Nic z tych rzeczy, zastanawiam się nad twym panicznym strachem przed kobietami, bo to one tam głównie maszerują, Przynajmniej z tego co można zaobserwować na zdjęciach. Co do pedałów mówiących w szkole o masturbacji. Piszesz o katechetach? Bo chyba oni głównie poruszają "te" tematy.Pacjent pisze:Jestem wolny od oglądania TVP/TVN/Polsat. Chyba, że chodzi o sport.nicram pisze:Kolego Pacjencie przykro czyta się to co piszesz. Wydawało się, że przez ostatnie kilka tygodni było z Tobą jakoś lepiej, ale mam wrażenie, że znowu te biedne pedały Cię przestraszyły. Chciałbym jakoś Ci pomóc, ale nie wiem jak? Może po prostu przestań oglądać TVPis?
Jeśli nam obu otwiera nóż w kieszeni na widok księdza obmacującego ministranta to dlaczego tylko Tobie nie dzieje się tak samo gdy pedał pod przykrywką LGBT wchodzi do szkoły by opowiadać dzieciom o masturbacji i zaletach seksu z osobą tej samej płci?
Też dałeś się nabrać na bajkę o "homofobii". To nie żaden strach, ale naturalne obrzydzenie. Poza tym to powyżej to tylko jeden z pierwszych etapów zorganizowanej akcji tego cyrku obwoźnego.535 pisze:Zastanawiający jest ten paniczny strach...
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: POlitykowanie
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pacjencie, chciałbym dowiedzieć się gdzie takie przypadki miały miejsce i jeżeli już to czy było ich wiele? Tak jak kolega 535 napisał, obawiam się, że biorąc pod uwagę nadreprezentację osób homoseksualnych w KK, to faktycznie jednym ze sposobów wygonienia LGBT ze szkół będzie wyrzucenie religii ze wszelkich miejsc, w których domeną jest normalna, świecka edukacja. Mam nadzieję, że to pozwoli Ci spać spokojnie. Dlatego walczmy z tą religijną patologią w naszych szkołach! Po trzecie, chyba każdy seksuolog powie Ci, że masturbacja jest czymś absolutnie normalnym i zdrowym. Nie ma się czego bać! :-) Myślę, że jeżeli ktoś jest homoseksualny to logiczne jest, że nie będzie widział zalet w stosunkach seksualnych z płcią przeciwną. :-) A ktoś kto jest heteroseksualny nie da się przekonać do stosunków z tą samą płcią. Od małego wiedziałem, że wolę dziewczyny i nikt by nie namówił mnie na coś innego. Jak było z Tobą? ;-)Pacjent pisze:Jestem wolny od oglądania TVP/TVN/Polsat. Chyba, że chodzi o sport.nicram pisze:Kolego Pacjencie przykro czyta się to co piszesz. Wydawało się, że przez ostatnie kilka tygodni było z Tobą jakoś lepiej, ale mam wrażenie, że znowu te biedne pedały Cię przestraszyły. Chciałbym jakoś Ci pomóc, ale nie wiem jak? Może po prostu przestań oglądać TVPis?
Jeśli nam obu otwiera nóż w kieszeni na widok księdza obmacującego ministranta to dlaczego tylko Tobie nie dzieje się tak samo gdy pedał pod przykrywką LGBT wchodzi do szkoły by opowiadać dzieciom o masturbacji i zaletach seksu z osobą tej samej płci?
all the monsters will break your heart
O właśnie! Ja miałem tak samo i nie widzę powodu, żeby bać się kobiet.nicram pisze:Od małego wiedziałem, że wolę dziewczyny i nikt by nie namówił mnie na coś innego.
Natomiast jeżeli normą ma być coś takiego...

To ja już sam nie wiem.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
W punkt.535 pisze:Co do pedałów mówiących w szkole o masturbacji. Piszesz o katechetach? Bo chyba oni głównie poruszają "te" tematy.
Fakty są takie, że w przypadku polskiej edukacji tematy związane z ludzką seksualnością są w pierwszej kolejności wykładane najmłodszym przy okazji przygotowania do pierwszej spowiedzi, w kontekście grzechu przeciwko szóstemu przykazaniu. Abstrahując już od tego, że powierzamy tę jakże ważną sferę ludziom najczęściej bez jakiegokolwiek merytorycznego przygotowania za to z poważnymi brakami wiedzy naukowej i skrzywionych ideologicznie to sam fakt że od samego początku nakierowuje się dzieci tylko na poczucie winy i wstydu jest robieniem im krzywdy i prowadzi do różnego rodzaju problemów psychicznych i innych zaburzeń. Dlatego właśnie potrzebna jest dyskusja o rzetelnej edukacji seksualnej, na samo wspomnienie której KK podnosi autystyczny kwik po czym przystępuje do powielania bredni rodem z prawicowych gównostronek dla pelikanów pokroju Pacjenta.
Ostatnio zmieniony 26-09-2019, 19:19 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Chyba muszę zaprzestać prowadzenia terenowych badań antropologicznych w ciemnych zakamarkach prawicowego internetu, bo algorytmy fejsika uznały że będę zainteresowany zakupem takiej np koszulki :-D

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
- Ascetic
gdybym uważał siebie za "wolnościowca" (w Twoim rozumieniu), a tym bardziej go udawał, to mógłbym nawet uznać, że pocisk dobrze nakierowany jest. a tak nie jest. nie jestem rozdarty pomiędzy wyobrażeniem samego siebie a rzeczywistością. w tym sensie nie masz racji i to co napisałem jest o Tobie. odchodzę ostatnio od uwag osobistych, ale mam nieodparte wrażenie, że jak to się u was ładnie mówi, nie jesteś w stanie "stanąć w prawdzie". bardzo byś chciał, ale albo się wstydzisz, albo jakoś Ciebie ograniczają "normy społeczne". ten problem najprawdopodobniej dotyczy sporego fragmentu prawej strony. taki stan na krawędzi świadomego i podświadomego działania. a może zwykła polityczna kalkulacja. społeczeństwo mało gdzie jest gotowe do zagłosowania na brunatnych. masz i macie tego pełną świadomość i stąd te przekazy dla kumatych. tylko dla kumatych. póki co. dla niekumatych będziecie mówić jak będą bardziej sprzyjające warunki. więc się nie zżymaj na rzekomy najazd uchodźców, czy zalew pederastii i deprawowanie dzieci. to dla Ciebie i was idealne podlgebie. wystarczy trochę wody i nasiona wykiełkują a wasze marzenie się spełni. będzie siepanko. bo przecież tylko o to w tym chodzi. w imię miłości bliźniego i wąsko rozumianej wolności. ale to oczywiste.Pacjent pisze:Za dużo mówisz o sobie.Wacław pisze:uwielbiam taką pokrętna logikę. jestem wolnościowcem i ja wyznaczam obszary gdzie ta wolność się zaczyna i kończy. myśle, że uczciwiej jest powiedzieć np. jestem faszystą. i klarownie i zgodnie z przekonaniami. i bez schizofrenii. choć rozumiem, że to aktualnie nie takie proste. jeszcze nie teraz.
Ostatnio zmieniony 26-09-2019, 19:47 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys
Czy wtedy będzie tutaj jeszcze miejsce dla nas? Będziecie chcieli naszych pieniędzy, ale nie będziecie chcieli nas? Jak to będzie panie Pacjent?
-
- rasowy masterfulowicz
Patologia...535 pisze:Zastanawiający jest ten paniczny strach...
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- rasowy masterfulowicz
Flagi to patologia. Zapewne to będzie flaga nowego wyznania klimatycznego, jeszcze chwilę...535 pisze:Gdzie na tym zdjęciu widzisz patologię?
W czym przeszkadzają flagi? Wszyscy z nimi maszerują. Kolejny histeryk?
- nicram
Mam wrażenie, że coraz więcej ludzi używa innego języka co ja...Patologia: nauka badająca przyczyny, mechanizmy i skutki chorób; nieprawidłowe zjawiska społeczne, prowadzące do złego funkcjonowania społeczeństwa. Ta więc flagi nie mogą być patologią z czysto semantycznego powodu.mistrzsardu pisze:Flagi to patologia. Zapewne to będzie flaga nowego wyznania klimatycznego, jeszcze chwilę...535 pisze:Gdzie na tym zdjęciu widzisz patologię?
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
Semantyka mnie nic nie obchodzi, to co się kryje za tymi flagami to dla mnie patologia w czystej postaci.nicram pisze:Ta więc flagi nie mogą być patologią z czysto semantycznego powodu.mistrzsardu pisze:Flagi to patologia. Zapewne to będzie flaga nowego wyznania klimatycznego, jeszcze chwilę...535 pisze:Gdzie na tym zdjęciu widzisz patologię?
Rozumiem, że popierasz bicie kobiet i napierdalanie w pokojowo manifestujący tłum butelkami?
-
- rasowy masterfulowicz
Oczywiście, że nie. Co nie zmienia faktu, że dla mnie za tęczową flagą kryje się patologia.535 pisze:Rozumiem, że popierasz bicie kobiet i napierdalanie w pokojowo manifestujący tłum butelkami?
-
- rasowy masterfulowicz
Nic. Tak samo z alkoholikami i narkomanami też nic nie chcę zrobić.535 pisze:W takim razie co chciałbyś z nimi (nią) zrobić?
Ja może przypomnę, bo mam wrażenie , że nie wszyscy pamiętają, albo mają świadomość, gdzie rozmawiamy. Otóż jest to forum muzyczne, gdzie liryki traktują głównie o patologiach, a muzyka właściwie sama w sobie ową patologią jest. Tymczasem mamy do czynienia z kolejnymi komingałtami.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Mam czasami wrażenie, że ci zatwardziali krytycy homoseksualistów, maja jakiś problem ze swoją seksualnością. Nie są jej pewni i boja się, że ci wredni homosie przeciągną ich na swoją stronę.