No tak, grypa, ospa i odra to byli najstraszliwsi i najbardziej bezwzględni konkwistadorzy. Idąc tym tropem, mieszkańcy zachodniej i północnej Europy mogli by sie przyjebać do Azjatów, bo to z tych rejonów w połowie XIV wieku przywleczona do nich została czarna śmierć, "technicznie rzecz biorąc" :)WaszJudasz pisze:W takim razie się skompromitujesz, ponieważ technicznie rzecz biorąc jest to realny szacunek. Konkwistadorzy nie zabili oczywiście żadnej liczby ludzi ze zbliżonego przedziału intencjonalnie, wykończyła ich jednak seria pandemii - możliwe, że największych w historii ludzkości - które były następstwem konkwisty.Bloodcult pisze: Jak u mnie w pracy ktoś będzie opowiadał że Konkwista zabiła 80 mln Indian to tak samo jak tutaj powiem mu że jest idiotą :)
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: Księża
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
W tym wypadku nie chodzi akurat o to, żeby się przyjebywać, tylko żeby powiedzieć jak było. Trudno jednak KRK akurat o to obwiniać.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Tak jak napisałem powyżej: koło chuja mi lata ilu zabili :)iGrinder pisze:A jak zabili 5000 to lepiej? Organizacja zmieści się w ramach tej "dobrej"?Zacznijmy od tego że nie piszę tu o kwestiach wiary tylko dementuje bzdury które o Kościele się tu pisze. Jak u mnie w pracy ktoś będzie opowiadał że Konkwista zabiła 80 mln Indian to tak samo jak tutaj powiem mu że jest idiotą :)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"Colonel, your moral compass is so fucked up, I'll be shocked if you manage to find your way back to the parking lot."Bloodcult pisze: Tak jak napisałem powyżej: koło chuja mi lata ilu zabili :)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Bloodcult
:)Drone pisze:Wersal się skończył.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Czyli typowo, po chrześcijańsku :DBloodcult pisze:Tak jak napisałem powyżej: koło chuja mi lata ilu zabili :)iGrinder pisze:A jak zabili 5000 to lepiej? Organizacja zmieści się w ramach tej "dobrej"?Zacznijmy od tego że nie piszę tu o kwestiach wiary tylko dementuje bzdury które o Kościele się tu pisze. Jak u mnie w pracy ktoś będzie opowiadał że Konkwista zabiła 80 mln Indian to tak samo jak tutaj powiem mu że jest idiotą :)
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
Ja się zastanawiam, czy nie zarejestrować się na forum disco polo i nie zacząć im nawijać o Legion, albo na jakimś wegeforum dla pedziów nie rozwinąć zalet schaboszczaka. Tylko to słabe trochę. Wiem. Loguję się na legia.net i pocisnę im od kurew. Będę przez chwilę bohaterem.
- Bloodcult
A to forum ateistów czy satanistów ?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
[youtube][/youtube]
If you do everything right, there will be no struggle.
- Ascetic
- Hatefire
To akurat od nazwy katowickiej kolonii górniczej, która powstała wokół nieistniejącej obecnie kopalni o nazwie Boże Dary.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Ascetic
jak nic jakieś małe forumowe spotkanko przy piwku się odbyło się
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... oxNewsLink" onclick="window.open(this.href);return false;
... ale, żeby nicram i drone lać w kościele ... tu magister, tam magister ... a tu takie zachowanie ... b.nieładnie. b. , a to b.nieładnie. wstyd!
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... oxNewsLink" onclick="window.open(this.href);return false;
... ale, żeby nicram i drone lać w kościele ... tu magister, tam magister ... a tu takie zachowanie ... b.nieładnie. b. , a to b.nieładnie. wstyd!
Poro
- Nerwowy
A więc zaczął się zwrot ku podwórkowemu satanizmowi. Jest już nawet komentarz Gaahla w tej sprawie!
" onclick="window.open(this.href);return false;
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Ascetic
jak nic.Nerwowy pisze:A więc zaczął się zwrot ku podwórkowemu satanizmowi. Jest już nawet komentarz Gaahla w tej sprawie!
myślę, że wszystko sie zaczęło się od lizania czaski.
hailsa und ave und szalom!
Poro
- Triceratops
Ksiondz o biskupie
https://nczas.com/2019/10/31/ks-tadeusz ... -ekscesow/" onclick="window.open(this.href);return false;Szef Katolickiej Agencji Informacyjnej powiedział, że trzeba to zrozumieć arcybiskupa, bo to jest „typowy podlasiak”. Ja bym na miejscu mieszkańców Podlasia się po prostu obraził o takie sformułowanie. Trzeba powiedzieć prawdę – jest to alkoholik, który doprowadził już do wielu ekscesów – kontynuował ks. Isakowicz-Zaleski.
woodpecker from space
- Triceratops
Liczba powolan spada, bloodcult lap sie xD
https://nczas.com/2019/11/05/efekt-fran ... -kaplanow/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://nczas.com/2019/11/05/efekt-fran ... -kaplanow/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- WaszJudasz
:D :D :DJeśli ta tendencja się utrzyma to w niedalekiej przyszłości Polska będzie cierpieć na niedobór kapłanów
Cóż za zatrważająca perspektywa...!
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Triceratops
- Bloodcult
Za stary jest na kapłaństwo, ale za to myślałem o weekendowych studiach z Katechezy (jest w Łódzkim Seminarium taki kierunek w trybie zaocznym)
:)
:)