POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

24-09-2019, 14:11

Sam bym wybrał coś bardziej gustownego na prezent ale jednak różnica jest taka że o. Rydzyk dostał to dla fundacji której przewadzi a Janukowycz powinien jednak wykazać w oświadczeniu majątkowym prezent o tak znacznej wartości.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
uglak

24-09-2019, 14:20

chleb to chleb, na chuj drazyc temat ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

24-09-2019, 14:24

Bloodcult pisze:Sam bym wybrał coś bardziej gustownego na prezent ale jednak różnica jest taka że o. Rydzyk dostał to dla fundacji której przewadzi a Janukowycz powinien jednak wykazać w oświadczeniu majątkowym prezent o tak znacznej wartości.
Mój post był raczej kpiarski niż poważny. Point jest taki, że uważam za poważnie zjebanych, ludzi którzy kupują sobie bochenek chleba ze złota albo dają jakiemuś klesze podejrzanej konduity srebrną koronę :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-09-2019, 14:30

Bloodcult pisze:Sam bym wybrał coś bardziej gustownego na prezent ale jednak różnica jest taka że o. Rydzyk dostał to dla fundacji której przewadzi a Janukowycz powinien jednak wykazać w oświadczeniu majątkowym prezent o tak znacznej wartości.
Ooo... to już wiem skąd się wziąłeś. Studiujesz w WSKSiM?
To powiedz rydzolowi że pan Stanisław nadal nie żyje .
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
uglak

24-09-2019, 14:37

Obrazek

troche masonskie to logo...
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Bloodcult

24-09-2019, 14:53

Nie zdziwił bym się gdyby o.Rydzyk okazał się masonem :)

Trup, jesteś do bólu reaktywny i do tego dyskutujesz na poziomie dziecka. Pisałem tu wyraźnie gdzie i co studiuje więc po kij te insynuaje ? Jak nie umiesz się odnieść do artykułu i jego treści to weź się już nie kompromituj w swej dzielnej walce politycznej :)

Hatefire, wiem, podkreśliłem tylko problem wartości takich prezentów.

Awatar użytkownika
hcpig

24-09-2019, 17:22

535 pisze:Śmieszy mnie ten płacz na temat cen żarcia. Tak jakby każdy żarł tonami kapustę, pietruszkę, czy ziemniaki. To jest zwyczajne pierdolenie. Tymczasem wszystkim nam wyjdzie na zdrowie znaczne ograniczenie konsumpcji. Poza tym jak jeden z drugim chce mieć "za darmo", niech se sieje i sadzi sam. Bardzo prosta sprawa. I jeszcze jedno. Podatki w Polsce wcale nie są wysokie.
Zajebisty post, chyba minąłeś się z powołaniem - powinieneś zostać partyjnym spin doktorem i pisać posłom przekazy dnia.
Yare Yare Daze
535

24-09-2019, 17:37

hcpig pisze:
535 pisze:Śmieszy mnie ten płacz na temat cen żarcia. Tak jakby każdy żarł tonami kapustę, pietruszkę, czy ziemniaki. To jest zwyczajne pierdolenie. Tymczasem wszystkim nam wyjdzie na zdrowie znaczne ograniczenie konsumpcji. Poza tym jak jeden z drugim chce mieć "za darmo", niech se sieje i sadzi sam. Bardzo prosta sprawa. I jeszcze jedno. Podatki w Polsce wcale nie są wysokie.
Zajebisty post, chyba minąłeś się z powołaniem - powinieneś zostać partyjnym spin doktorem i pisać posłom przekazy dnia.
Skąd wiesz, że się minąłem i nim nie jestem? Przy okazji zamiast jęczeć, że marchew droga weźcie się lepiej do roboty. Taka dobra rada. Pozdrawiam. Wuj
Awatar użytkownika
trup

24-09-2019, 20:33

Bloodcult pisze:Nie zdziwił bym się gdyby o.Rydzyk okazał się masonem :)

Trup, jesteś do bólu reaktywny i do tego dyskutujesz na poziomie dziecka. Pisałem tu wyraźnie gdzie i co studiuje więc po kij te insynuaje ? Jak nie umiesz się odnieść do artykułu i jego treści to weź się już nie kompromituj w swej dzielnej walce politycznej :)

Hatefire, wiem, podkreśliłem tylko problem wartości takich prezentów.
Pocałuj mnie w pompę. Pozdrowienia dla chuja rydzyka
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Bloodcult

24-09-2019, 21:38

Ja się chyba specjalnie zamelduję aby na złość Tobie na ten cały PiS zagłosować, serio, Tobie chyba Kaczyński płaci za robienie reklamy :)

Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

24-09-2019, 21:39

Bloodcult to nas wkręca panowie. Nie wierzę, że on te wszystkie bzdety pisze na poważnie :)
dobry kościół to kościół spalony
535

24-09-2019, 22:02

Istnieje taka możliwość, aczkolwiek młodzieńcy przy odrobinie frustracji fisiują, więc nie można wykluczyć, że to się dzieje naprawdę.
Awatar użytkownika
trup

24-09-2019, 22:07

Bloodcult pisze:Ja się chyba specjalnie zamelduję aby na złość Tobie na ten cały PiS zagłosować, serio, Tobie chyba Kaczyński płaci za robienie reklamy :)
ale głosując na pis nie zrobisz mi na złość... :-) tak samo zrobiłbyś mi na złość obcinając se co tam masz cennego...
Awatar użytkownika
Bloodcult

24-09-2019, 22:07

Kol. dzik niech nie będzie taki dociekliwy bo się może zdziwić :D

Awatar użytkownika
uglak

25-09-2019, 00:05

Obrazek

Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Bloodcult

25-09-2019, 00:10

Może to być prawda. Jest w USA wielu nielegalnych naszych, po zniesieniu wiz rodzinki zaczną ich odwiedzać a służby celne wyłapią delikwentów i odeślą do Polski :)

Awatar użytkownika
nicram

25-09-2019, 07:00

uglak pisze:Obrazek

Obrazek
Doskonałe! Jak logika Bloodculta. Bloodcult, Suskim Masterfula! :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

25-09-2019, 08:23

Swoją drogą ze względów zawodowych widuję go na tym moim zadupiu z dość bliska częściej, niż bym chciał, i nieźle mnie jebaniec ostatnio wystraszył. Stoimy na jakimś przywiślanym wypizowie, płynie prom, ktoś pyta jak w finale Alternatywy 4 "Oni, oni?", ja patrzę, celem przybliżenia sobie sytuacji, przez obiektyw, a tam

Obrazek
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Bloodcult

25-09-2019, 08:53

nicram pisze:Doskonałe! Jak logika Bloodculta. Bloodcult, Suskim Masterfula! :-)
Gdyby szukać politycznych analogii do polityki to byłbym co najmniej Grzegorzem Braunem - wierzący, kulturalny, z poczuciem humoru, itd.

Ty byłbyś co najwyżej Arturem Zawiszą - bo reprezentujesz jego poziom chamstwa - albo tą zezowatą feministką od palmy na rondzie - bo taki jest poziom twoich prowokacji :)

Awatar użytkownika
nicram

25-09-2019, 09:02

Widzę, że nadal jesteś reaktywny jak sód metaliczny w kontakcie z wodą. :-) Samouwielbienie i pycha kroczą przed upadkiem. Pamiętaj o tym. Oh wait, ty już upadłeś, bo nie może człowiek bardziej upaść jak wejść na drogę kościoła katolickiego. :-) Miłego dnia.
all the monsters will break your heart
ODPOWIEDZ