Zacząłem sobie nadrabiać (poza kilkoma innymi oglądanymi obecnie serialami) "American Horror Story". Na razie połowa pierwszego sezonu i jest całkiem ok. Tak na "siódemkę". A jak to wygląda później, oglądał ktoś?
Plagueis pisze:Tymczasem męczę się przeokrutnie z drugim sezonem Dark. Nie wiem, co jest grane - pierwsza seria weszła bez popity i bardzo mi się podobała, ale drugiej nie mogę skończyć. Też tak ktoś miał?
Ja skończyłem, ale męczyłem się strasznie. Trzeci odpuszczam na pewno. O ile pierwszy był dobry ze względu na powoli odkrywaną tajemnicę, to w drugim fabuła zaszła na drugi plan a twórcy postawili na zagmatwanie całości. A zajawka z ostatniego odcinka, że [SPOILER] prócz podróży w czasie istnieją równoległe światy [SPOILER] rokuje, że trzeci sezon będzie jeszcze bardziej pierdolnięty. Ja dziękuję.
Chal-Chenet pisze:Dzięki. To następnego pewnie też ruszę.
Radzę się nie sugerować opinią Kolegi powyżej. ;) Czwarty sezon AHS jest świetny, a i Hotel wyszedł bardzo dobrze. Potem było różnie, ale te ostatnie całkiem dobre. Omijaj natomiast sezon szósty - dno.
SadoGoat666 pisze:
Plagueis pisze:Tymczasem męczę się przeokrutnie z drugim sezonem Dark. Nie wiem, co jest grane - pierwsza seria weszła bez popity i bardzo mi się podobała, ale drugiej nie mogę skończyć. Też tak ktoś miał?
Ja skończyłem, ale męczyłem się strasznie. Trzeci odpuszczam na pewno. O ile pierwszy był dobry ze względu na powoli odkrywaną tajemnicę, to w drugim fabuła zaszła na drugi plan a twórcy postawili na zagmatwanie całości. A zajawka z ostatniego odcinka, że [SPOILER] prócz podróży w czasie istnieją równoległe światy [SPOILER] rokuje, że trzeci sezon będzie jeszcze bardziej pierdolnięty. Ja dziękuję.
Ja chyba też podziękuję. Przeciwko kombinowaniu nic nie mam, wręcz przeciwnie, ale niech to ma ręce i nogi.
Chal-Chenet pisze:Dzięki. To następnego pewnie też ruszę.
Radzę się nie sugerować opinią Kolegi powyżej. ;) Czwarty sezon AHS jest świetny, a i Hotel wyszedł bardzo dobrze. Potem było różnie, ale te ostatnie całkiem dobre. Omijaj natomiast sezon szósty - dno.
Czyli w sumie tradycyjnie - ostatecznie trzeba przekonać się samemu. :)
Ja miałem to samo, tyle że z pierwszym sezonem. Odpadłem w połowie, zupełnie nie chciało mi się do tego wracać. Nie wiem skąd tak wysokie oceny tego serialu.
zapowiadało się świetnie i tak było gdzieś do czwartego odcinka. dużo Coenów i Tarantino. niestety im dalej tym gorzej i ogólnie nudne i przeciągnięte w chuj
sam nie wiem. dość dobrze nakręcone i zagrane, ale jakby tak miało życie wyglądać to litości
tak wiem. to tylko serial. chyba jestem "na nie". zasadniczo
wczoraj skonczylem sezon 5. bardzo dobra zabawa.
napierdalanki, wybuchy, cyganie ,zydzi i faszysci. duzo whisky i pojebanego angielskiego akcentu. w tle szlagiery black sabbath. wrocil tom hardy. swietny sezon. fabula sie urywa wiec bedzie czesc 6
Ja specjalnie zadowolony z tego sezonu nie jestem. Owszem, nadal oglądało się dobrze ale jest to najsłabszy sezon ( na poprzedni też trochę nosem kręciłem ale było lepiej)
poniewaz w tv same gowna, a ja mam troszeczke katarku, to mi sie podobalo. z poprzednimi sezonami nie porownam bo ogladalem juz dosyc dawno i nie pamietam. nawet sie zastanawialem podczas seansu kim jest ten aberama gold:)
odpadlem po drugim odcinku. Sama historia bardzo, bardzo ciekawa, ale sposob realizacji mnie odrzucil. Te ckliwe wstawki z listami, sposob krecenia, mialem wrazenie, ze ogladam romansidlo dla starych bab. Jakos nie mam ochoty zaczac od nowa. Dla odmiany izraelski serial 'Nasi chlopcy' zajebisty.