Kłopoty ze zdrowiem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: Kłopoty ze zdrowiem
w ogóle po tym jak Plastek odszedł i zabrakło Ci jego ojcowskiej ręki bardzo mocno sie pogubiłes człowieku, tak bardzo ze az stałeś sie feministką
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Myślę, że pomyliłeś mnie z byrdziem. Smutno mi z tego powodu. Jestem jednak dużym chłopcem i nie będę płakał, ani uciekał. Po tym jak wolf chciał ci spuścić wpierdol coś długo się tutaj nie pojawiałeś. Pewnie nawet gasiłeś światło w przedpokoju, żeby nie przestraszyć się własnego odbicia w lustrze...
all the monsters will break your heart
- Lucek
he he, ale pierdolisz
- Triceratops
Niezla inba, macka napiedala po kosciach a wy sie gownem obrzucacie zamiast chlopu pomoc. Dyskusje o podagrze juz tutaj toczylismy z rok temu, co mnie wtedy nicram zjebal za ten material genetyczny hehe czyli puryny i pirymidyny, sprawdzic zrodla puryn przede wszystkim.
woodpecker from space
- Gunman
Podroby, mięso, tluszcz, piwo. Kurwa, wszystko co najlepsze.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Aż tak jest wypierdolić z diety jakieś syficzne napoje i olać pety?maciek z klanu pisze:Waga leci powoli w dół, największy problem to fajki i picie słodkich napojów. To mnie niszczy. Ostatnio zrzuciłem 5kg dość szybko i to ma tez wplyw na obecny atak.
Pije się przede wszystkim wodę lub mleko dodatkowo zainwestuj w sport, nie musisz od razu targać grube setki na klatę lub śmigać na basenie po sto mil motylem.
Pamiętaj, jesteś facetem nie miękką parówą, czy się kurwa mylę?
Jebać żuli.
- Triceratops
Internetowe zalecenia specjalistycznych poradni, czyli wszystko co najgorsze. Pisalem juz tutaj, ze w ranach ekjsperymentu zarlem przez miesiac 0,5-kilo watroby dziennie i zadnej podagry nie doswiadczylem. Zrzucenie 15 kilo miesiecznie moze zrobic jaks roznce ale nie 5, przynajmniej nie przy sloniowatej wadze.Gunman pisze:Podroby, mięso, tluszcz, piwo. Kurwa, wszystko co najlepsze.
woodpecker from space
Słuchaj wilka maciek. Nawet taki abnegat jak ja, jest w stanie bez większego problemu machnąć ponad siedem dych na rowerze.wolff pisze:Aż tak jest wypierdolić z diety jakieś syficzne napoje i olać pety?maciek z klanu pisze:Waga leci powoli w dół, największy problem to fajki i picie słodkich napojów. To mnie niszczy. Ostatnio zrzuciłem 5kg dość szybko i to ma tez wplyw na obecny atak.
Pije się przede wszystkim wodę lub mleko dodatkowo zainwestuj w sport, nie musisz od razu targać grube setki na klatę lub śmigać na basenie po sto mil motylem.
- Triceratops
Jezdzenie rowerm owszem przyjemna sprawa ale nic poza tym. Z dny moczanowej nikogo nie wyleczylo i nie wyleczy, choc do usuwania smieci metabolicznych jest calkiem ok.
woodpecker from space
- Prodi
- postuje jak opętany!
Myślałeś Wolff kiedykolwiek by zostać jakimś trenerem personalnym czy kimś podobnym? Predyspozycje motywacyjne widzę opanowane do perfekcji:)wolff pisze:Aż tak jest wypierdolić z diety jakieś syficzne napoje i olać pety?maciek z klanu pisze:Waga leci powoli w dół, największy problem to fajki i picie słodkich napojów. To mnie niszczy. Ostatnio zrzuciłem 5kg dość szybko i to ma tez wplyw na obecny atak.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
bo ja wiem...?
wolff pisze:na widły i piec a prochy do latryny
wolff pisze:widły i piec dla mieszańców
wolff pisze:wiadomo, widły i piec
wolff pisze:widły i piec z kurwami
wolff pisze:widły i piec dla kurew niedomytych
wolff pisze:a najlepiej widły i piec
z drugiej strony rozne rzeczy na ludzi dzialaja ;-)wolff pisze:zalecenia, widły i piec
Guilty of being right
- Hatefire
Wilk, to chyba z zawodu albo palacz w kotłowni albo rolnik ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- Gunman
To kadr z "Chlopaków do wzięcia"?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Trenerzy personalni to dobre dla miękkich parówek wiecznie pierdolących o swej niedoli i wiecznym pieczeniu w anusie. Albo się bierze temat w swoje ręce albo zdycha w cierpieniach. Trza napierdalać a jeśli boli to ma kurwa boleć jebani pozerzy.Prodi pisze:
Myślałeś Wolff kiedykolwiek by zostać jakimś trenerem personalnym czy kimś podobnym? Predyspozycje motywacyjne widzę opanowane do perfekcji:)
Jebać żuli.
To samo mu kiedyś napisałem, to mnie zwyzywał. Od kurew chyba.Prodi pisze:Myślałeś Wolff kiedykolwiek by zostać jakimś trenerem personalnym czy kimś podobnym? Predyspozycje motywacyjne widzę opanowane do perfekcji:)wolff pisze:Aż tak jest wypierdolić z diety jakieś syficzne napoje i olać pety?maciek z klanu pisze:Waga leci powoli w dół, największy problem to fajki i picie słodkich napojów. To mnie niszczy. Ostatnio zrzuciłem 5kg dość szybko i to ma tez wplyw na obecny atak.
-
Sedno.wolff pisze:Trenerzy personalni to dobre dla miękkich parówek wiecznie pierdolących o swej niedoli i wiecznym pieczeniu w anusie. Albo się bierze temat w swoje ręce albo zdycha w cierpieniach. Trza napierdalać a jeśli boli to ma kurwa boleć jebani pozerzy.Prodi pisze:
Myślałeś Wolff kiedykolwiek by zostać jakimś trenerem personalnym czy kimś podobnym? Predyspozycje motywacyjne widzę opanowane do perfekcji:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Cześć Vulture. Właśnie wracam z knajpy w rychnovskim browarze. Mam widok na góry Orlickie. Jedziemy na rowerach w stronę Lukavic. Wiem. Trochę wstyd, ale to polna droga, choć wyasfaltowana. Pozdrawiam.
-
535 pisze:Cześć Vulture. Właśnie wracam z knajpy w rychnovskim browarze. Mam widok na góry Orlickie. Jedziemy na rowerach w stronę Lukavic. Wiem. Trochę wstyd, ale to polna droga, choć wyasfaltowana. Pozdrawiam.
Zazdroszczę, byłem w orlickich i bystrzyckich 3 tygodnie temu, nabilem 70 km w dwa dni, pustki na szlakach. Mam nadzieję że kiedyś się stukniemy browarem. Najlepszego
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Prodi
- postuje jak opętany!
I tak oto pierwszą mowę motywacyjną masz za sobą ;)wolff pisze:Trenerzy personalni to dobre dla miękkich parówek wiecznie pierdolących o swej niedoli i wiecznym pieczeniu w anusie. Albo się bierze temat w swoje ręce albo zdycha w cierpieniach. Trza napierdalać a jeśli boli to ma kurwa boleć jebani pozerzy.Prodi pisze:
A nieco poważniej: tak jak nie potrzebuję księdza, urzędnika, wszelkiej maści idoli by wiedzieć jak żyć, tak obce mi są sytuacje typu wizażyści, trenerzy personalni, influencerzy, blogerzy kulinarni pokazujący mi jak mam wyglądać, co jeść by czuć się dobrze i uzyskać akceptację otoczenia. Takoż mówię ja - Prodiż.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...