Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Behemoth v.2
jeszcze coś dodam.
jacy wy kurwa głupi jesteście.
przecież to jeden niekończący się happening. nic więcej. i pożywka dla jego skarlałego ego.
jacy wy kurwa głupi jesteście.
przecież to jeden niekończący się happening. nic więcej. i pożywka dla jego skarlałego ego.
lys på slutten av lys
Przeczytałem kilka komentarzy pod tym zdjęciem i myślę, że Polska to naprawdę jest już beztroski kraj dobrobytu. Niesamowite, że reklama damskich ciżemek może wywołać taką histerię, aczkolwiek trzeba wziąć poprawkę na to, że sezon na obuwie w pełni.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- Ascetic
huj nie ;D xDuglak pisze::DLucek pisze:różowe skarpety i jezus, masterful 2019
lys på slutten av lys
- nicram
Nergal założył zdecydowanie zbyt długie spodnie. Mam wrażenie, że mu Jacykow źle doradza w kwestii ubioru. Deptanie obrazków świętych kościoła katolickiego, w tym zawsze dziewicy uważam za czynność całkowicie obojętną. Nie rozumiem zgorszenia. Natomiast oburzyłbym się gdyby zdeptał na przykład pierwsze wydanie "Legion". To byłoby niewybaczalne. :-)Sybir pisze:Na fb nie widziałem, a na Instagramie musiałem poszukać. Zresztą, proszę - oto dowod: " onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony 27-09-2019, 20:43 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
- wolff
- rasowy masterfulowicz
O kurwa ale fighter, to jak położyć przedszkolakowi buta na szyi a potem się chwalić wśród ziomów na dzielni jakim się jest wiraszką.Sybir pisze:Na fb nie widziałem, a na Instagramie musiałem poszukać. Zresztą, proszę - oto dowod: " onclick="window.open(this.href);return false;
Koleś ma ewidentnie pełne jaja lub piecze go dupal.
Jebać żuli.
- maciek z klanu
Nerdzi wrócił z motoru czy z rodeo?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
A co tam tej Maryi Zawsze Dziewicy z rąk wylatuję?
Pan Darski żenujący jak zwykle. Coś nowego wydaje czy co?
Pan Darski żenujący jak zwykle. Coś nowego wydaje czy co?
- Drone
A nie mogło być tak, że po prostu przechodził i nastąpił na jakiś przypadkowy przedmiot? Mało to śmiecia wala się po ulicy? Od razu jakaś niepotrzebna afera. Myślę, że chodziło wyłącznie o uchwycenie w kadrze nowych, zamszowych pikolaków.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
naturalnie.Drone pisze:A nie mogło być tak, że po prostu przechodził i nastąpił na jakiś przypadkowy przedmiot? Mało to śmiecia wala się po ulicy? Od razu jakaś niepotrzebna afera. Myślę, że chodziło wyłącznie o uchwycenie w kadrze nowych, zamszowych pikolaków.
stylowe są.
lys på slutten av lys
To oczywiste. Pamiętam jak dostałem w szkole talon na jedną parę obuwia i mojej mamie cudem udało się kupić juniorki. Przez tydzień z nimi spałem. Potem wujek przysłał mi z Ameryki dwie pary porządnych sportowych butów i było podobnie. Były trochę duże, ale noga szybko rosła. Nikt takich butów nie miał. Tylko, że to były trochę inne czasy, a ja miałem wtedy 5-7 lat.Drone pisze: Myślę, że chodziło wyłącznie o uchwycenie w kadrze nowych, zamszowych pikolaków.
- Castor
- weteran forumowych bitew
A to w ogóle Maryja jest czy Jezus? Niby pisze wyżej o matko, ale... kto wie.Wasyl pisze:A co tam tej Maryi Zawsze Dziewicy z rąk wylatuję?
Tak, pewnie teledysk. Grupa 13 teledyski mu zawsze kręci.Wasyl pisze:Pan Darski żenujący jak zwykle. Coś nowego wydaje czy co?

-
- rasowy masterfulowicz
Tak się zastanawiam czy jakby Ner deptał gwiazdę Dawida dalej miałby konto na fejsie lub Instagramie czy od razu dostałby bana?
Celem życia nie jest przeżycie.
- uglak
trase promuje, bo juz mu warszawawski koncert przeniesli do mniejszej miejscowski.Wasyl pisze:Pan Darski żenujący jak zwykle. Coś nowego wydaje czy co?
Guilty of being right
- uglak
mialby. nowe, bo obecnego by mu za cholere nie odblokowali ;-)mistrzsardu pisze:Tak się zastanawiam czy jakby Ner deptał gwiazdę Dawida dalej miałby konto na fejsie lub Instagramie czy od razu dostałby bana?
Guilty of being right
Ja natomiast, zupełnie poza konkursem, zastanawiam się, czy jakby ktoś se cyknął fotkę flipflopa na tle zdjęcia matki pana berberuchy, to czy pan berberucha strzelałby z dupska i biegał po adwokatach?
- Bloodcult
nicram pisze:Nie rozumiem zgorszenia. Natomiast oburzyłbym się gdyby zdeptał na przykład pierwsze wydanie "Legion". To byłoby niewybaczalne. :-)

pozdrawiam serdecznie :)
- Sybir
Panie 535, czy to jest w ogóle godne obuwie?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz