Brakuje mi tekstów o wszaruchach ukrywających się w kałuży przed chłopcami w kreszach. Podejrzewam, że obecna niewesoła sytuacja hydrologiczna nie sprzyja takim zachowaniom i niedługo będą miały walor wyłącznie historyczny ;)wolff pisze:Pijaństwo jest dobre dla słabeuszy sączących ciepłe Tatry i Żubry pod trzepcem. Ten kto pije do "odcięcia" ten w mojej opinii frajerzyna i chuda, zmęczona, jednostrzałowa pyta z lichym bicem.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Hatefire
U tej mojej znajomej objawia się to obsesyjnym tropieniem rzeczy które mogą sprowadzić ją na złą ścieżkę i uczynić podatną na wpływ szatana. Zdarza się że polecam jej coś do słuchania ale to wyższa jazda. Kiedyś tydzień myślała czy może słuchać Hexvessel czy jednak nie powinna mimo że zasadniczo muzycznie jej podpasiło.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- wolff
- rasowy masterfulowicz
To jak strzał w czoło i szybka riposta by odwrócić sens tematu wątpliwym śmieszkowaniem.Drone pisze:Brakuje mi tekstów o wszaruchach ukrywających się w kałuży przed chłopcami w kreszach. Podejrzewam, że obecna niewesoła sytuacja hydrologiczna nie sprzyja takim zachowaniom i niedługo będą miały walor wyłącznie historyczny ;)wolff pisze:Pijaństwo jest dobre dla słabeuszy sączących ciepłe Tatry i Żubry pod trzepcem. Ten kto pije do "odcięcia" ten w mojej opinii frajerzyna i chuda, zmęczona, jednostrzałowa pyta z lichym bicem.
Pijesz, jesteś uzależniony, rób co chcesz (jako osoba dorosła), nie musisz się tłumaczyć, zwłaszcza, że robisz tutaj za mądrego.
Przed chłopakami z dzielni, w kreszu na pewno byś zbladł, i to nie chodzi o to , że ktoś chce dokuczać wszarom, po prostu byś się bał a strach w wykonaniu "mężczyzn" to srogie skurwienie, pozdr :)
Jebać żuli.
- Drone
Nie, nie chodziło mi o kwestię picia, tylko o to, że dawno nie padł tekst o kałuży ;)
- Drone
I co wymyśliła? Padła ofiarą zła?Hatefire pisze:U tej mojej znajomej objawia się to obsesyjnym tropieniem rzeczy które mogą sprowadzić ją na złą ścieżkę i uczynić podatną na wpływ szatana. Zdarza się że polecam jej coś do słuchania ale to wyższa jazda. Kiedyś tydzień myślała czy może słuchać Hexvessel czy jednak nie powinna mimo że zasadniczo muzycznie jej podpasiło.
- Hatefire
Uznała treści za szkodliwe ale na akceptowalnym poziomie :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
To już niebezpieczne relatywizowanie i postmodernizm! Jest stracona.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
A miał paść? Kiedy i czego miał dotyczyć. Straszne czary.Drone pisze:Nie, nie chodziło mi o kwestię picia, tylko o to, że dawno nie padł tekst o kałuży ;)
Dawaj szybko bo taryfa czeka.
Jebać żuli.
- Drone
Po prostu ten tekst wypadł z arsenału środków stylistycznych, którymi się posługiwałeś i zastanawiałem się dlaczego. Wydaje mi się, że to przez suszę. Kiedy u was dłużej padało? Na tyle, żeby kałuże postały choć przez jedną noc?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Pewnie nie wiesz, susze w małopolskim i podkarpackim mają się nijak w zestawieniu do reszty kraju, mamy sporo wody :)
Nie posługuję się tym środkiem akurat często. Postaraj się więc być śmiesznym w nieco innym kierunku. Wybacz, spadam potańczyć, pa :)
Nie posługuję się tym środkiem akurat często. Postaraj się więc być śmiesznym w nieco innym kierunku. Wybacz, spadam potańczyć, pa :)
Jebać żuli.
- Drone
Słyszałem co innego, ale to może jakaś inna Małopolska.
https://gazetakrakowska.pl/malopolska-s ... 8-14256109" onclick="window.open(this.href);return false;
https://gazetakrakowska.pl/malopolska-s ... 8-14256109" onclick="window.open(this.href);return false;
Święta prawda. Dlatego z rozbawieniem obserwuję, gdy padacie jak muchy.wolff pisze:Pijaństwo jest dobre dla słabeuszy sączących ciepłe Tatry i Żubry pod trzepcem. Ten kto pije do "odcięcia" ten w mojej opinii frajerzyna i chuda, zmęczona, jednostrzałowa pyta z lichym bicem.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wystaczy pierdnąć a już naczelny żur przybywa z pianą na ustach, buhahahahahhaha. Przepraszam, że obraziłem twoich ziomów, joł /elo.
Jebać żuli.
Ten tradycyjnie spięty jak plandeka na żuku. Luzik wilk. Dzisiaj przybywam. Właśnie powoli się zbieram. Szykuj czerwony dywan i wykwintny deser. Gdzieś na czternastą. Będę napierał przez Ostrawę.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ale to podobno w centrum. Chyba nie zamkną obwodnicy nicponie? Cyknę sobie bokiem i już koło szesnastej będę siedział przy grillu z zimnym Rampuśakiem w kufelku. Nie ma to jak w domu. Tylko pewnie trawa do pół łydki...Miłego dnia wszystkim życzę.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
W domu siedzą stare ramole oglądając seriale z Ameryki Pd. Siłka, cyce i wyścig kolarski, tak to widzę.
Jebać żuli.
I tu się zgadzam. Wpadam tylko na chwilę. Skoszę, odświeżę garderobę i ruszam na festiwal.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Bardzo to wiarygodne i miarodajne, pojękiwania tęczowych ekspertów takie.Drone pisze:Słyszałem co innego, ale to może jakaś inna Małopolska.
Wychodzę na pole a wody po kostki, ale w mediach susza jak na południu Libii.
Lepiej byś się skupił na dwójce Marliwa szczupły :)
Jebać żuli.
- Medard
Coś mi się wydaje, że dwójka nigdy nie wyjdzie, za dużo czasu traci na przemyślenia o religii, księżach, lgbt, sanacji, ll wojnie, wszelakiej innej filozofii.wolff pisze:Bardzo to wiarygodne i miarodajne, pojękiwania tęczowych ekspertów takie.Drone pisze:Słyszałem co innego, ale to może jakaś inna Małopolska.
Wychodzę na pole a wody po kostki, ale w mediach susza jak na południu Libii.
Lepiej byś się skupił na dwójce Marliwa szczupły :)
Die Welt ist meine Vorstellung.