Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
to prawda -:) ale, to leży w obowiązku przedstawiciela przybudówki KPP delegatura Katowice!
swoją droga ten cały łysenkizm to jest level hard spierdolenia umysłowego, bo przecież nie naukowego, gdzie ideolo miało jeszcze większe znaczenie niż w kreacjoniźmie. to tak co do poruszanego wątku, że niby nauka jest lewicowa. choć z drugiej strony, zakładając, że prawicowość zakłada przyjmowanie dogmatów bez zbędnego „ale”*, a lewicowość z założenia stawia zawsze pytanie „czy aby na pewno?” to w tym sensie nauka jest lewicowa. ale, to tak bez związku .
Dlaczego ten ktoś, zamiast wysmiać Sodomouse na forum, robi screeny i leci z tym na facebooka?
Jakiś zakopleksiony pewnie w czapce z tunelami
Ptaszki ćwierkają, a posty na facebooku (warto zerknąć do starszych postów, gdzie obok daty wpisu widać też dokładną lokalizację) pozwalają wysunąć hipotezę, że może chodzić o pewnego arachnofoba z podlaskiego :) Dołączmy do tego specyficzne poczucie humoru w stylu kleryka Piotrusia i jesteśmy chyba w domu.
Oczywiście, jak to z przypuszczeniami bywa, mogę się całkowicie mylić.
^^ ja nie mam przypuszczenia, ale mam pewność. tyle, że w innej kwestii. ten ktoś i wiele innych osób zamiast heheszkowania, powinien zapisać się na korepetycje z black metalu a i zapewne death metalu z lat 80’ i 90’ u kolegi sadomaso-mysz. tak to widzę.
ps. a sama akcja przeklejania przez tajnos-agentosa na fejsbuczka wyrwanych z kontekstu wypowiedzi taka se.
Wacław pisze:to tak co do poruszanego wątku, że niby nauka jest lewicowa. choć z drugiej strony, zakładając, że prawicowość zakłada przyjmowanie dogmatów bez zbędnego „ale”*, a lewicowość z założenia stawia zawsze pytanie „czy aby na pewno?” to w tym sensie nauka jest lewicowa. ale, to tak bez związku .
Po tym, jak w książce o Szostakiewiczu przeczytałem o niemarksistowskich akordach, nic mnie już nie zdziwi...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Headcrab pisze:Dlaczego ten ktoś, zamiast wysmiać Sodomouse na forum, robi screeny i leci z tym na facebooka?
Jakiś zakopleksiony pewnie w czapce z tunelami
Ptaszki ćwierkają, a posty na facebooku (warto zerknąć do starszych postów, gdzie obok daty wpisu widać też dokładną lokalizację) pozwalają wysunąć hipotezę, że może chodzić o pewnego arachnofoba z podlaskiego :) Dołączmy do tego specyficzne poczucie humoru w stylu kleryka Piotrusia i jesteśmy chyba w domu.
Mam beke z sezonówców. Mgła to taka deathspell omega z downem, niczym się nie wyróżniający zespół grający na powielanych patentach. Większość projektów od LTWB w*******a ten śmieszny zespół pomimo, że koleś z furii to grafoman. Już 100x bardziej wolę shining, deathspell omege, starą vesanie, morowe, akercocke, peste noire, anaal nathrakh, Celtic Frost, lifelover, christ agony.
Mam beke z sezonówców. Mgła to taka deathspell omega z downem, niczym się nie wyróżniający zespół grający na powielanych patentach. Większość projektów od LTWB w*******a ten śmieszny zespół pomimo, że koleś z furii to grafoman. Już 100x bardziej wolę shining, deathspell omege, starą vesanie, morowe, akercocke, peste noire, anaal nathrakh, Celtic Frost, lifelover, christ agony.
Mgła to wyprodukowany w studio cukierkowy black metal . Taka Prawda akurat .
kmlt pisze:
a ten jaki Columbo ;-) faktycznie.
Czemu mnie to wcale nie dziwi , Krzysio „wybiło” Arachnobowitz forume nie używa bo wstyd , ale namiętnie czyta, bo pare razy wpadl mi w oko jego nick w zalogowanych użytkownikach. Generalnie chuj mu na twarz razem z jego smieszkowym kanałem memowym:)
Kurwa jaki mialem dziwny sen.
Bylem u Mikolaja w domu za miastem kupic nowa plyte.Kosztowala 30 zeta a mialem w protfelu tylko 20..umowilismy sie
ze reszte mu potem przeleje.Bylismy w salce gdzie mgla chyba robi proby...a potem jak wychodzilem to pokazal mi swoje kury.