najwyrazniej typ bez poklasku nie potrafi egzystowac..uglak pisze:
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MGŁA
jaki ty jesteś zjebany.... :(vicek pisze:Mgła to wyprodukowany w studio cukierkowy black metal . Taka Prawda akurat .Headcrab pisze:Mam beke z sezonówców. Mgła to taka deathspell omega z downem, niczym się nie wyróżniający zespół grający na powielanych patentach. Większość projektów od LTWB w*******a ten śmieszny zespół pomimo, że koleś z furii to grafoman. Już 100x bardziej wolę shining, deathspell omege, starą vesanie, morowe, akercocke, peste noire, anaal nathrakh, Celtic Frost, lifelover, christ agony.
-
- postuje jak opętany!
Bdb, ale to był na tyle dobry koncert, że nawet jakby zagrali kower Dark Fury, to i tak by zabrzmiało znakomicie. Potężnie dojebali, W sumie komuś mogły przeszkadzać zbyt wysunięte bębny, ale to jeszcze lepiej pokazywało jakim potworem jest Darkside. Świetny set.uglak pisze:jak sie na BA podobal drugi nowy kawalek z Age of Excuse?
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Daily Cancer pisze:Żarty metala
LOŻA pisze:Obaj panowie M. uregulowali już składki za rok bieżący i ... uwaga! przyszły!
To cieszy i na pewno przyniesie oczekiwane efekty!
Już LOŻA się o to postara!
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Mało śmieszne slyztofieLOŻA pisze:Obaj panowie M. uregulowali już składki za rok bieżący i ... uwaga! przyszły!
To cieszy i na pewno przyniesie oczekiwane efekty!
Już LOŻA się o to postara!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- vicek
- zahartowany metalizator
Kolega z klasy powiedział mi coś podobnego , dostał z krzesła w głowe. Ranią bardzo mnie takie słowa , potem siedze w ciemnym pokoju i rozmyślam cała noc o tym ...Heretyk pisze:
jaki ty jesteś zjebany.... :(
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
i wtedy widzisz duchy?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
tak się kończy granie z Wenedem
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ja nawet kupię w ciemnoTheDude pisze:Mówcie co chcecie. Jak album wyjdzie to z chęcią posłucham. !
BO STAĆ