zdecydowanie najlepsza w tym roku i wali mnie to że wtórna
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dorzucam Tomb Mold i Daupuz.ozob pisze: - Nocturnus,
- Critical Defiance,
- Deus Mortem,
- Infernal Conjuration,
- Possessed,
- Rammstein
O! Bardzo ładnie napisane i oddaje to, co sam myślę na temat "Paradox".Harlequin pisze:Z tym nijak do dwóch pierwszych to bym nie przesadzał, bo nadal po 3 miesiącach jarania się nią uważam, że w niczym nie ustępuje i thw key i thresholds. Prawdą jest natomiast co pisze Anzhelmoo, że to płyta przede wszystkim dla tych, dla których był/jest ważnym zespołem, bo - z grubsza, pomimo pewnej wewnętrznej muzycznej wartości dodanej (troche inne solowanie i pojedynki gitarowo-klawiszowe) nie wnosi do death metalu niczego nowego. Niesie natomiast przeogromną wartość sentymentalną, zaskakująco świetną wartość jako "powrót" i po prostu bardzo dobrą muzykę. A jeśli doda się to, że nie znaleźli godnych naśladowców, co czyni ich w pewnym sensie bardziej "wartościowyni" (tak to czuję). I pewnie będzie grono (ze mną włącznie) ludzi, którzy czekali na nowy Nocturnus, dostali to co chcieli, a nawet więcej i to wystarczy, aby dla nich było to najważniejsze i zarazem ulubione wydawnictwo w tym roku. Ja tak mam - ta płyta ze mną zostanie, tego oczekiwałem po powrocie Nocturnus i dostałem z nawiązką.
sam jesteś przereklamowany ;-)moonfire pisze:
Riot City jednak przereklamowany.
.
To oczywiste.Harlequin pisze:I to prawdopodobnie Nr 1 na ten moment.Skaut pisze:this^Triceratops pisze:New Model Army, tego jestem zapewne na pewno pewien.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Rival posłuchaj. :)BOLEK pisze:sam jesteś przereklamowany ;-)moonfire pisze:
Riot City jednak przereklamowany.
.
Oczywiście, ale nie do Wawy ;)Drone pisze:A już niedługo koncert. Wybiera się ktoś?
Do Critical Defiance startu nie ma IMO.Self pisze:Z thrashu Sadistic Ritual jest bdb
jaDrone pisze:A już niedługo koncert. Wybiera się ktoś?