Wybory parlamentarne 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybory parlamentarne 2019
Drone od miesięcy ogłasza że na lewicę bo się pozbędą Kościoła czy tam jak to mówi kościelnych sługusów i będzie wszystko git - wszyscy mili i uśmiechnięci jak w Toronto :) ot cały program lewicy
- Drone
Głosuję na Lewicę. Dla higieny psychicznej. Jest to jedyna partia z programem choć trochę antyklerykalnym.Heretyk pisze:Drone
lubię cię bardzo i szanuję, więc to przemilczę :)
sam idziesz głosować czy nie? a jak tak to na kogo? z czystej ciekawości?
tylko nie pisz że na schetynę, bo się wypiszę na zawsze
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zaraz, zaraz, pokaz mi partie gdzie ich nie ma. lub chociaz jest ich mniej, maja moj glosHeretyk pisze: ale tam są niestety sami psychole
woodpecker from space
-
bloodcult
no ale to jest właśnie straszne. "lewica" właściwie nie ma programu. prawica (pis?) ma program ogólnie tak lewicowy, że bardziej się nie da. "prawdziwa" prawica to jakiś margines i psychole. centrum to chyba (?) PO, ale ci pojebańcy sami nie wiedzą czego chcą.
czuję się jak w jakiejś jebanej kreskówce, albo filmie Monty Pythona. jakiś surrealizm totalny
no ale to jest właśnie straszne. "lewica" właściwie nie ma programu. prawica (pis?) ma program ogólnie tak lewicowy, że bardziej się nie da. "prawdziwa" prawica to jakiś margines i psychole. centrum to chyba (?) PO, ale ci pojebańcy sami nie wiedzą czego chcą.
czuję się jak w jakiejś jebanej kreskówce, albo filmie Monty Pythona. jakiś surrealizm totalny
-
Drone pisze:Głosuję na Lewicę. Dla higieny psychicznej. Jest to jedyna partia z programem choć trochę antyklerykalnym.Heretyk pisze:Drone
okej. jest to jakiś argument i powiedzmy, że rozumiem
-
Triceratops pisze:zaraz, zaraz, pokaz mi partie gdzie ich nie ma. lub chociaz jest ich mniej, maja moj glosHeretyk pisze: ale tam są niestety sami psychole
nie no. o tym właśnie mówie non stop. nie ma na kogo i trzeba nie mieć mózgu, żeby w ogóle iść na wybory. jeden wielki kabaret
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Ascetic pisze:i vice versa. w sensie, że się tobą też brzydzę kurwo. no chyba, że dasz się uśpić to ciebie nawet polubię.Lucek pisze:Wacław pisze:to błąd. u mnie w programie byłaby eugenika. wiesz co to by dla ciebie z twoim ... by znaczyło.
a teraz pisz. renegat pawełek ? kuce ? czy łożący na darmozjadów ? bo o popieranie peo przy całym twoim zapóźnieniu ciebie jednak nie podejrzewam
od kilku miesięcy ze tak powiem ze względu na pewne nowe występujące zjawisko przestałem sie interesować tzw polityką, wszystko ma swoje granice, ty jako głupek ani reszta głupków zapewne nie bedzie wiedziała o co chodzi, w ogóle razi mnie wasza niedojebana dyskusja jak gdyby nigdy nic, bełkot i ślinotok, powielacie tylko cały czas jakieś brednie które kotoś inny napchał wam do tych pustych głów, własnych spostrzeżeń zero, brzydze sie wami kurwy
a i się podziel tymi swoimi przemyśleniami w opozycji do braku moich przemyśleń. może nawet mnie przekonasz. jako hipster jestem elastyczny. dzisiaj różowe skarpety, jutro limonkowe, a może i sweterek w serek. no dawaj. a nie tylko z tylnego siedzenia popierdywanie z rozruchanej twojej dupy. dawaj. podziel się. oświeć.
ps. uwierz mi jestem naprawdę bardzo ciekawy co masz na ten temat do powiedzenia. jaka opcja jest tą słuszną. większość tutaj beznamiętnie się produkująca jest czytelna i nudna do wyrzygu. Ciebie słoniku jestem ciekawy. nie krępuj się. masz swoje 5 minut.
he he, na mistrza kloacznej riposty zawsze można liczyć, nie chciał bym ci zawracać głowy, pewnie jesteś zajęty mysleniem jakie skarpetunie i jakie majtusie jutro założyć, generalnie sprawa jest beznadziejna, nieporozumień narosło zbyt wiele, szkoda mi puszczać swe złote mysli w to bagno :) nie mam na to siły serio
- Ascetic
^^ nie pierdol, że nie lubisz kloacznych "żartów". każdy mentalny 5 latek to lubi.
właśnie mam dzisiaj dla Ciebie czas. skarpetki już wybrane na jutrzejsze zawody, pomada do włosów też czeka, więc teraz tylko Ty i Ja. przekonaj mnie do konfy. że nie są np. ruską agendą. albo, że gość od szczęśćboże to tylko dla żartów tak gada.
ok. ok. nie będę nachalny. jak się zdecydujesz - zapraszam.
właśnie mam dzisiaj dla Ciebie czas. skarpetki już wybrane na jutrzejsze zawody, pomada do włosów też czeka, więc teraz tylko Ty i Ja. przekonaj mnie do konfy. że nie są np. ruską agendą. albo, że gość od szczęśćboże to tylko dla żartów tak gada.
ok. ok. nie będę nachalny. jak się zdecydujesz - zapraszam.
Poro
- Lucek
masz swój rozum, wszystko łopatą do głowy trzeba ci nakładać ? rusz głową, zgaduj, co jaśniepan miał na mysli ? wyznaczam ci na dziś takie zadanie bojowe
- Ascetic
jaśniepan to może jasia w d. pocałować.Lucek pisze:masz swój rozum, wszystko łopatą do głowy trzeba ci nakładać ? rusz głową, zgaduj, co jaśniepan miał na mysli ? wyznaczam ci na dziś takie zadanie bojowe
miałeś niepowtarzalną okazję na agitkę. OK. Ty się przynajmniej jako-tako zachowujesz, bo każde wolne pole nie zasłaniasz przekazem dnia. w pewnym sensie szanuję. z drugiej strony słabo, że tak się przelogowywując bawisz się w złośliwego huja. a była szansa, żebyś coś sensownego napisał.
pożegnam się: kij ci w oko.
Poro
- hcpig
Tak, a dzwnignią będzie wynik konfederacji i Kuzileu pod granicą progu, czyli dużo głosów do kosza i przez to megabonus dla zwycięzcy.Pelson pisze: Realnie będzie pewnie około 50% dla PiS i spory awans lewicy. A po nowym roku bal na Titaniku.
Yare Yare Daze
-
miałem sen dotyczący wyniku wyborów i to było coś takiego, ze pis miał jakąś nieprawdopodobną przewagę typu 52% a po miało w granicach 40. nierealne, ale jak będzie naprawdę 12 % różnicy to się nie zdziwię
Widzę, że emocje w zenicie. W niedzielny wieczór proponuję wezwać na forume milicję. W każdym razie ankieta wyraźnie pokazuje ilu użytkowników hołdując tradycji, mieszka blisko matczynej lodówki i przyjmuje księdza. To dziwne biorąc pod uwagę ogólny charakter SZtuki tutaj promowanej. Szczęść boże. Koledzy.
-
czy ja wiem. lewica prowadzi. to dobrze moim zdaniem. tzn pis jest też lewicą, ale tak patologiczną, że to aż boli. ogólnie czas na jakieś zmiany, najlepiej bardzo radykalne.
- hcpig
Czyli metalowiec to ma być w sumie taka tępa pała, ateusz na siłę żeby wpisać się w konwencję?535 pisze:To dziwne biorąc pod uwagę ogólny charakter SZtuki tutaj promowanej. Szczęść boże. Koledzy.
Yare Yare Daze
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
konfa to mój program ale świetnie ze lewica prowadzi. jebnij się w czajnik i posłuchaj pustego echa.Heretyk pisze:czy ja wiem. lewica prowadzi. to dobrze moim zdaniem. tzn pis jest też lewicą, ale tak patologiczną, że to aż boli. ogólnie czas na jakieś zmiany, najlepiej bardzo radykalne.
-
kurwa.... komentujemy wyniki sondy na jakimś śmiesznym forum człowieku... nic więcej
- Lucek
Drone pisze:Głosuję na Lewicę. Dla higieny psychicznej. Jest to jedyna partia z programem choć trochę antyklerykalnym.Heretyk pisze:Drone
czyli dla jakiegoś częściowego spełnienia swej fantastycznej ideologicznej mrzonki rezygnujesz z rozwiązywania całego multum innych realnych problemów ? kwestie wiary dla Ciebie ateisty czy też po prostu antyklerykała są ważniejsze ? higiena psychiczna ? własne ja ? są ważniejsze od dobra ogółu ? aleś dojebał teraz Drone
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
jak wytrzeźwiejesz to wróć bo widzę ze nie ogarniasz co piszesz. powtórzę. konfa gites i lewusy gites. czytam dalej bo coraz ciekawiej się robi.Heretyk pisze:kurwa.... komentujemy wyniki sondy na jakimś śmiesznym forum człowieku... nic więcej
-
ostatni raz: konfa spoko program, ale bez szans w wyborach. lewica chujowy program, ale zdaje się, że nieco lepszy niz pis i niż po, która nie ma żadnego programu.Wacław pisze:jak wytrzeźwiejesz to wróć bo widzę ze nie ogarniasz co piszesz. powtórzę. konfa gites i lewusy gites. czytam dalej bo coraz ciekawiej się robi.Heretyk pisze:kurwa.... komentujemy wyniki sondy na jakimś śmiesznym forum człowieku... nic więcej
spoko by było jakby sie ta scena polityczna rozbetonowała w jakikolwiek sposób, ale tego taki leming jak ty raczej nie zrozumie. co tu dodać? idź zagłosuj na hanię, czy tam grzesia. na pewno będzie super