Kłopoty ze zdrowiem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Kłopoty ze zdrowiem
Kocham nasze forum. Wchodzę w temate o zdrowiu, a tam dyskusja o ekspresach do kawy. O takie właśnie forum walczyłem. Swobodny przepływ myśli ponad wszystko.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Bo wszędzie opinie, że kawa jest zdrowa.535 pisze:Kocham nasze forum. Wchodzę w temate o zdrowiu, a tam dyskusja o ekspresach do kawy. O takie właśnie forum walczyłem. Swobodny przepływ myśli ponad wszystko.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
https://www.sklep.mokate.com.pl/oferta, ... 3,207.html" onclick="window.open(this.href);return false;?Medard pisze:Piję na wieczór, zaparzaną tylko na gorącym mleku, zamiast kakałka :)SODOMOUSE pisze:Medardu, Kup se lepiej, zwykłą zbożową, niż te markjetowe suplementy.
Szkoda, że nigdzie nie widziałem od lat takiej granulowanej jak dawniej, może nawet nadal jest, w wojsku.
O to ci chodzi, czy o tą taką zupełnie oldschoolową do gotowania? Moja babcia jeszcze czasem taką lata temu mi robiła.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
O i taka do gotowania jest.
https://www.delecta.pl/kawa-zbozowa-kuj ... 25,130.php" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.delecta.pl/kawa-zbozowa-kuj ... 25,130.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
O właśnie.Hatefire pisze:O i taka do gotowania jest.
Ja piłem taką z dużych worków, pewnie taka sama.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Pijam tylko wodę, jestem zdrowy , nie mam dupska jak słonica i wiszących cyców. Jebać leniwych spaślaków.
Jebać żuli.
- TheDude
^ O co chodzi z tymi przechwałkami ? :)
- Hatefire
Kolega po prostu dołączył się do dyskusji o napojach. Reszta, to jak wzmianka Katona o Kartaginie. Taki zestaw obowiązkowy, jak kawa i wuzetka w Misiu ;-)TheDude pisze:^ O co chodzi z tymi przechwałkami ? :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Słonie też piją tylko wodę, więc?wolff pisze:Pijam tylko wodę, jestem zdrowy , nie mam dupska jak słonica i wiszących cyców. Jebać leniwych spaślaków.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dinozaury jadły trawę, a jakie wielkie skurwysyny rosły!535 pisze:Słonie też piją tylko wodę, więc?wolff pisze:Pijam tylko wodę, jestem zdrowy , nie mam dupska jak słonica i wiszących cyców. Jebać leniwych spaślaków.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
bo jestMedard pisze:Bo wszędzie opinie, że kawa jest zdrowa.535 pisze:Kocham nasze forum. Wchodzę w temate o zdrowiu, a tam dyskusja o ekspresach do kawy. O takie właśnie forum walczyłem. Swobodny przepływ myśli ponad wszystko.
woodpecker from space
Wilku nie bądź burasem. Napilibyśmy się kiedyś wody pod upadającym tesco. Dałbym ci kilka wskazówek na temat kopania dziury pod słupek, ty zrewanżowałbyś mi się bezcennymi radami w kwestii diety i machania ścierwem na macie. Nie wiem dlaczego mnie nienawidzisz? Przecież my z jednego pnia ziomale. Nie ma sensu dalej udawać.wolff pisze:Jak zwykle błysnąłeś. Słonie też piją wodę hihihi.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Gardzę pijaczkami to wszystko. Rad nie udzielam, jesteś dorosły więc albo ruszasz i zmieniasz swoje nastawienie do pato nawyków albo płaczesz co jakiś czas przypominając światu o swych problemach.
Łopatą również potrafię obsługiwać więc dziękuję.
Ziomali mam na innych rewirach, nie zawsze przyjemnych.
Jebać żuli.
- Hatefire
wolff pisze:Ziomali mam na innych rewirach, nie zawsze przyjemnych.

Chłopiec z ferajny, zapewne Tommy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Nieprzyjemny jesteś. Wody się ze mną nie chcesz napić na mostku. Marchwi bym przyniósł. I czegoś do marchwi. Nie chcesz? Trudno. Od lat obserwuję kim gardzisz i dorosłem do pytania zasadniczego wilku. Kim ty nie gardzisz? Czy jest jakaś większa grupa osób? Czy jesteś jak Adi, który gardził nawet Ewką, ale jednak ją dymał, więc jakiś rodzaj miłości, popychania w sensie wsparcia, naparcia vel poważania miał miejsce? Przecież to karykaturalne tak nienawidzić świata i przez tyle lat namiętnie ten fakt artykułować. Ja rozumiem miesiąc udawać, ale tyle lat być twardzielem skurwysynem? Nie ma takich ludzi. Chomik ci nigdy nie umarł? Rybki nie zdechły? Ptaszek nie uciekł? Dejże spokój z tą twardością i przesadnym męskim imagiem.wolff pisze:Gardzę pijaczkami to wszystko. Rad nie udzielam, jesteś dorosły więc albo ruszasz i zmieniasz swoje nastawienie do pato nawyków albo płaczesz co jakiś czas przypominając światu o swych problemach.
Hatefire pisze:wolff pisze:Ziomali mam na innych rewirach, nie zawsze przyjemnych.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Pijacki bełkot, co przy sobocie akurat normalne od lat a jak chcesz znaleźć kumpli to szukaj pod Żabką, pa.535 pisze:
Nieprzyjemny jesteś. Wody się ze mną nie chcesz napić na mostku. Marchwi bym przyniósł. I czegoś do marchwi. Nie chcesz? Trudno. Od lat obserwuję kim gardzisz i dorosłem do pytania zasadniczego wilku. Kim ty nie gardzisz? Czy jest jakaś większa grupa osób? Czy jesteś jak Adi, który gardził nawet Ewką, ale jednak ją dymał, więc jakiś rodzaj miłości, popychania w sensie wsparcia, naparcia vel poważania miał miejsce? Przecież to karykaturalne tak nienawidzić świata i przez tyle lat namiętnie ten fakt artykułować. Ja rozumiem miesiąc udawać, ale tyle lat być twardzielem skurwysynem? Nie ma takich ludzi. Chomik ci nigdy nie umarł? Rybki nie zdechły? Ptaszek nie uciekł? Dejże spokój z tą twardością i przesadnym męskim imagiem.
Jebać żuli.
No ale popatrz wilku. Napierdalasz w człowieka, którego ci wymyśliłem i podałem na tacy, a tymczasem to ciebie nie ma. Nikt cię nie zna i nigdy nie widział. Takie są smutne fakty. I to jest mentalne KO, a chciałem tylko podać grabę i pomóc ci stanąć w prawdzie.wolff pisze:Pijacki bełkot, co przy sobocie akurat normalne od lat a jak chcesz znaleźć kumpli to szukaj pod Żabką, pa.535 pisze:
Nieprzyjemny jesteś. Wody się ze mną nie chcesz napić na mostku. Marchwi bym przyniósł. I czegoś do marchwi. Nie chcesz? Trudno. Od lat obserwuję kim gardzisz i dorosłem do pytania zasadniczego wilku. Kim ty nie gardzisz? Czy jest jakaś większa grupa osób? Czy jesteś jak Adi, który gardził nawet Ewką, ale jednak ją dymał, więc jakiś rodzaj miłości, popychania w sensie wsparcia, naparcia vel poważania miał miejsce? Przecież to karykaturalne tak nienawidzić świata i przez tyle lat namiętnie ten fakt artykułować. Ja rozumiem miesiąc udawać, ale tyle lat być twardzielem skurwysynem? Nie ma takich ludzi. Chomik ci nigdy nie umarł? Rybki nie zdechły? Ptaszek nie uciekł? Dejże spokój z tą twardością i przesadnym męskim imagiem.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ale chuj mnie to obchodzi, zrozum, mam wyjebane na te twoje pijackie wywody. Jesteś aż tak zdesperowany, że pragniesz znaleźć znajomych w necie?
Niech zgadnę, czterdziestoletni fizol, bezdzietny, samotny z problemami alkoholowymi i brakiem pomysłu na zajęcie się czymś sensownym. Ach wy alkoholicy, tak łatwo was prześwietlić takie KO przez lekkie pierdnięcie.
Oczywiście możesz te swoje smutne bzdury , jak zawsze, przeobrazić w żart ukazując się jako zupełnie wyluzowany wszaruch, tylko jaki naiwniak to jeszcze kupi?
Upadek alkoholika, tylko "tanca lekkich goryli brakuje" hihihihi hihihi hi
Niech zgadnę, czterdziestoletni fizol, bezdzietny, samotny z problemami alkoholowymi i brakiem pomysłu na zajęcie się czymś sensownym. Ach wy alkoholicy, tak łatwo was prześwietlić takie KO przez lekkie pierdnięcie.
Oczywiście możesz te swoje smutne bzdury , jak zawsze, przeobrazić w żart ukazując się jako zupełnie wyluzowany wszaruch, tylko jaki naiwniak to jeszcze kupi?
Upadek alkoholika, tylko "tanca lekkich goryli brakuje" hihihihi hihihi hi
Jebać żuli.