Wybory parlamentarne 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybory parlamentarne 2019
Ok, reasumując są też sytuację, gdy człowiek zderza się z systemem,
trzeba jako nauczyciel paradować ze sztandarem szkoły przed ołtarzem, bo dyr tak wymyślił, albo odmówić wysłania dziecka na religię.
Potrzebni są nowi świeccy męczennicy,
albo olać te dylematy i robić co każą.
To tyle w temacie
trzeba jako nauczyciel paradować ze sztandarem szkoły przed ołtarzem, bo dyr tak wymyślił, albo odmówić wysłania dziecka na religię.
Potrzebni są nowi świeccy męczennicy,
albo olać te dylematy i robić co każą.
To tyle w temacie
Die Welt ist meine Vorstellung.
- vicek
- zahartowany metalizator
ja pierdolę ile tu lewaków jest ...Forum BLACK METALOWE .
- Bloodcult
Przecież już od kilkunastu lat Black Metal jest lewacki...
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pamietam, ze to ogloszenie sprzedazy chaty co w neta wrzuciles wzbudzilo poruszenie na tajnej grupie fejsbuczkowej. Snuto domysly dlaczego sprzedaje taka wypasiona chate, ze na pewno sie rozwodzi :DDrone pisze: Jak mieszkałem na wsi (a to było przecież pod Warszawą)
woodpecker from space
- Bloodcult
Potem sprzedałeś CD Ulver i wtedy snuto domysły że nie masz hajsu na podstawowe wydatki bo chata była teścia :)
- Medard
A to chodziło tylko o to, że xiondz zastraszał podczas kolędy i trzeba było się wyprowadzić.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
Sprzedawal to jakies patatajce, hammerfalle, rhapsody i helloweeny ;)Bloodcult pisze:Potem sprzedałeś CD Ulver i wtedy snuto domysły że nie masz hajsu na podstawowe wydatki bo chata była teścia :)
woodpecker from space
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Wszystko w naturze dąży do równowagi i katolików też mamy trochę na pokładzie.vicek pisze:ja pierdolę ile tu lewaków jest ...Forum BLACK METALOWE .
Kerosene keeps me warm.
- Hatefire
Lewak jest tu tylko jeden, reszta to pozerzy ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
[youtube][/youtube]
:)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bloodcult
Też pozer - Kułak - działkę ma rekreacyjną...
- Hatefire
A takiego określenia jak "kawiorowa lewica" nie zna? Lewak tylko kawiorowy ;-)Bloodcult pisze:Też pozer - Kułak - działkę ma rekreacyjną...
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Tragiczna postac, pewnie kazali mu sie przebrac z tych dresow, bo wygladal jak idiota, co w zupelnosci odzwierciedlalo jego poziom intelektualny.Pacjent pisze:[youtube][/youtube]
woodpecker from space
- Drone
To pokazuje właśnie zjebanie umysłowe tego typu zgromadzeń. Plotkowanie jak stare baby w maglu. Dlatego wolę otwarte rozmowy na forum, nie mam i nie będę miał żadnego fejsbuka, nie należę do żadnych grup interesu :) A płyty sprzedawałem te, które miałem zdublowane plus jakiś szrot, który wpadł w ręce przy zakupach łączonych. Nie miałem nigdy żadnej płyty Rhapsody ani Hammerfall, był jeden Helloween i chyba jakiś Gardenian oraz Iron Saviour.Triceratops pisze:Pamietam, ze to ogloszenie sprzedazy chaty co w neta wrzuciles wzbudzilo poruszenie na tajnej grupie fejsbuczkowej. Snuto domysly dlaczego sprzedaje taka wypasiona chate, ze na pewno sie rozwodzi :DDrone pisze: Jak mieszkałem na wsi (a to było przecież pod Warszawą)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
O, no no, iron saviour i jeszcze jakies patatajce, pamietam bylo tego troche wiecej doktorze :D
No niewazne w kazdym razie, wyrzucili mnie z grupy, bo posadzili mnie o "szpiegowanie" hehe
ALe tym czasem Twardoch dojebal do pieca motzno, w sumie to pocisnal sporej czesci tego forum, tej elitarnej, europejskiej
No niewazne w kazdym razie, wyrzucili mnie z grupy, bo posadzili mnie o "szpiegowanie" hehe
ALe tym czasem Twardoch dojebal do pieca motzno, w sumie to pocisnal sporej czesci tego forum, tej elitarnej, europejskiej
" onclick="window.open(this.href);return false;Szczepan Twardoch
9 godz. ·
Słuchajcie, może z okazji zasłużonej klęski pajaców i niezasłużonego zwycięstwa dziadów borowych ktoś zechciałby podzielić się w mediach społecznościowych błyskotliwą analizą zwycięstwa tego przyczyn, obejmującą opinie o rozdawnictwie, kupowaniu głosów za 500+, niskim poziomie oświaty i czytelnictwa, chłopach pańszczyźnianych, oraz koniecznie oburzenie na lud głosujący zgodnie ze swoim materialnym interesem (w demokracji! skandal!) nie zaś zgodnie z Wartościami Wyższymi? No kto? Bardzo proszę. Żadnej jeszcze nie czytałem. Bardzo brakuje takich głosów. Kiedy głosujący na PiS dowiedzą się, jak bardzo nimi gardzicie, to na pewno zrobi im się tak głupio, że następnym razem to nawet na Schetynę zagłosują, byle zasłużyć na wasz podziw.
woodpecker from space
- vicek
TO NIE JEST PRAWDZIWY BLACK METAL .Bloodcult pisze:Przecież już od kilkunastu lat Black Metal jest lewacki...
- hcpig
No i zobaczymy ile warte były idee Korwina, przecież to od nich zacznie się próba podbierania posłów.
Yare Yare Daze
- dzik
Jak to nie? Ścieżka Lewej Ręki katolickie wymoczki.vicek pisze:TO NIE JEST PRAWDZIWY BLACK METAL .Bloodcult pisze:Przecież już od kilkunastu lat Black Metal jest lewacki...
dobry kościół to kościół spalony
- nicram
^ polać koledze dzikowi, jeden z niewielu, który wie o co chodzi w black metalu! :-)
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Powiedz po co maja podbierac poslow jezeli maja samodzielna wiekszosc?hcpig pisze:No i zobaczymy ile warte były idee Korwina, przecież to od nich zacznie się próba podbierania posłów.
woodpecker from space