Heh, tak to wygląda. :D Ale tak naprawdę, to wcale nie jest mi do śmiechu...Pacjent pisze:Po prostu kult Vadera przestał się w Polsce sączyć i pan menago postanowił nas za to ukarać niczym gospodarz, który nie wpuszcza do wsi dostawy sznurka do snopowiązałek, bo jego podstarzała córka przestała się wszystkim podobać, a niestety jedyna droga przechodzi przez jego ziemię.Stoigniew pisze:jak już pisałem w temacie o Immolation - trzeba się nazywać Kmiołek żeby organizować taką trasę i nie uwzględnić w niej własnego kraju...
po prostu Kutafon Roku.
NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: NILE
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na żywo dają radę, grając zresztą same (?) kawałki z debiutu.ultravox pisze:Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę co dzisiaj kryje się pod nazwą Terrorizer ;)Plagueis pisze:Nie uwzględnienie Polski to ja nie wiem jak nazwać. Nile i Terrorizer na jednym gigu, ja pier... :/
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Widziałem zapis koncertu z gosciem z Monstrosity na gitarze i zdecydowanie nie dawali rady, tzn. on nie dawał rady odegrać poprawnie tych kawałków ;) Myślę, że jedynie Terrorizer L.A. jest na dzień dzisiejszy warty zobaczenia, ale oczywiście mogę się mylić :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie będę się upierał, ale zdecydowanie zobaczyłbym.ultravox pisze:Widziałem zapis koncertu z gosciem z Monstrosity na gitarze i zdecydowanie nie dawali rady, tzn. on nie dawał rady odegrać poprawnie tych kawałków ;) Myślę, że jedynie Terrorizer L.A. jest na dzień dzisiejszy warty zobaczenia, ale oczywiście mogę się mylić :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Tak z innej beczki to w tym roku wyszedł nowy album kapeli Dallasa: Narcotic Wasteland - Delirium Tremens. Słyszał ktoś? Bo ja puściłem sobie tylko poglądowo poniższy numer no i zachwycony nie jestem. Wprawdzie kawałek płynie całkiem fajnie, ale mam wrażenie, że to kolejny zespół, który nie jest nikomu potrzebny i zostanie szybko zapomniany. Niby to nic, ale to uczucie przeszkadza mi trochę w obcowaniu z tym numerem. Na plus wokale Wade'a - zajebiste jak zawsze.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Nile z Hate Eternal europejską trasę rozpoczną, o ile dobrze widziałem, od koncertów w Warszawie, Poznaniu i Krakowie (10-12 września).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Gotyk
- zaczyna szaleć
Nowy singiel zespołu Nile.
https://kvlt.pl/newsy/nowy-singiel-zespolu-nile/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://kvlt.pl/newsy/nowy-singiel-zespolu-nile/" onclick="window.open(this.href);return false;