Lemingiem to jest Wacław/ Ascetic mieszkający w tzw stołecznym lemingowie,Heretyk pisze:no bo coś tu pierdolisz o mamie i to się chyba ma odnosić do mnie? chyba że nie kumam poczucia humoru lemingów to sorry :)
obok samej światyni opatrzności.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Lemingiem to jest Wacław/ Ascetic mieszkający w tzw stołecznym lemingowie,Heretyk pisze:no bo coś tu pierdolisz o mamie i to się chyba ma odnosić do mnie? chyba że nie kumam poczucia humoru lemingów to sorry :)
a jednak jesteś w topce jeżeli chodzi o ludzi produkujących się tutaj :DHeretyk pisze:ja wiem? mi się tu kiedyś naprawdę chciało zaglądać. a teraz?
jest moderatoru, to implifikuje dysputy.wonsz pisze:a jednak jesteś w topce jeżeli chodzi o ludzi produkujących się tutaj :DHeretyk pisze:ja wiem? mi się tu kiedyś naprawdę chciało zaglądać. a teraz?
:D też cię biorę na tę imprezęuglak pisze:ale wystarczy powiedziec sklady czy trzeba je tez zapisac ichnim alfabetem?
Dlatego docen kulture medarda, bo jak cie "mistrz kloaczanej riposty" (creditsy by Lord Plagueis) dopadnie to zatesknisz za nim ;)Heretyk pisze:o tym kolesiu mającym 50 kont i uważającym się chyba za jakąś elitę na tym dziwnym forum wolę nawet nie wspominać
Heretyk pisze:no mieszkam :)
yossarian84 pisze:Heretyk pisze:no mieszkam :)
szanuję
Co wy pierdzielicie? Ja chętnie przytuliłbym teraz kredyt frankowy po obecnym kursie i na zasadach z 2003 roku.Heretyk pisze:kurwa jaki ty jesteś zajebisty i mądry. jakbym sam siebie czytał. a taki medard się urwał chuj wie skąd, pewnie głosuje na PO, wziął kredyt we frankach i jeszcze sie przypierdala do normalnych ludzi :) kabaretRumburak pisze:Może te niedojdy, od kredytów we frankach też powinny zostać przy mieszkaniu z rodzicami. Na dobre by wszystkim wyszło.Jak od mamy poszli w pizdu to teraz chcą żeby państwo ich w opiekę wzięło.
Jesteśmy jak tajne oddziały AK, jak Wyklęci. Nie namierzycie nas, a jeśli tak, oddamy konto, kontakty i całe "Archiwum KASTY" swoim!! HONOR i OJCZYZNA! Niech żyje Polska!!
Dziewczyno z granatem w ręce / Dziewczyno w zielonej sukience! Warszawa się broni, walka trwa / O wolność, o honor, o kraj!
Ja z Tobą do powstania pójdę jeśli trzeba
W Polskim Państwie Podziemnym powstało coś takiego jak Społeczny Komitet Antykomunistyczny. Są ludzie tacy jak Cenckiewicz / Rachoń / Żebrowski / Słomka / Urbankowski / Płużański, którzy nie raz dowiedli, że są antykomunistami. Pewnie mogliby pomóc. Pomyślałam o takiej nieformalnej komórce przy MS/KRS - która miałaby dostęp do akt IPN. I przygotowywała materiały dla KRS/MS/mediów
A z Tomkiem i resztą chłopaków uzgodniliśmy, że i tak pochowają nas bezimiennie w zbiorowej mogile, więc my prawie rodzina
Muszę zrobić rzecz dwuznaczną moralnie. Wykupuję abonament online “Wyborczej”. Skoro na terenie wroga są dowody, to trzeba kupić do nich bilet.
Bo jak się dowiedzą co czytam, to mnie wyślą na Syberię
Te wyimki z rozmów w ramach tej komórki ds hejtu i trollingu w Ministerstwie Sprawiedliwości są przezabawne, ale na zasadzie jak mawiają Rosjanie "tak straszno, że aż śmieszno". Tym beneficjentom i pupilkom obecnej władzy, na wygodnych tłustych posadkach, chyba na serio się wydaje, że są jak partyzanci, co zimnym listopadowym rankiem czają się w chaszczach Puszczy Augustowskiej, czekając na bój z oddziałem KBW, na który zrobili zasadzkę :-DDla Herszta chce się pracować. Przekonał mnie do siebie przy pierwszym spotkaniu. W Jego gabinecie stoi m.in. duży portret Rotmistrza Pileckiego