Wybory parlamentarne 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybory parlamentarne 2019
A już tak poważnie, to uważam, że lewica jest mocno niedoszacowana. Stawiam, że będzie powyżej 15%.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Hatefire
Tak samo stawia np. Antoni Dudek, którego ciężko o lewicowość podejrzewać, W sumie zależy dużo od frekwencji wśród dotychczas biernych. Jestem w stanie uwierzyć, że Lewica będzie dla nich wówczas pierwszym wyborem, z różnych względów.Drone pisze:A już tak poważnie, to uważam, że lewica jest mocno niedoszacowana. Stawiam, że będzie powyżej 15%.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
Czas na przechylenie wahadła. Nie zamierzam czekać do emerytury aż to nastąpi.
- Hatefire
Jako bardziej doświadczony towarzysz, ostrzegam przed optymizmem. Mimo, że sam nie jestem osobiście zaangażowany, to z insaderjskich znajomkowych relacji, niestety mam podejrzenie, że to strzeli po wyborach jak guma majtów opiętych na tłustym tyłku Maćka z Klanu. Zobaczymy.Drone pisze:Czas na przechylenie wahadła. Nie zamierzam czekać do emerytury aż to nastąpi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
Nie mam niestety złudzeń co do tej formacji - jednak jest szansa na pewne przemiany światopoglądowe, jeżeli rola przykościelnych sługusów zostanie zminimalizowana.Hatefire pisze:Jako bardziej doświadczony towarzysz, ostrzegam przed optymizmem. Mimo, że sam nie jestem osobiście zaangażowany, to z insaderjskich znajomkowych relacji, niestety mam podejrzenie, że to strzeli po wyborach jak guma majtów opiętych na tłustym tyłku Maćka z Klanu. Zobaczymy.Drone pisze:Czas na przechylenie wahadła. Nie zamierzam czekać do emerytury aż to nastąpi.
- uglak
jakies nowe ciekawostki? ;-) bo moje zrodlo po zeszlorocznych wyborach lokalnych chyba juz stracilo rewolucyjny zapal, wiec wiem tyle co z internetow :-(Hatefire pisze:Jako bardziej doświadczony towarzysz, ostrzegam przed optymizmem. Mimo, że sam nie jestem osobiście zaangażowany, to z insaderjskich znajomkowych relacji, niestety mam podejrzenie, że to strzeli po wyborach jak guma majtów opiętych na tłustym tyłku Maćka z Klanu. Zobaczymy.Drone pisze:Czas na przechylenie wahadła. Nie zamierzam czekać do emerytury aż to nastąpi.
Guilty of being right
- Bloodcult
A ten znowu swoje xD niedługo usłyszę ze Ci ksiądz do łóżka zagląda xDDrone pisze:rola przykościelnych sługusów zostanie zminimalizowana.
Nie boisz się ze lewica w imię sprawiedliwości społecznej podniesie Ci podatki i tym samym narzuci Ci swój światopogląd dysponując twoimi pieniędzmi ?
Coś podobnego... Już pomijam czy chcę taki głos oddać, czy też nie, powinna być taka opcja. Tak czy owak, też uważam, że towarzysze są mocno niedoszacowani, podejrzewam szturm w okolice 20 procent. Jednocześnie myślę, że osobnicy popierający totalny socjal w wykonaniu drużyny Jarosława, także. Tak więc kluczową sprawą będzie awans wszystkich kandydatów do koryta. Co przy wysokiej frekwencji może być zadaniem karkołomnym, szczególnie dla Władka Kamysza i bandy trojga.uglak pisze: oddajac glos niewazny tak naprawde nie glosujesz
....
- Medard
Cieszyłbym, gdyby psl nie weszło.
Jaro mocno wchodzi w ich elektorat, bardzo chciałaby przejąć głosy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dwa razy tak, acz obawiam się, że PiS jest mocniej niedoszacowany niż SLD. Niestety.535 pisze: Tak czy owak, też uważam, że towarzysze są mocno niedoszacowani, podejrzewam szturm w okolice 20 procent. Jednocześnie myślę, że osobnicy popierający totalny socjal w wykonaniu drużyny Jarosława, także.
A ja chciałbym żeby wszystkie startujące formacje weszły, nawet faszyści z Konfederacji, bo to jedyna szansa aby PiS nie miał większości. A jak utworzą rząd z faszystami, to myślę, że faszyści ostro dadzą im popalić i skończy się przedterminowymi wyborami. Ma to dobre strony, bo idzie kryzys, a po Nowym Roku wszystko wystrzeli w kosmos jeżeli chodzi o ceny, więc ludzie przejrzą na oczy jak dostaną po kieszeniach.Medard pisze:Cieszyłbym, gdyby psl nie weszło.
Ostatnio zmieniony 11-10-2019, 08:05 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
- Medard
Ale wtedy będzie mega bajzel za moje pieniądze, to już wolę sam pis, albo samych lgbt nawet.
A przedterminowe może wtedy wygrać pis, różnie bywa.
A przedterminowe może wtedy wygrać pis, różnie bywa.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- rasowy masterfulowicz
Marzeniem, na którego spełnienie czekamy wspólnie ja i butelka dobrego wina jest zobaczyć kurtyzany z PSL wystrzelone na kanapę. Obawiam się jednak, że liczba pociotków i totumfackich w synekurach przebiła juz mase krytyczną i 5% dostaną, bo to realny odsetek chytrochłopów poumieszczanych w śmiesznych rządowych agencjach.
Realnie będzie pewnie około 50% dla PiS i spory awans lewicy. A po nowym roku bal na Titaniku.
Realnie będzie pewnie około 50% dla PiS i spory awans lewicy. A po nowym roku bal na Titaniku.
- Hatefire
Nie no nie będę ujawniał szczegółów uzyskanych w prywatnej rozmowie. Powiedzmy, że fraternizacja z SLD nie była tak bezbolesna jak się wydaje. Na czas wyborów wszyscy zacisnęli zęby, ale szykuje się burzliwa dyskusja po.uglak pisze:jakies nowe ciekawostki? ;-) bo moje zrodlo po zeszlorocznych wyborach lokalnych chyba juz stracilo rewolucyjny zapal, wiec wiem tyle co z internetow :-(
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Faszyści
LOL
LOL
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ja nie głosuję, mam jednak pewne zapatrywania odnośnie tego, jak, powiedzmy, wystrój Sali Posiedzeń powinien się prezentować. To znaczy, oczywiście, nie wszystko byłoby możliwe do przeprowadzenia, za dużo wyjść do uszczelnienia, ale tak w sferze marzeń - zakładając, że środki finansowe byłyby nieograniczone - myślę, że stary, dobry Cyklon B.
Alternatywą byłoby gniazdo cekaemu obok laski marszałkowskiej i wystarczyłoby poczekać, aż się swołocz upije, żeby nie byli w stanie spierdalać.
Alternatywą byłoby gniazdo cekaemu obok laski marszałkowskiej i wystarczyłoby poczekać, aż się swołocz upije, żeby nie byli w stanie spierdalać.
Kerosene keeps me warm.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
dla komucha każdy "innowierca" to faszysta :)Bloodcult pisze:Faszyści
LOL
- maciek z klanu
Ja na młodego Sosnierza cisne
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Gdyby każdy z forumowych wyborców Lewicy przeczytał ze zrozumieniem doktrynę faszyzmu to mogłoby dojść do kliku samobójstw.Jimmy Boyle pisze:dla komucha każdy "innowierca" to faszysta :)Bloodcult pisze:Faszyści
LOL
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie sądzę żeby Konfa była w stanie cokolwiek zrobić pisowi jeśli dostałaby się do sejmu, prędzej skłaniałbym się do wizji przedstawionej przez Drone'a i Hatefire gdzie Jarek ich zwyczajnie przeżuje i wyrzyga. No ale przynajmniej jest szansa, że wreszcie katoliccy metalowcy będą mieli swoją reprezentację w parlamencie ;)nicram pisze: A ja chciałbym żeby wszystkie startujące formacje weszły, nawet faszyści z Konfederacji, bo to jedyna szansa aby PiS nie miał większości. A jak utworzą rząd z faszystami, to myślę, że faszyści ostro dadzą im popalić i skończy się przedterminowymi wyborami. Ma to dobre strony, bo idzie kryzys, a po Nowym Roku wszystko wystrzeli w kosmos jeżeli chodzi o ceny, więc ludzie przejrzą na oczy jak dostaną po kieszeniach.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- nicram
Przeżucie i wyrzyganie często wiązało się z ciężkim zatruciem, po którym pisowska rekonwalescencja trwała bardzo długo - tak było w przypadkach z Samoobroną i LPR.Nerwowy pisze:Nie sądzę żeby Konfa była w stanie cokolwiek zrobić pisowi jeśli dostałaby się do sejmu, prędzej skłaniałbym się do wizji przedstawionej przez Drone'a i Hatefire gdzie Jarek ich zwyczajnie przeżuje i wyrzyga. No ale przynajmniej jest szansa, że wreszcie katoliccy metalowcy będą mieli swoją reprezentację w parlamencie ;)nicram pisze: A ja chciałbym żeby wszystkie startujące formacje weszły, nawet faszyści z Konfederacji, bo to jedyna szansa aby PiS nie miał większości. A jak utworzą rząd z faszystami, to myślę, że faszyści ostro dadzą im popalić i skończy się przedterminowymi wyborami. Ma to dobre strony, bo idzie kryzys, a po Nowym Roku wszystko wystrzeli w kosmos jeżeli chodzi o ceny, więc ludzie przejrzą na oczy jak dostaną po kieszeniach.
A co do katolików-metalowców - to pełna zgoda. :-D
all the monsters will break your heart