KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
- Nunfucker
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez MaciekFFS[/i]
"Musimy być ubrani na czarno, bo tak trzeba, bo to wkońcu metal nie? No bo wkońcu jedną z definicji metalu są czarne ciuchy. Nie możemy się uśmiechać, bo tak nikt nie robi!"
Weź ty się ciulu w łeb pierdolnij. [/quote]
Nie zamierzam się z tobą wykłucać.Jeżeli dla was tutaj obecnych koleś nawet o wyglądzie zjeba z kapeli disco polo może grać black metal,to znaczy,że ta scena i tzw. fani nie prezentują sobą żadnego poziomu.Może jestem za stary i mam kurwa zboczenie na tym punkcie,ale dla mnie black metal to nie tylko muzyka.
"Musimy być ubrani na czarno, bo tak trzeba, bo to wkońcu metal nie? No bo wkońcu jedną z definicji metalu są czarne ciuchy. Nie możemy się uśmiechać, bo tak nikt nie robi!"
Weź ty się ciulu w łeb pierdolnij. [/quote]
Nie zamierzam się z tobą wykłucać.Jeżeli dla was tutaj obecnych koleś nawet o wyglądzie zjeba z kapeli disco polo może grać black metal,to znaczy,że ta scena i tzw. fani nie prezentują sobą żadnego poziomu.Może jestem za stary i mam kurwa zboczenie na tym punkcie,ale dla mnie black metal to nie tylko muzyka.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Nunfucker
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez black_lava[/i]
muzyka a nie image się liczy!jeżeli kogoś podnieca paradowanie w czarnych szmatach do sklepu po mroczne bułki i mleko,to niech zostawi tę muzykę w spokoju. a "religijny black metal" to zwykły trend. [/quote]
Ja mam tutaj na myśli tylko to,że kolesie z zespołu K kreują się na "religijnych" satanistycznych fanatyków,a brak im konsekwencji.Nie sądzę,że gdybynp. Fenriz na okładce Transilvanian Hunger wyskoczył w koszuli w palmy to spotkałoby się to z aprobatą fanów zespołu i gatunku
Jeśli chodzi o tzw. "religijny black metal",to zgadzam się w 100%.Robienie tego,co chrześcijanie,tyle,że na odwrót to co najmniej idiotyczna postawa.Zawsze wydawało mi się,że w ideologii satanizmu chodziło przede wszystkim o wyzwolenie samego siebie i bycie indywidualistą,a tu - o proszę...
muzyka a nie image się liczy!jeżeli kogoś podnieca paradowanie w czarnych szmatach do sklepu po mroczne bułki i mleko,to niech zostawi tę muzykę w spokoju. a "religijny black metal" to zwykły trend. [/quote]
Ja mam tutaj na myśli tylko to,że kolesie z zespołu K kreują się na "religijnych" satanistycznych fanatyków,a brak im konsekwencji.Nie sądzę,że gdybynp. Fenriz na okładce Transilvanian Hunger wyskoczył w koszuli w palmy to spotkałoby się to z aprobatą fanów zespołu i gatunku

-
- rasowy masterfulowicz
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Originally posted by Nunfucker[/i]
Nie sądzę,że gdybynp. Fenriz na okładce Transilvanian Hunger wyskoczył w koszuli w palmy to spotkałoby się to z aprobatą fanów zespołu i gatunku [/quote]
jeszcze gorzej - co by bylo gdyby wyskoczyl z torbą listonosza na ramieniu??
Nie sądzę,że gdybynp. Fenriz na okładce Transilvanian Hunger wyskoczył w koszuli w palmy to spotkałoby się to z aprobatą fanów zespołu i gatunku [/quote]
jeszcze gorzej - co by bylo gdyby wyskoczyl z torbą listonosza na ramieniu??
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Wieczor
- zaczyna szaleć
- Nunfucker
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Olo[/i]
jeszcze gorzej - co by bylo gdyby wyskoczyl z torbą listonosza na ramieniu?? [/quote]
Hmmm,myślę,że wtedy Źli Ludzie mogliby przestać napadać na listonoszy,więc mogłoby to mieć i dobre skutki
jeszcze gorzej - co by bylo gdyby wyskoczyl z torbą listonosza na ramieniu?? [/quote]
Hmmm,myślę,że wtedy Źli Ludzie mogliby przestać napadać na listonoszy,więc mogłoby to mieć i dobre skutki

Suck my dick you old whore!
- Nunfucker
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez buried_alive[/i]
co to "religijny" black metal - słucham tej muzy od początku lat 90
i nie spotkałem się z takim stwierdzeniem
chodzi chyba o satanistyczny black metal (o ile w ogóle może być inny)
religijny od razu kojarzy mi się z chrześcijańskim i pamiętam że jakieś zjeby próbowały stworzyć taki nurt [/quote]
Poczytaj wywiady z zespołami typu WATAIN,tam to wszystko znajdziesz.Ja też słucham tej muzy od początku lat 90-tych i uważam taką postawę ideologiczną za nieporozumienie.Jeżeli przez usta wokalisty WATAIN,jak sam twierdzi, "przemawia sam Szatan",to ja już w ogóle wymiękam...
co to "religijny" black metal - słucham tej muzy od początku lat 90
i nie spotkałem się z takim stwierdzeniem
chodzi chyba o satanistyczny black metal (o ile w ogóle może być inny)
religijny od razu kojarzy mi się z chrześcijańskim i pamiętam że jakieś zjeby próbowały stworzyć taki nurt [/quote]
Poczytaj wywiady z zespołami typu WATAIN,tam to wszystko znajdziesz.Ja też słucham tej muzy od początku lat 90-tych i uważam taką postawę ideologiczną za nieporozumienie.Jeżeli przez usta wokalisty WATAIN,jak sam twierdzi, "przemawia sam Szatan",to ja już w ogóle wymiękam...
- panthyme
- w mackach Zła
Czy Szatan, przemawiając jego ustami, robi błędy składniowe?
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
-
- zahartowany metalizator
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- panthyme
- w mackach Zła
Raczej wygląda to na jakiegoś demona podpierdka przydupasa niskiej klasy.
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
[quote][i]Wysłane przez Morbid Marcin[/i]
ocena o najlepszej blackmetalowej plycie od 9 lat autorstwa Marii K. jest nieco przesadzona, [/quote]
...ale szczera
powiedzmy jedna z 3-5 najlepszych [/quote]
chodziło ci chyba o jedna z 3-5 najlepszych w Polsce?
[quote][i]Wysłane przez Morbid Marcin[/i]
ocena o najlepszej blackmetalowej plycie od 9 lat autorstwa Marii K. jest nieco przesadzona, [/quote]
...ale szczera

chodziło ci chyba o jedna z 3-5 najlepszych w Polsce?
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- roman
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez AUDIOPAIN[/i]
W sumie moge uchylic rabka tajemnicy i napisac cos o samym wydawnictwie:
- 500 sztuk, ciezki, 180g winyl
- zmieniona okladka
- tloczone logo
- zadrukowane, kartonowe koperty
- dwa plakaty
Moze jeszcze cos sie dorzuci, jakas naklejke albo naszywke, zobaczymy. [/quote]
O kurwa. Naprawde wypasione bedzie. Mam nadzieje, ze zrobi takie samo wrazenie jak Kenose albo Dodens Evangelium.
W sumie moge uchylic rabka tajemnicy i napisac cos o samym wydawnictwie:
- 500 sztuk, ciezki, 180g winyl
- zmieniona okladka
- tloczone logo
- zadrukowane, kartonowe koperty
- dwa plakaty
Moze jeszcze cos sie dorzuci, jakas naklejke albo naszywke, zobaczymy. [/quote]
O kurwa. Naprawde wypasione bedzie. Mam nadzieje, ze zrobi takie samo wrazenie jak Kenose albo Dodens Evangelium.