ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Jeśli to nie jest fake news, albo jakiś pierdolony prima aprilis, to jestem święcie przekonany o tym, że ludzkość musi zginąć.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
Wreście zrozumiałeś.Nasum pisze:Jeśli to nie jest fake news, albo jakiś pierdolony prima aprilis, to jestem święcie przekonany o tym, że ludzkość musi zginąć.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Bloodcult
Zaraz przyjdzie Drone i wam wyjaśni że może tak będzie lepiej dla matki / dziecka / ojca i że powinna być wolność a nie że Kościół nam płeć narzuca :)Nasum pisze:Pacjent pisze:Nie potrafię sobie wyobrazić co może teraz czuć ten ojciec.Triceratops pisze:Dobra, ale i tak nic nie przebije rakotworczosci tego
https://dorzeczy.pl/swiat/118160/sad-zg ... -ojca.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie potrafię sobie w ogóle wyobrazić tej sytuacji.... ani czym kieruje sie matka, ani co może czuć ojciec, ani tym bardziej co może czuć dzieciak.
- Triceratops
Ale jakie nowoczesneWaszJudasz pisze:To akurat łatwa zagadka, gówno.Triceratops pisze:A potrafisz sobie wyobrazic co musi byc w glowie sedziego i tej calej bandy z sadu?
woodpecker from space
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Fakt, kiedyś takiego nie robili.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
Gówno w głowie ? czemu jesteś tacy zaściankowi i nietolerancyjni ! Ten sędzia ma w głowie postęp, tolerancje i ideologię LGBT.
- Prodi
- postuje jak opętany!
^dobra gościu, wysiliłeś po raz kolejny swój intelekt ponad miarę, o dziwo obeszło się tym razem bez błędów ortograficznych co u Ciebie wcale nie jest normą, a teraz dobra rada od wujka Prodiego - skończ pierdolić, zacznij myśleć. Samodzielnie.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Dajcie spokój chłopakowi. Wczoraj był szatanistą, dzisiaj jest katolikiem. Nie wiem kim będzie jutro, ale szybkie zmiany to znak czasów. Nie ma się czym denerwować.
- Drone
Zabawne żale i płacze za minionym złotym wiekiem, gdzie nie było lewicowej propagandy i ludzie nie zmieniali płci i nie było bezeceństw. Tylko co z tymi tłumami kastratów śpiewających ku uciesze możnych i służących choćby w Watykanie? Co z wkładaniem na trzy zdrowaśki do pieca? Co z pracą dzieci w kopalniach od małego? Narzekacie na dzisiejszy ciemnogród w kontrze do neistniejącego raju z przeszłości. Każda epoka ma swoje patologie, ale jakoś tak się składa, że Kościół walczy tylko z takimi, jakie jemu przeszkadzają.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- uglak
to akurat celne porownianie, bo w sumie obecna zmiana plci dzieciom to w sumie to samo tyle, tyle ze w sluzbie ideologii LGBT ;-)Drone pisze:Tylko co z tymi tłumami kastratów śpiewających ku uciesze możnych i służących choćby w Watykanie?
Guilty of being right
- Triceratops
Jedz po bandzie demagogii i populizmu, siegnij do sredniowiecza albo jeszcze wczesniej.Drone pisze:Zabawne żale i płacze za minionym złotym wiekiem, gdzie nie było lewicowej propagandy i ludzie nie zmieniali płci i nie było bezeceństw. Tylko co z tymi tłumami kastratów śpiewających ku uciesze możnych i służących choćby w Watykanie? Co z wkładaniem na trzy zdrowaśki do pieca? Co z pracą dzieci w kopalniach od małego? Narzekacie na dzisiejszy ciemnogród w kontrze do neistniejącego raju z przeszłości. Każda epoka ma swoje patologie, ale jakoś tak się składa, że Kościół walczy tylko z takimi, jakie jemu przeszkadzają.
woodpecker from space
- Drone
Nie trzeba sięgać do średniowiecza, wystarczy zapytać się, co się działo 80 lat temu w imię krzewienia normalności.
- Bloodcult
@Prodi, 535
Wielkie oburzenie bo dotarło do was że wasze "wolnościowe" poglądy mają konsekwencje ? Wasza ślepota i ignorancja doprowadziła do tragedii jaka spotkała tego chłopca.
@Drone
To że 80 lat temu w imię walki o "normalność" wykastrowano Turinga nie oznacza że mamy dzisiaj tolerować to że w imię ideologii LGBT kastruje się siedmiolatka.
Wielkie oburzenie bo dotarło do was że wasze "wolnościowe" poglądy mają konsekwencje ? Wasza ślepota i ignorancja doprowadziła do tragedii jaka spotkała tego chłopca.
@Drone
To że 80 lat temu w imię walki o "normalność" wykastrowano Turinga nie oznacza że mamy dzisiaj tolerować to że w imię ideologii LGBT kastruje się siedmiolatka.
- Drone
Dobra logika. Jak księża pedofile gwałcą dzieci, to obrońcy KK krzyczą, że to jednostkowe przypadki i instytucja tu niczemu nie jest winna! A Caritas tyle daje na chorych i biednych! Gdy tutaj jest jeden kontrowersyjny wyrok Sądu, to od razu winne jest całe zachodnie zgłupienie i stojąca za tym ideologia LGBT. Poza tym nie znamy szczegółów sprawy - nie bronię tego wyroku, tylko warto by się temu przyjrzeć z bliska.
Żeby było jasne: nie jestem wcale zwolennikiem radykalnych ruchów lewicowych i definiowania znanego świata wg nowej siatki pojęciowej, którą te środowiska lubią się posługiwać. Często widzą rzeczywiście świat tylko w określony sposób i podobnie jak strona konserwatywna lubią podkreślać, jakie wartości są ABSOLUTNIE właściwe. Z czym zgodzić się nie mogę - stoję na stanowisku racjonalnym, a nawet metaracjonalnym, które mówi, jedyną prawdą jest to, że nie ma żadnej absolutnej prawdy. A i ta prawda nie jest weryfikowalna, z czego płynie wniosek, że prawda absolutna może być tylko transcendentna tj. niepoznawalna przez człowieka.
Żeby było jasne: nie jestem wcale zwolennikiem radykalnych ruchów lewicowych i definiowania znanego świata wg nowej siatki pojęciowej, którą te środowiska lubią się posługiwać. Często widzą rzeczywiście świat tylko w określony sposób i podobnie jak strona konserwatywna lubią podkreślać, jakie wartości są ABSOLUTNIE właściwe. Z czym zgodzić się nie mogę - stoję na stanowisku racjonalnym, a nawet metaracjonalnym, które mówi, jedyną prawdą jest to, że nie ma żadnej absolutnej prawdy. A i ta prawda nie jest weryfikowalna, z czego płynie wniosek, że prawda absolutna może być tylko transcendentna tj. niepoznawalna przez człowieka.
- Bloodcult
Heglowskie mydlenie oczu, nie ma prawdy więc Ci co ich nie lubię mają się nie odzywać albo na każdym kroku podkreślać swoją omylność...
- Drone
Nie masz żadnych argumentów na rzecz tego, że prawdy głoszone przez KK są prawdami absolutnymi. Jak ich docisnąć, to zasłaniają się tradycją 2000 lat, bycie filarem cywilizacji Zachodu, a nawet potrafią wytaszczyć z katakumb kamienne tablice z przykazaniami. To, że są kamienne ma dawać +1000 do przekonania, że wyryto na nich prawdy absolutne :)
- Bloodcult
No nie mam, implementuje je w swoje życie i pokazuje że mi tak dobrze i ma to korzyści nie tylko dla mnie ale i dla mojego otoczenia. Zachęcam innych do podobnej implementacji.
Jak LGBT zaimplementowało swoje prawdy to odcięto siedmiolatkowi kutasa i wielka wrzawa że co to musi mieć sędzia w głowie. No gówno bo co innego.
KK może nie być całkiem zgodny z prawdą absolutną, może gdzieś tam się mylić, ale postępowe liberalne lewactwo jest zawsze w błędzie we wszystkim czego się dotknie :)
Jak LGBT zaimplementowało swoje prawdy to odcięto siedmiolatkowi kutasa i wielka wrzawa że co to musi mieć sędzia w głowie. No gówno bo co innego.
KK może nie być całkiem zgodny z prawdą absolutną, może gdzieś tam się mylić, ale postępowe liberalne lewactwo jest zawsze w błędzie we wszystkim czego się dotknie :)
- Triceratops
Kurwa cp tu sie ostatnio wyrabia, wklejam line, ze 7 latkowi chca zmienic plec a za chwile znowu jak bumerang wraca sieczka o KK i poedofilach w sutannach....to jakas nowa forumowa nerwica natrectw??
woodpecker from space
- Drone
Zadałem sobie trud sprawdzenia tego przypadku i póki co jeszcze nic temu siedmiolatkowi nie ucięto, nie podają mu też hormonów - decyzja co do tego ma zapaść w wieku późniejszym (o ucinaniu nic nie było). Od razu zastrzegam: nie bronię tego wyroku z żadnych pozycji, tylko wskazuję, że sprawa może być zniuansowana (być może wcale nie jest i rzeczywiście to wszystko jedna wielka głupota). Miał być ostry wystrzał w kierunku tęczy, a odpaliliście mokry kapiszon, że posłużę się cytatem :)Bloodcult pisze:No nie mam, implementuje je w swoje życie i pokazuje że mi tak dobrze i ma to korzyści nie tylko dla mnie ale i dla mojego otoczenia. Zachęcam innych do podobnej implementacji.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Nie inaczej, trzeba być zdrowo spierdolonym lewusem by bronić i popierać tego typu patologie. Cóż, lewusy przyzwyczaiły nas do tego. Widły i piec.Medard pisze:Mocne raczysko.Triceratops pisze:Dobra, ale i tak nic nie przebije rakotworczosci tego
https://dorzeczy.pl/swiat/118160/sad-zg ... -ojca.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jebać żuli.