MGŁA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

Re: MGŁA

02-10-2019, 12:53

535 pisze:
Bloodcult pisze:Ty mnie domów nie ucz stawiać bo trochę ich już zbudowałem i to bez żadnego faila.
Nie sądzę, byś miał połowę mojego doświadczenia, ale mniejsza o to.

A czemu mniejsza o to , ja chętnie poczytam dyskusje kto więcej na forume domów wybudował.
niech to miejsce niebawem zniknie
535

02-10-2019, 12:57

pr0metheus pisze:
535 pisze:
Bloodcult pisze:Ty mnie domów nie ucz stawiać bo trochę ich już zbudowałem i to bez żadnego faila.
Nie sądzę, byś miał połowę mojego doświadczenia, ale mniejsza o to.

A czemu mniejsza o to , ja chętnie poczytam dyskusje kto więcej na forume domów wybudował.
Przecież kolega inżynier już wszystko napisał. Poza tym ma wujka, czy stryjka dewelopera i pół życia spędził na budowach. Na mnie nie licz. Ja się od razu poddaję.
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

02-10-2019, 12:59

Ale ja mam bardzo dużo pokory :) po prostu nie pozostaje dłużny wobec prostackich ataków :)

Z resztą nie bój, jak komornik mi to zlicytuje to zrobię Wam - Tobie i nicramowi - tę przyjemność i napisze tu o tym :) Coś czuję że radości by nie było końca :*
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Drone

02-10-2019, 13:01

Od razu ustawię się na końcu peletonu, bo zbudowałem jeden dom, a i tak go sprzedałem. Natomiast rzeczywiście dziwi mnie takie zdecydowane stawianie sprawy przez kol. Bloodculta, który już teraz wymurował sobie przyszłość wg własnych wyobrażeń. Oczywiście nie życzę kol. by mu się nie powiodło, tylko cały czas to brzmi, jakby tłumaczył nam wszystkim, że jego droga jest właściwa, a wszystkie inne to nieporozumienie i błądzenie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

02-10-2019, 13:02

535 pisze: Na mnie nie licz. Ja się od razu poddaję.
Głowa do góry. Napisałeś ,ze sądzisz, ze masz 2 razy więcej doświadczenia, wiec wciaz jesteś w grze.
niech to miejsce niebawem zniknie
535

02-10-2019, 13:03

@Bloodcult Ty jednak jesteś tępy. Nie odróżniasz krytyki, ataku od koleżeńskiej troski.
Awatar użytkownika
Medard

02-10-2019, 13:04

Dawajcie projekty, kosztorysy, firmy, który dobrze wykonują.
Chętnie poczytam.

Jak nie wyprowadzę się pod miasto, to może będę domek letniskowy budować z opcją na całoroczny.

Spór pustak vs cegła dziurawka vs bale
dach ceramika vs blacha

Chętnie bym poczytał.
Die Welt ist meine Vorstellung.
535

02-10-2019, 13:11

pr0metheus pisze:
535 pisze: Na mnie nie licz. Ja się od razu poddaję.
Głowa do góry. Napisałeś ,ze sądzisz, ze masz 2 razy więcej doświadczenia, wiec wciaz jesteś w grze.
Jak sobie to wyobrażasz? Mam wpisać listę inwestycji w których miałem swój mniejszy lub większy udział? Kim jest pojedynczy, nawet zdolny i wygadany inżynier, wobec koordynatora kilku ekip wykonawczych napierdalających przez lata robotę za robotą? Dej mi pan spokój. Napisałem już tutaj kiedyś, że od dłuższego czasu nie mam i nie chcę mieć nic wspólnego z budowlanką. I tego się trzymajmy. Porozmawiajmy lepiej o nowej płycie bohaterów tematu.
535

02-10-2019, 13:12

Medard pisze:Dawajcie projekty, kosztorysy, firmy, który dobrze wykonują.
Chętnie poczytam.

Jak nie wyprowadzę się pod miasto, to może będę domek letniskowy budować z opcją na całoroczny.

Spór pustak vs cegła dziurawka vs bale
dach ceramika vs blacha

Chętnie bym poczytał.
Tylko ziemianka. Tylko ziemianka się liczy. Tanio i praktycznie.
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

02-10-2019, 13:34

535 pisze:Kim jest pojedynczy, nawet zdolny i wygadany inżynier, wobec koordynatora kilku ekip wykonawczych napierdalających przez lata robotę za robotą?
To teraz na operatora betoniarki mówi się koordynator? Całe życie się uczę ;)
535

02-10-2019, 13:52

Gunman pisze:
535 pisze:Kim jest pojedynczy, nawet zdolny i wygadany inżynier, wobec koordynatora kilku ekip wykonawczych napierdalających przez lata robotę za robotą?
To teraz na operatora betoniarki mówi się koordynator? Całe życie się uczę ;)
Negatywny elektorat? Czyżbym cię kiedyś skrzywdził słowem? Już tłumaczę. To mniej więcej tak jak ciecia tytułują portierem. Pochwal mi się zaraz, czego teraz pilnujesz?
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-10-2019, 14:01

Bloodcult pisze:
Z resztą nie bój, jak komornik mi to zlicytuje to zrobię Wam - Tobie i nicramowi - tę przyjemność i napisze tu o tym :) Coś czuję że radości by nie było końca :*
Widzę, że lubisz mierzyć ludzi swoją własną miarą. :-) Ani ja ani tym bardziej kolega 535 raczej nie chcemy aby spotkało cię jakieś nieszczęście. Osobiście życzę ci żebyś odzyskał rozum, więc jak najbardziej życzę ci jak najlepiej. :-) Miłego dnia! :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Bloodcult

02-10-2019, 14:04

Drone pisze:Natomiast rzeczywiście dziwi mnie takie zdecydowane stawianie sprawy przez kol. Bloodculta, który już teraz wymurował sobie przyszłość wg własnych wyobrażeń. Oczywiście nie życzę kol. by mu się nie powiodło, tylko cały czas to brzmi, jakby tłumaczył nam wszystkim, że jego droga jest właściwa, a wszystkie inne to nieporozumienie i błądzenie.
Czytasz to co chcesz przeczytać i jak mantra powtarzasz że ja komuś rządzę jak ma żyć - nie - żyjcie jak chcecie.

Niczego sobie nie wymurowałem. Pisałem tylko do czego dążę i tyle. Mam o tym nie pisać abyś nie czuł się urażony moja wizją mojego życia ?

Ja nikomu nie bronię spędzać czasu na Facebooku i przed Netflixem, tylko czemu Ci co tak żyją bez przerwy narzekają na swoje życie ? Może mi to wyjaśnisz ?

535

02-10-2019, 14:08

Bloodcult pisze:
Drone pisze:Natomiast rzeczywiście dziwi mnie takie zdecydowane stawianie sprawy przez kol. Bloodculta, który już teraz wymurował sobie przyszłość wg własnych wyobrażeń. Oczywiście nie życzę kol. by mu się nie powiodło, tylko cały czas to brzmi, jakby tłumaczył nam wszystkim, że jego droga jest właściwa, a wszystkie inne to nieporozumienie i błądzenie.
Czytasz to co chcesz przeczytać i jak mantra powtarzasz że ja komuś rządzę jak ma żyć - nie - żyjcie jak chcecie.

Niczego sobie nie wymurowałem. Pisałem tylko do czego dążę i tyle. Mam o tym nie pisać abyś nie czuł się urażony moja wizją mojego życia ?

Ja nikomu nie bronię spędzać czasu na Facebooku i przed Netflixem, tylko czemu Ci co tak żyją bez przerwy narzekają na swoje życie ? Może mi to wyjaśnisz ?
Tylko komu to piszesz? Czy tutaj ktoś z biorących udział w dyskusji, narzeka na swoje życie?
Awatar użytkownika
Bloodcult

02-10-2019, 14:09

nicram pisze:Widzę, że lubisz mierzyć ludzi swoją własną miarą. :-) Ani ja ani tym bardziej kolega 535 raczej nie chcemy aby spotkało cię jakieś nieszczęście. Osobiście życzę ci żebyś odzyskał rozum, więc jak najbardziej życzę ci jak najlepiej. :-) Miłego dnia! :-)
Komuś tutaj życzyłem nieszczęścia czy to kolejne projekcje ?

Awatar użytkownika
nicram

02-10-2019, 14:13

Bloodcult pisze:
nicram pisze:Widzę, że lubisz mierzyć ludzi swoją własną miarą. :-) Ani ja ani tym bardziej kolega 535 raczej nie chcemy aby spotkało cię jakieś nieszczęście. Osobiście życzę ci żebyś odzyskał rozum, więc jak najbardziej życzę ci jak najlepiej. :-) Miłego dnia! :-)
Komuś tutaj życzyłem nieszczęścia czy to kolejne projekcje ?
Czy wszystko trzeba ci tłumaczyć jak małemu dziecku? Zakładasz, że życzymy ci źle. Zwykle jest tak, że zakładający sam ma nieczyste intencje i podejrzewa, że inni też takie mają w stosunku do niego. Stąd to powiedzenie o mierzeniu innych swoją miarą.
Awatar użytkownika
Bloodcult

02-10-2019, 14:20

Zwykle jest tak, że zakładający sam ma nieczyste intencje
No i kolejne projekcje. To Ty sam pisałeś że fakt bycia Katolikiem powinien być powodem do ataków i niszczenia "takich ludzi". To nie moje słowa tylko Twoje. Jakich intencji mogę się spodziewać po takich słowach ? No chyba sam rozumiesz że nie najlepszych...

Awatar użytkownika
nicram

02-10-2019, 14:36

Właśnie dlatego dyskusja z tobą nie ma sensu. Ciągle manipulujesz cudzymi wypowiedziami, przeinaczając je tak żeby pasowały pod twoje tezy. Nie pisałem o niszczeniu tylko szykanowaniu. I chyba nie masz problemu z tym, żeby rozróżnić ataki czy szykanowania werbalne od ataku na człowieka w sensie fizycznym? Skoro jednak jesteś na tyle perfidny w swoich działaniach, to w sumie mogę się wszystkiego spodziewać.
Awatar użytkownika
Bloodcult

02-10-2019, 14:41

Uciecha z kłopotów finansowych to atak fizyczny czy werbalny ?

Awatar użytkownika
nicram

02-10-2019, 14:46

Wybacz, nie mam czasu cię więcej niańczyć i wyjaśniać złożoności Świata. :-) W twoim przypadku to daremny trud. :-)
ODPOWIEDZ