MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MGŁA
kurwa jego mać. nie wiem, czy przypadkiem nr 3 z nowej płyty nie jest najlepszym bm utworem ever? coś czuję, że zaraz się po prostu zesram ze szczęścia, ale to będzie jeszcze weryfikowane jutro, jak trochę wytrzeźwieję.
- maciek z klanu
Tutaj mocno odplynales, ale fakt jest to zajebiście dobry numerHeretyk pisze:kurwa jego mać. nie wiem, czy przypadkiem nr 3 z nowej płyty nie jest najlepszym bm utworem ever? .
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- hungry_slave
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]Heretyk pisze:kurwa jego mać. nie wiem, czy przypadkiem nr 3 z nowej płyty nie jest najlepszym bm utworem ever? coś czuję, że zaraz się po prostu zesram ze szczęścia, ale to będzie jeszcze weryfikowane jutro, jak trochę wytrzeźwieję.
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
Niestety tenże został nagrany wiele lat temu i nosi tytuł "Jesus' Tod"Heretyk pisze:kurwa jego mać. nie wiem, czy przypadkiem nr 3 z nowej płyty nie jest najlepszym bm utworem ever? coś czuję, że zaraz się po prostu zesram ze szczęścia, ale to będzie jeszcze weryfikowane jutro, jak trochę wytrzeźwieję.
- maciek z klanu
O tym samym pomyślałem jak pierwszy raz czytałem post heretykaMass-Turbo pisze:Niestety tenże został nagrany wiele lat temu i nosi tytuł "Jesus' Tod"Heretyk pisze:kurwa jego mać. nie wiem, czy przypadkiem nr 3 z nowej płyty nie jest najlepszym bm utworem ever? coś czuję, że zaraz się po prostu zesram ze szczęścia, ale to będzie jeszcze weryfikowane jutro, jak trochę wytrzeźwieję.
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
Na szczęście kol. Heretyk jutro wytrzeźwieje i wszystko znów wróci do normymaciek z klanu pisze:O tym samym pomyślałem jak pierwszy raz czytałem post heretykaMass-Turbo pisze:Niestety tenże został nagrany wiele lat temu i nosi tytuł "Jesus' Tod"Heretyk pisze:kurwa jego mać. nie wiem, czy przypadkiem nr 3 z nowej płyty nie jest najlepszym bm utworem ever? coś czuję, że zaraz się po prostu zesram ze szczęścia, ale to będzie jeszcze weryfikowane jutro, jak trochę wytrzeźwieję.
- maciek z klanu
Wszystko się zgadza oprócz jesus bez s
- ozob
- zahartowany metalizator
Mi pierwsze na mysl rzuca sie to:maciek z klanu pisze:O tym samym pomyślałem jak pierwszy raz czytałem post heretykaMass-Turbo pisze:Niestety tenże został nagrany wiele lat temu i nosi tytuł "Jesus' Tod"Heretyk pisze:kurwa jego mać. nie wiem, czy przypadkiem nr 3 z nowej płyty nie jest najlepszym bm utworem ever? coś czuję, że zaraz się po prostu zesram ze szczęścia, ale to będzie jeszcze weryfikowane jutro, jak trochę wytrzeźwieję.
[youtube][/youtube]
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- vicek
- zahartowany metalizator
Dowolny numer Kaevum >>>>>>>>>>>>>>>>>.MgłaHeretyk pisze:kurwa jego mać. nie wiem, czy przypadkiem nr 3 z nowej płyty nie jest najlepszym bm utworem ever? coś czuję, że zaraz się po prostu zesram ze szczęścia, ale to będzie jeszcze weryfikowane jutro, jak trochę wytrzeźwieję.
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
Niby zgoda, z tym że ja dysponuję takim zjebanym digi-srakiemmaciek z klanu pisze:Wszystko się zgadza oprócz jesus bez s

Dowolny numer z Kronet Til Konge.vicek pisze:Dowolny numer Kaevum >>>>>>>>>>>>>>>>>.MgłaHeretyk pisze:kurwa jego mać. nie wiem, czy przypadkiem nr 3 z nowej płyty nie jest najlepszym bm utworem ever? coś czuję, że zaraz się po prostu zesram ze szczęścia, ale to będzie jeszcze weryfikowane jutro, jak trochę wytrzeźwieję.
- maciek z klanu
Ktk to monument.535 pisze:Dowolny numer z Kronet Til Konge.vicek pisze:Dowolny numer Kaevum >>>>>>>>>>>>>>>>>.MgłaHeretyk pisze:kurwa jego mać. nie wiem, czy przypadkiem nr 3 z nowej płyty nie jest najlepszym bm utworem ever? coś czuję, że zaraz się po prostu zesram ze szczęścia, ale to będzie jeszcze weryfikowane jutro, jak trochę wytrzeźwieję.
-
witam. ostatnio nic nie robiłem, tylko słuchałem Mgły. no dobra, też troche Aosoth. nadal uważam, że 3 z ostaniej płyty to jest po prostu jebnany kosmos. ale jak zawsze, kiedy tylko tu zaglądam, jestem trochę podchmielony. inaczej się nie da. nie zmienia to faktu że age of exscuse RZĄDZI I DZIELI
-
ty jesteś naprawdę chory psychicznie. dawno to stwierdziłem i nawet w pewnym sensie "szanuję"vicek pisze:Dowolny numer Kaevum >>>>>>>>>>>>>>>>>.MgłaHeretyk pisze:kurwa jego mać. nie wiem, czy przypadkiem nr 3 z nowej płyty nie jest najlepszym bm utworem ever? coś czuję, że zaraz się po prostu zesram ze szczęścia, ale to będzie jeszcze weryfikowane jutro, jak trochę wytrzeźwieję.
Nie jestem w stanie odpowiedzieć na tak postawione pytanie. Ekstremalny metal to nie jest coś co ma się podobać. Ta muzyka ma powodować drżenie rąk i dreszcz emocji. Na tej płycie pozornie wszystko się zgadza, ale zastosowane patenty spowszedniały, wszystko jest jakieś takie pluszowe, przyjemne. Powiem tak. Mam lepsze zajęcia, niż słuchanie Mgły. Za to chętnie poczytam, czego to ludziska o tej muzyce jeszcze nie napiszą.Heretyk pisze:haha i takie jest właśnie to forum. chuja się człowiek dowie. wiadomo, że perkusyjnie koniec świata, ale czy ci się to tak po ludzku podoba?