NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NILE
^ Co Ty piszesz kolego, przecież Nile nigdy nie dał ciała na płytach. Wszystkie są przynajmniej dobre a ostatnia (What Should Not Be Unearthed) przecież jest znakomita.
all the monsters will break your heart
- vicek
- zahartowany metalizator
Tak , ale teraz chyba będzie inaczej , wokale są bardzo generyczne i brzmienie chujowe .nicram pisze:^ Co Ty piszesz kolego, przecież Nile nigdy nie dał ciała na płytach. Wszystkie są przynajmniej dobre a ostatnia (What Should Not Be Unearthed) przecież jest znakomita.
- WaszJudasz
Okładka pasuje. Też wygląda jak coś dołączonego do Thrash'em All.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- weteran forumowych bitew
Chyba ktoś ich zmusił groźbami do nagrania tego co słyszymy... Mielizna straszna.
-
- w mackach Zła
Miałem oczywiście na myśli ostatnie 2 lub 3 płyty. Zamiast je nagrywać mogli zrobić jedną. Pizgaja teraz takie popluczyny jak np. Kanibalenicram pisze:^ Co Ty piszesz kolego, przecież Nile nigdy nie dał ciała na płytach. Wszystkie są przynajmniej dobre a ostatnia (What Should Not Be Unearthed) przecież jest znakomita.
-
- w mackach Zła
Zostali zmuszeni aby płyta się dobrze sprzedała. Cała nadzieja w takich labelach jak 20 bjucj szpin. Oni i inni wydają znakomite def metaleWódka i Piwo pisze:Chyba ktoś ich zmusił groźbami do nagrania tego co słyszymy... Mielizna straszna.
- ozob
Ta formula wyczerpala sie dawano temu.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Drone pisze:Już nie przesadzajcie. Wcale nie jest jakiś słaby ten kawałek.
No właśnie też nie do końca rozumiem te utyskiwania. Numer faktycznie, nie chwyta od razu za gardziel, może nie jest tak przebojowy jak "black seeds of vengeance", ale na pewno nie jest aż tak zły jak czytam. Kwestię wypalenia formuły czy zjadania swego ogona pominę. Porównanie do Deicide czy Krisiun mogę uznać tylko i wyłacznie za nietrafione.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Powiem więcej, bo przesłuchałem go znowu. Jest zaskakująco świeży jak na NILE. Pomysłowy i dobrze skrojony. Jeżeli cała płyta ma taka być, to bdb! We wtorek przekonam się, jak się sprawy mają na żywo.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
O to to!Drone pisze:Powiem więcej, bo przesłuchałem go znowu. Jest zaskakująco świeży jak na NILE. Pomysłowy i dobrze skrojony. Jeżeli cała płyta ma taka być, to bdb! We wtorek przekonam się, jak się sprawy mają na żywo.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."