MGŁA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Mass-Turbo
w mackach Zła

Re: MGŁA

13-09-2019, 11:35

Prodi pisze:Po chuj Wy to wszystko oglądacie, chyba tylko po to by napisać potem na MF jakie to wynalazki się biorą za recenzowanie muzyki na Jutubie i przy okazji wykazać jakim się to jest eliciarzem metalowej sceny.
A szanowny kolega rozumiem w zapodany link nie kliknął ?
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

13-09-2019, 12:54

Do kurwy nędzy, kto przy zdrowych zmysłach ogląda jakiekolwiek recenzje płyt na YT? Przecież to już nawet nie patologia, to aberracja w chuj :)
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

13-09-2019, 13:51

Mass-Turbo pisze:
Prodi pisze:Po chuj Wy to wszystko oglądacie, chyba tylko po to by napisać potem na MF jakie to wynalazki się biorą za recenzowanie muzyki na Jutubie i przy okazji wykazać jakim się to jest eliciarzem metalowej sceny.
Kliknąć i wypierdolić czem prędzej a oglądać i komentować to zasadnicza różnica. Żywię nadzieję, że szanowny kolega to rozumie.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
535

13-09-2019, 14:06

Faktycznie wielki problem. Intrenet składa się głównie z komentarzy do komentarzy Te tyczą się muzyki. Jesteśmy na forum muzycznym. Wszystko się zgadza.
Awatar użytkownika
Mass-Turbo
w mackach Zła

13-09-2019, 16:15

Prodi pisze:
Mass-Turbo pisze:
Kliknąć i wypierdolić czem prędzej a oglądać i komentować to zasadnicza różnica. Żywię nadzieję, że szanowny kolega to rozumie.
Faktycznie zasadnicza.
Natomiast dopierdalanie się byle bzdur i heheszków i doklepywanie na poczekaniu wymyślonych górnolotnych przemyśleń nie jest przypadkiem wykazywaniem się " jakim się to jest eliciarzem" forumowej sztuki prawdziwej dyskusji? Oczywiście że nie.
Wybaczy zatem kolega że tak bezczelnie zakłóciłem mu dzisiejszy spokój dnia, i już spierdalam.
Może kolega wrócić spokojnie do rozważań nad esencją istnienia oraz naukowych teorii ewolucji i stworzenia wszechświata.
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

13-09-2019, 16:55

TheDude pisze:Do kurwy nędzy, kto przy zdrowych zmysłach ogląda jakiekolwiek recenzje płyt na YT? Przecież to już nawet nie patologia, to aberracja w chuj :)
Tylko recenzje w prasie are real!
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-09-2019, 16:58

TheDude pisze:Do kurwy nędzy, kto przy zdrowych zmysłach ogląda jakiekolwiek recenzje płyt na YT? Przecież to już nawet nie patologia, to aberracja w chuj :)
Znak czasów. Dla człowieka +35 jest to dziwne, dla młodszych użytkowników może to już być proza życia.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

13-09-2019, 17:19

Ale ten wasaty Pan pojawial sie tu wczesniej zatek ci +35, kiedyś mlodsi, tez ogladali. Dzis gardza. Wyrobienie. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
nicram

13-09-2019, 17:28

Przesadzasz. Pierwszy raz go widziałem na swoje oczy. Po obejrzeniu tego materiału mam raczej negatywne nastawienie do takich recenzji. Po prostu nie moja bajka.
535

13-09-2019, 17:47

Nie wiem, czym się różni recenzja tego młodzieńca od recenzji gazetowej, czy napisanej tutaj? W materiale padły jakieś określenia w stosunku do dźwięków nagranych przez bohaterów tematu i do tego możemy (wcale nie musimy) się odnieść. Tymczasem wybucha przepychanka na temat zasadności oglądania tego typu recenzji przez gości 35plus. Ja pierdole, to może rozważmy tę kwestię dla osobników 38plus i 20-..., a potem dziwicie się, że lecą stołki, obrażane są matki i ogólnie jest nie na temat.
Awatar użytkownika
nicram

13-09-2019, 17:51

Jeżeli chodzi o język to nie różni się niczym. Są tylko dodatkowe smaczki jak buzia pana recenzenta, jego głos, miny mające być fajne itd. Mnie to przeszkadza i zwaliłem to na różnice pokoleniowe. Granica wiekowa może być płynna. Nie będę kruszył kopii. Dla mnie ogólnie nie jest to problem ważki. :-)
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

13-09-2019, 22:38

535 pisze:lecą stołki, obrażane są matki i ogólnie jest nie na temat.

O to właśnie chodzi w blackmetalu!
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

13-09-2019, 23:55

Mass-Turbo pisze:
Prodi pisze:
Faktycznie zasadnicza.
Natomiast dopierdalanie się byle bzdur i heheszków i doklepywanie na poczekaniu wymyślonych górnolotnych przemyśleń nie jest przypadkiem wykazywaniem się " jakim się to jest eliciarzem" forumowej sztuki prawdziwej dyskusji? Oczywiście że nie.
Wybaczy zatem kolega że tak bezczelnie zakłóciłem mu dzisiejszy spokój dnia, i już spierdalam.
Może kolega wrócić spokojnie do rozważań nad esencją istnienia oraz naukowych teorii ewolucji i stworzenia wszechświata.
Nic mi nie zakłóciłeś, nie jesteśmy na żadnym sympozjum dla literatów czy tam innym nabożeństwie a z przywołanymi "rozważaniami nad esencją istnienia" ani chybi mnie z kimś mylisz. Aa, i sram na elity wszelkie, te metalowe również. Dobrej nocy.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
535

14-09-2019, 23:26

Podsumowując. Ja to słyszę tak.
[youtube][/youtube]
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

14-09-2019, 23:53

Na Allegro nowa płyta doskonale sobie radzi
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
uglak

15-09-2019, 00:00

535 pisze:Podsumowując. Ja to słyszę tak.
[youtube][/youtube]
to raczej przypomina:
[youtube][/youtube]
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Medard

15-09-2019, 08:01

Słuchałem kilka dni temu ostatni Voidhanger "Dark Days of the Soul" i jest tam uderzenie, to przyjemna dla ucha muzyka, chociaż pewnie niezbyt oryginalna.

A Mgłę widzę trochę tak: uzdrowisko, tężnia, mgła solankowa, słuchacze oddają się kontemplacji:

Obrazek

Plus tego stanu, że Mgła chyba nikomu nie zaszkodzi na głowę, może nawet jest prozdrowotna, w przeciwieństwie do takiego Mayhem czy Dissection, które niektórym zaszkodziły.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Deathhammer66
w mackach Zła

16-09-2019, 21:51

https://podziemnegarkotluki.blogspot.co ... xcuse.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trochę się już z tym osłuchałem, podrzucam jako-takie pierwsze wrażenia, tudzież recenzję :D
535

16-09-2019, 21:58

Zaraz się przeczyta. Będziemy szydzić i oceniać.
Awatar użytkownika
Drone

16-09-2019, 22:05

Deathhammer66 pisze:https://podziemnegarkotluki.blogspot.co ... xcuse.html

Trochę się już z tym osłuchałem, podrzucam jako-takie pierwsze wrażenia, tudzież recenzję :D
Tak.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
ODPOWIEDZ