BLOOD INCANTATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: BLOOD INCANTATION - INTERDIMENSIONAL EXTINCTION EP
Post do czasu otrzymania czarnego placka.Harlequin pisze:Ilu z Was żyje w celibacie i czeka z odsłuchem do premiery?
Celem życia nie jest przeżycie.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Starczy zajrzeć do tematu z Toolem, gdzie dyskusja sprowadza się do tego, gdzie tanio kupić pirata, bo jest w jewel.Harlequin pisze:Hehe, pany, jak tam wrażenia po tym materiale? Ilu z Was żyje w celibacie i czeka z odsłuchem do premiery?
Jasne kto będzie czekać na dostawę BIood Incantation, skoro już można sobie posłuchać tu i tam :)
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- w mackach Zła
Jeszcze z dwa miesiące będzie zanim przyjdą placki. Ale co tam, ja poczekam.
- Sybir
Nie po to zabuliłem w przedsprzedaży, żeby teraz targać z jakichś mediafire'ów.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zaczyna szaleć
O co w ogóle chodzi w tym porównaniu? xDMedard pisze:Starczy zajrzeć do tematu z Toolem, gdzie dyskusja sprowadza się do tego, gdzie tanio kupić pirata, bo jest w jewel.Harlequin pisze:Hehe, pany, jak tam wrażenia po tym materiale? Ilu z Was żyje w celibacie i czeka z odsłuchem do premiery?
Jasne kto będzie czekać na dostawę BIood Incantation, skoro już można sobie posłuchać tu i tam :)
Ja też posłuchałem nową płytę że dwa razy i jest bardzo dobra. Natomiast na razie jest to dla mnie taki Starspawn 2.0 - nawet brzmienie wydaje się być identyczne. Kolejne odsłuchy u mnie też będą z CD.
- Medard
Co tu nie rozumieć Spectatorze, skoro piracą, to już znają płytę przed premierą.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A co ma piernik do wiatraka? Absurdalne porównanie. Zespół Tool wypiął się na fanów i postanowił dać im gówienko, w którym muzyka jest dodatkiem i życzy sobie za to jakieś kokosy. Czy zatem to dziwne, że idzie inicjatywa oddolna? Sam miałem nawet ochotę kupić tego boota, ale stwierdziłem, że Fear Inoculum nawet tego nie jest wart. Co to jednak ma do słuchania przedpremierowo płyty, którą większość i tak zakupi to nie wiem?Medard pisze:Starczy zajrzeć do tematu z Toolem, gdzie dyskusja sprowadza się do tego, gdzie tanio kupić pirata, bo jest w jewel.Harlequin pisze:Hehe, pany, jak tam wrażenia po tym materiale? Ilu z Was żyje w celibacie i czeka z odsłuchem do premiery?
all the monsters will break your heart
- Medard
Po co kupować boota, skoro muzyka się nie podoba? Jakie rozkminy :)
Pirat zostanie piratem, dla kogoś trzy dyszki też byłoby za dużo, bo za darmo można.
Pirat zostanie piratem, dla kogoś trzy dyszki też byłoby za dużo, bo za darmo można.
-
- weteran forumowych bitew
Wstrzemięźliwosci nie będę deklarował, to mogę napisać bez zastanowienia. Jednak, jak na razie nowego, dostępnego w "wypozyczalniach" materiału nie słuchałem, a ciekawosć mie lekko zżera. Dosłownie pół nowego utworu słyszalem w na YT w formie koncertowej.Harlequin pisze:Hehe, pany, jak tam wrażenia po tym materiale? Ilu z Was żyje w celibacie i czeka z odsłuchem do premiery?
Niemniej, cos mi mówi, że mogę spokojnie czekać na premierę albumu i dostawę zamówionych dobroci.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
@ Medard Przecież napisałem, że nie kupię, bo muzyka nie jest tego warta. Natomiast rozumiem ludzi, którym się podoba i kupią boota.
Ostatnio zmieniony 11-10-2019, 08:48 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
-
- zaczyna szaleć
Też totalnie nie rozumiem tej jałowej dyskusji o Tool. Zespół zarobił bo kupiłem MP3 w dniu premiery, nie chcieli zarobić na zwykłym CD to ich wybór. Blood Incantation na pewno kupię w oryginale bo jest normalna, ogólnodostępna wersja.
-
- w mackach Zła
https://youtu.be/FcYzciq9GVs
Wideło od Century Media
Wideło od Century Media
-
sądzę, że posłucham gdzieś tak po nowym roku, ale czekam w chuj, jak na nic innego. no chyba, że Atheist i Stargazer
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
A ja posłuchałem i powiem, że jest bardzo dobrze ale nie powala. Czegoś mi brakuje. Przyjemnie się słucha, ale niczym nie zaskakuje. Technicznie bardzo dobrze, może momentami za bardzo progresywnie i Schuldinerowo. Na lekko Nilowe "instrumentale" wzruszam ramionami. Nie wiem, może muszę jeszcze posłuchać. Kupić, kupię bo warto.
-
- zaczyna szaleć
Bardzo dobry album. Słucham z wypożyczalni. Czekam na dostawę z DDR.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Na pierwszy rzut ucha kawałek "Giza Power Plant" najlepszy, pięknie płyną te atmosferyczne pasaże.
-
- zaczyna szaleć
-
- rasowy masterfulowicz
Cała płyta to takie wariacje na temat "Vacant planets"?fugazi pisze:https://youtu.be/FcYzciq9GVs
Wideło od Century Media
-
- zaczyna szaleć
Nie bardzo, właśnie miałem pisać, że dziwny wybór na singla... Pozostałe kawałki to konkretny death metal w ich stylu.Pelson pisze:Cała płyta to takie wariacje na temat "Vacant planets"?fugazi pisze:https://youtu.be/FcYzciq9GVs
Wideło od Century Media