Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Behemoth v.2
kol. 535 to autorytet w dziedzinie obuwia ?
- TheDude
Narwal w damskich butach. Wszystko się zgadza.
- Sybir
@Bloodcult: nie wiem, ale dość często odnosi się do prezentowania tu i ówdzie tego elementu garderoby.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
To przydeptanie takie, żeby nie uszkodzić nośnika przypadkiem. Gdyby chociaż nożycami przeciąć i gdyby to behe był, to szacunek zapewniony.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Deptanie obrazków jak i płyt jebie na odległość wszawą, zakompleksioną gimbazą po roratach.
Jebać żuli.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Otóż to. Po co np. deptać płyty boysbandu Darskiego skoro w dobrym stanie można je całkiem korzystanie sprzedać?wolff pisze:Deptanie obrazków jak i płyt jebie na odległość wszawą, zakompleksioną gimbazą po roratach.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
Kiedyś Faryzeusze, a teraz duszpasterze z KK też tak mawiają. Byle kasa się zgadzała. Coraz bardziej wizje Drone'a się spełniają.Pacjent pisze:Otóż to. Po co np. deptać płyty boysbandu Darskiego skoro w dobrym stanie można je całkiem korzystanie sprzedać?wolff pisze:Deptanie obrazków jak i płyt jebie na odległość wszawą, zakompleksioną gimbazą po roratach.
- Medard
Mój dziadek mawiał, że po butach poznacie klasę człowieka. Solidny człowiek zawsze nosi dobre buty.Bloodcult pisze:
pozdrawiam serdecznie :)
Pokażcie swoje.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
najpierw rózowe skarpetki a teraz deptanie płyty Deicide koślawym trzewikiem otrzymanym w spadku po babci, co bedzie dalej ?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Medard
Wojasy to dobre buty, kto ma okazję i przejeżdża przez Nowy Targ niech zagląda do ich sklepu firmowego,Lucek pisze:najpierw rózowe skarpetki a teraz deptanie płyty Deicide koślawym trzewikiem otrzymanym w spadku po babci, co bedzie dalej ?
w sierpniu zrobiłem tam udane zakupy.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nawet nie słucham deicide, bo wyjebane na death metalBloodcult pisze:nicram pisze:Nie rozumiem zgorszenia. Natomiast oburzyłbym się gdyby zdeptał na przykład pierwsze wydanie "Legion". To byłoby niewybaczalne. :-)
pozdrawiam serdecznie :)
ale co ty odkurwiasz, ziomeczku katoliku??
Pojęcia nie mam. Nie kupuję obuwia w lidlu.Sybir pisze:Panie 535, czy to jest w ogóle godne obuwie?
- TheDude
Jesienią noszę takie:

- Medard
Jak będą w Lidlu, to daj znać księże biskupie, chetnie bym tam tanio kupił, bo u mnie w obuwniczym ta firma trzyma wysokie ceny.535 pisze:Pojęcia nie mam. Nie kupuję obuwia w lidlu.Sybir pisze:Panie 535, czy to jest w ogóle godne obuwie?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dzieło typowego kompleksa któremu na dzielni chłopaki wykręcają rękę i zabierają kieszonkowe. Ale to pewnie dla niektórych wolność artystyczna. Jaki autor taka sztuka.
Jebać żuli.
Nie wiem co to za firma, nie noszę gejowskiego obuwia.Medard pisze:Jak będą w Lidlu, to daj znać księże biskupie, chetnie bym tam tanio kupił, bo u mnie w obuwniczym ta firma trzyma wysokie ceny.535 pisze:Pojęcia nie mam. Nie kupuję obuwia w lidlu.Sybir pisze:Panie 535, czy to jest w ogóle godne obuwie?
-
- weteran forumowych bitew
^tak jest jak się biega w jednym obuwiu przez cały rok

"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."