Tym bardziej że jeszcze nie policzono do końca głosów a Korwin już wyraził chęć wejścia z pisem w koalicję i żadne głupoty typu obniżka podatków, redukcja biurokracji czy ułatwienia w prowadzeniu biznesu nie zostały przedstawione jako główny postulat aby stało się to możliwe ;D. No nic, zobaczymy czy Konfederacja będzie punktować obóz rządzący w kwestiach gospodarczych czy skupi się na głównie na walce z ugrupowaniami opozycyjnymi jako głosicielami lewackich idei które chcą zniszczyć Polskę.Triceratops pisze:Powiedz po co maja podbierac poslow jezeli maja samodzielna wiekszosc?hcpig pisze:No i zobaczymy ile warte były idee Korwina, przecież to od nich zacznie się próba podbierania posłów.
Wybory parlamentarne 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: Wybory parlamentarne 2019
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lucek
- weteran forumowych bitew
rzygać sie chce jak patrze na wyniki tej sondy...
- Sgt. Barnes
[youtube][/youtube]
w punkt, końcowy komentarz najlepszy...;-)
w punkt, końcowy komentarz najlepszy...;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Krążą pogłoski, że na konfederację głosowali głównie sfrustrowani swą sytuacją życiową i brakiem perspektyw kawalerowie. Nie wiem czy to prawda.
- Bloodcult
Nie wiem, spytaj Trotzkiego :)
- Hatefire
Bosak w końcu będzie miał pracę i wypłatę :-)535 pisze:Krążą pogłoski, że na konfederację głosowali głównie sfrustrowani swą sytuacją życiową i brakiem perspektyw kawalerowie. Nie wiem czy to prawda.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
generalnie Konfederacja i Lewica ma mlodszych wyborcow, wiec zdecydowanie wiecej tam kawalerow. jesli chodzi o ludzi z brakiem perspektyw to sadzac po poparciu wsrod imigrantow w Europie (tam glownie wyjezdzaja ludzie, ktorym nie ulozylo sie w Polsce) mozna wyciagnac wniosek, ze wybierali raczej Platforme Obywatelska.
gdzies byla fajna prezentacja wynikow late pools z podzialami na wiek, zamieszkanie, poprzednie wybory i pare innych czynnikow. wydaje mi sie, ze na stronie TVN, ale nie moge teraz tego znalezc.
gdzies byla fajna prezentacja wynikow late pools z podzialami na wiek, zamieszkanie, poprzednie wybory i pare innych czynnikow. wydaje mi sie, ze na stronie TVN, ale nie moge teraz tego znalezc.
Guilty of being right
- Sgt. Barnes
https://wiadomosci.wp.pl/wybory-2019-ko ... 097757825a" onclick="window.open(this.href);return false;
już dymią ;-)
już dymią ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Jeśli zdecydowali się zagłosować na Grześka i resztę kuglarzy to prędko ze zmywaka i plantacji szparagów nie wrócą.
Jebać żuli.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A co znowu jest kawalerem?Bloodcult pisze:Nie wiem, spytaj Trotzkiego :)
woodpecker from space
- Hatefire
Może to? Tam na dole są filtry ze względu na wiek, płeć itp.uglak pisze:gdzies byla fajna prezentacja wynikow late pools z podzialami na wiek, zamieszkanie, poprzednie wybory i pare innych czynnikow. wydaje mi sie, ze na stronie TVN, ale nie moge teraz tego znalezc.
https://www.tvn24.pl/wybory-parlamentar ... sondaz,475" onclick="window.open(this.href);return false;
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Tego nie wiem, na pewno jest frustratem jakich mało :)Triceratops pisze:A co znowu jest kawalerem?Bloodcult pisze:Nie wiem, spytaj Trotzkiego :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Znowu produkuje te polityczne memy z bulem dupy leminga?Bloodcult pisze:Tego nie wiem, na pewno jest frustratem jakich mało :)Triceratops pisze:A co znowu jest kawalerem?Bloodcult pisze:Nie wiem, spytaj Trotzkiego :)
woodpecker from space
Nie mam możliwości. Dasz jakiś namiar?Bloodcult pisze:Nie wiem, spytaj Trotzkiego :)
- uglak
wczesniej wygladalo zupelnie inaczej i IMO czytelniej, ale o to chodzilo :-)Hatefire pisze:Może to? Tam na dole są filtry ze względu na wiek, płeć itp.uglak pisze:gdzies byla fajna prezentacja wynikow late pools z podzialami na wiek, zamieszkanie, poprzednie wybory i pare innych czynnikow. wydaje mi sie, ze na stronie TVN, ale nie moge teraz tego znalezc.
https://www.tvn24.pl/wybory-parlamentar ... sondaz,475" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
- Bloodcult
Tak i agituje za partią Razem bo wtedy dogonimy zachód i będzie zarabiał jak Niemiec :)Triceratops pisze: Znowu produkuje te polityczne memy z bulem dupy leminga?
Do tego bardzo śmieszne żarciki z dziecka zagryzionego przez psa i o tym jak mu się marzy być nadzorcą w gulagu.
Przykro go czytać niestety....
Ma tutaj konto i czyta (chociaż twierdzi że nie czyta bo to forum to podobno "podludzizm")535 pisze:Nie mam możliwości. Dasz jakiś namiar?
Z tego co pamiętam, niemieckie zarobki obiecywał nasz pan premier Mateusz Jarosław, więc jesteśmy na dobrym kursie i ścieżce. Teraz wystarczy poczekać. Nie wiem jak wy, ale ja już zaczynam sprawdzać przelewy.
- Bloodcult
To może na niego skrycie głosował, nie wiem, może nam odpowie...