ŻUŻELEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: ŻUŻELEK
no to teraz baraze.
stal rozwalila ostrovie, co bylo do przewidzenia
psż zostaje w drugiej, orzeł w pierwszej. i dobrze. chociaz w tych barazach bylo wiecej walki (i wywrotek).
wymrozilem sobie dupe na mistrzostwach bydgoszczy, ale fajne sciganie, wygral lidsey z unii leszno, drugi berge z polonii.
zlata prilba dla doyla. niestety urazu kregoslupa na tych zawodach doznal matic ivacic z bydgoszczy. zdrowiej chlopie.
[youtube][/youtube]
stal rozwalila ostrovie, co bylo do przewidzenia
psż zostaje w drugiej, orzeł w pierwszej. i dobrze. chociaz w tych barazach bylo wiecej walki (i wywrotek).
wymrozilem sobie dupe na mistrzostwach bydgoszczy, ale fajne sciganie, wygral lidsey z unii leszno, drugi berge z polonii.
zlata prilba dla doyla. niestety urazu kregoslupa na tych zawodach doznal matic ivacic z bydgoszczy. zdrowiej chlopie.
[youtube][/youtube]
niech to miejsce niebawem zniknie
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, fatalnie wyglądający upadek. Miejmy nadzieje, że sie wyliże.
- pr0metheus
no pierdolnal na tyle mocno, ze stracil przytomnosc. na szczescie dobrze sie zachowal jak go ponioslo i puscil motor, bo mogloby byc tragicznie. wiesci o urazie kregoslupa sa na razie niepotwierdzone, wiec trzeba byc dobrej mysli.
edyta
poobijany tylko, bedzie zyl:)
https://metropoliabydgoska.pl/matic-iva ... nii-wideo/" onclick="window.open(this.href);return false;
edyta
poobijany tylko, bedzie zyl:)
https://metropoliabydgoska.pl/matic-iva ... nii-wideo/" onclick="window.open(this.href);return false;
- pr0metheus
okienko transerowe otwarto.
jak tam kibice motoru, falubazu , wlokniarza , rowu z forume? zadowoleni ze skladow? rowu to chyba srednio, dobrze mowie maćku?
jak tam kibice motoru, falubazu , wlokniarza , rowu z forume? zadowoleni ze skladow? rowu to chyba srednio, dobrze mowie maćku?
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
W Lublinie nastroje OK. Skład jest dobry, za najsłabsze ogniwa uważam Miesiąca i Jamroga. Jeśli Zagar będzie jechał jak pod koniec sezonu, a Łaguta i Michelsen na swoim poziomie to będzie ciekawie. O juniorów jestem spokojny.
- devastator77
Rynek żużlowy kuresko ubogi,dotyczy to zarówno seniorów jak i juniorów,jedni podkupują drugim.
W Zielonej jest jeden nowy na razie i to od razu murzyn,nie żebym był rasistą,moja ukochana koszykówka murzynami stoi,ale dla klubu Falubaz to żadne wzmocnienie,ten cały Antonio słabo jeździł ostatnie sezony.
W Zielonej jest jeden nowy na razie i to od razu murzyn,nie żebym był rasistą,moja ukochana koszykówka murzynami stoi,ale dla klubu Falubaz to żadne wzmocnienie,ten cały Antonio słabo jeździł ostatnie sezony.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Antonio po pierwsze czarny, po drugie gwałci, a po trzecie ćpie.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Z tym Jamrogiem to się możesz jeszcze zdziwić. W Unii Tarnów jeździł naprawdę dobrze (średnia 1,742 w 2018), a w Betardzie miał kiepski start sezonu i potem był często odstawiany na boczny tor, ale zdarzało się, że i w nominowanych jeździł.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Obym się mylił.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Rów bardzo średnio jak narazie. Szkoda że Bewley poszedł do Sparty. Tutaj jest konieczny ten Hancock. Nie widzę innej możliwości. Chmiela mi nie zal, wkurwial mnie w sumie bo przegrywać notorycznie u siebie na stadionie z innymi juniorami to farsa. Row zawsze był waleczny, nawet jak zdziesiątkowani kontuzjami 4 lata temu to dawali radę. Teraz cały sezon będą musieli jeździć jakby to był mecz o wszystko. Choć z drugiej strony podoba mi się model zarządzania finansami przez Mrozka. Wie na co go stać i buduje realny zespół za kasę która ma.pr0metheus pisze:okienko transerowe otwarto.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- iGrinder
- postuje jak opętany!
ROW to ROW czy jakieś Energetyki jak kopacze?
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- pr0metheus
I w kasku z tymi dredami wyglada jak predator :) Różnie z nim bywa, raz lepiej raz gorzej, ale z dwojga na miejscu falubazu bym chyba wolał pedersena.ramonoth pisze:Antonio po pierwsze czarny, po drugie gwałci, a po trzecie ćpie.
Silny z doylem i holta może być wlokniarz
maciek z klanu pisze:Rów bardzo średnio jak narazie. Szkoda że Bewley poszedł do Sparty. Tutaj jest konieczny ten Hancock. Nie widzę innej możliwości. Chmiela mi nie zal, wkurwial mnie w sumie bo przegrywać notorycznie u siebie na stadionie z innymi juniorami to farsa. Row zawsze był waleczny, nawet jak zdziesiątkowani kontuzjami 4 lata temu to dawali radę. Teraz cały sezon będą musieli jeździć jakby to był mecz o wszystko. Choć z drugiej strony podoba mi się model zarządzania finansami przez Mrozka. Wie na co go stać i buduje realny zespół za kasę która ma.pr0metheus pisze:okienko transerowe otwarto.
Tak, tylko mrozek oszczędzał , a teraz z braku laku trzeba wywalić gruba kasę na hancocka, bo ten bardzo lubi szmal. A forma po rocznej przerwie tez niepewna. Ale trzymam kciuki.
Mi się tez podobaJa wzmocnienia w Polonii . Wzięli Bellego , który dobrze się zna z Berge z reprezentacji Francji. Ta francuska para może namieszac. Z nowych jeszcze Lyager który non stop się rozwija i kai huckenbeck. Wyszło niedrogo, Długi splAcone , a młodzi i waleczni myśle dadza radę w 1 lidze powalczyć o play offy
- maciek z klanu
Lyager to przyszła gwiazda, obserwuje go od kilku lat. Potencjał ten chłopak ma jak mało kto.
- pr0metheus
no i ROW przejal Hancocka w ostaniej chwili. takze sklad maja niezgorszy, milik tez moze odpalic, mimo ostanich chudszych latek.
wogole Hancock to dla mnie zagadka.
ze zrobil sobie rok przerwy ze wzgledu na zone to zrozumiale. ale po roku juz wie na czym stoi, wiec albo sie scigamy, albo odpuszczamy. a tu takie podchody i gluchy telefon ze ja pierdole. zobaczymy co zaprezentuje.
wogole Hancock to dla mnie zagadka.
ze zrobil sobie rok przerwy ze wzgledu na zone to zrozumiale. ale po roku juz wie na czym stoi, wiec albo sie scigamy, albo odpuszczamy. a tu takie podchody i gluchy telefon ze ja pierdole. zobaczymy co zaprezentuje.
- maciek z klanu
Wydaje mi się że skład zajebisty. Zapowiadało się kiepsko i to bardzo a teraz Hancock , Milik, Lambert, woryna, Szczepaniak, batchelor, logaczew. Całkiem całkiem. Juniorzy porażka. Wydaje mi się że pomijając Hancocka bardzo dużo będzie zależało od Szczepaniaka. Coś tam jeszcze wspomniane było o lebiediewsie ale nie wiem na czym stanelo
- pr0metheus
lebiediewa tez macie, jest wypozyczony. i jeszcze cos pisza o curzytkach jesli chodzi o juniorow,ale nie wiem czy to duze wzmocnienie.maciek z klanu pisze:Wydaje mi się że skład zajebisty. Zapowiadało się kiepsko i to bardzo a teraz Hancock , Milik, Lambert, woryna, Szczepaniak, batchelor, logaczew. Całkiem całkiem. Juniorzy porażka. Wydaje mi się że pomijając Hancocka bardzo dużo będzie zależało od Szczepaniaka. Coś tam jeszcze wspomniane było o lebiediewsie ale nie wiem na czym stanelo
sklad jest konkretny
- pr0metheus
gregory tak zarzadzil
nikt w Rybniku tak naprawdę nie wie, kiedy Hancock będzie do dyspozycji trenera Piotra Świderskiego. - Nie będzie żadnego ciśnienia. To Greg musi określić ten właściwy moment. Umowa jest tak zbudowana, że możemy za nim poczekać. Piłka jest po jego stronie. Może być tak, że pierwszy raz pojedzie w kwietniu, maju, sierpniu lub wrześniu. Równie dobrze może nie wystartować w naszych barwach w ogóle. Nie pozostaje nam nic innego, jak spokojnie czekać - wyjaśnia prezes ROW-u.
- maciek z klanu
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Stanisław Burza trenerem młodzieży w Motorze. Najlepiej!
- 10,5
- postuje jak opętany!
No Andrzej w parze ze Szczepanem to solidna ekipa, ja osobiście wierzę w Batcha, którego nie wiem dlaczego ludzie widzieli poza składem a który całkiem dobrze ostatnio punktował.pr0metheus pisze:lebiediewa tez macie, jest wypozyczony. i jeszcze cos pisza o curzytkach jesli chodzi o juniorow,ale nie wiem czy to duze wzmocnienie.maciek z klanu pisze:Wydaje mi się że skład zajebisty. Zapowiadało się kiepsko i to bardzo a teraz Hancock , Milik, Lambert, woryna, Szczepaniak, batchelor, logaczew. Całkiem całkiem. Juniorzy porażka. Wydaje mi się że pomijając Hancocka bardzo dużo będzie zależało od Szczepaniaka. Coś tam jeszcze wspomniane było o lebiediewsie ale nie wiem na czym stanelo
sklad jest konkretny
Nono.