Kłopoty ze zdrowiem

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: Kłopoty ze zdrowiem

29-07-2019, 20:54

Dna moczanowa już dwa miesiące mnie trzyma w obu stopach, głównie kostki tył lub przód lub obie strony naraz. Mięśnie już tak nadwyrężone że łazić momentami nie umiem. Kurwaaa
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-07-2019, 07:37

Do lekarza maciek!!
woodpecker from space
[V]

30-07-2019, 07:53

maciek z klanu pisze:Dna moczanowa już dwa miesiące mnie trzyma w obu stopach, głównie kostki tył lub przód lub obie strony naraz. Mięśnie już tak nadwyrężone że łazić momentami nie umiem. Kurwaaa
A zdychaj śmieciu i przestań płakać jak mała suka. Włącz se jakiś odgłos suszarki z Portugalii limitowany do 25sztuk niech usmierzy twój ból tęczowy grubasku.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

30-07-2019, 08:25

a weź sie od niego odpierdol, zrobił Ci coś? Dna moczanowa to chujowa sprawa, boje sie tego gówna, że kiedyś mnie też dopadnie.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
nicram

30-07-2019, 08:53

Żenującym gościem jesteś V. Czy to efekt nawrócenia? Bo ziajesz katolicką miłością niczym bojówki smoleńskie.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

30-07-2019, 09:16

Maciek, Najważniejsze zalecenia to:

utrzymanie prawidłowej masy ciała
właściwa dieta – należy unikać pokarmów zwiększających stężenie kwasu moczowego, przede wszystkim mięsa, podrobów, owoców morza, a także produktów zawierających fruktozę (np. słodkich napojów); korzystne jest spożywanie warzyw, chudego nabiału, orzechów, oraz uzupełnianie witaminy C (czytaj także: Dieta dla osób chorych na dnę moczanową)
ograniczenie spożycia alkoholu (zwłaszcza piwa i mocnych alkoholi)
zaprzestanie palenia tytoniu
dbanie o kondycję fizyczną
prawidłowa kontrola ciśnienia tętniczego oraz stężenia glukozy i lipidów
odpowiednie nawodnienie organizmu, zwłaszcza jeśli występuje kamica moczowa (wypijanie co najmniej 2 l płynu w ciągu doby).
est

30-07-2019, 09:24

Piwo to nie alkohol!
[V]

30-07-2019, 09:29

nicram pisze:Żenującym gościem jesteś V. Czy to efekt nawrócenia? Bo ziajesz katolicką miłością niczym bojówki smoleńskie.
Co internetowy bohaterze zbrzydlo ci obrzucanie gownem? Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Lazicie za mną po masterfulach jak banda pedałów, zajmijcie się czymś innym chyba że wylewanie wiader pomyj sprawia wam przyjemność. Bo ja mogę tak długo i z uśmiechem pod wasem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
nicram

30-07-2019, 09:32

Twierdzenia, że jesteś malkontentem porównujesz do życzenia raka albo śmierci? Ogarnij się troszkę. Życzę ci żebyś kupił sobie ten rower i już nie musiał tutaj pisać złotych myśli o chujowej metalowej muzyce.
[V]

30-07-2019, 09:39

nicram pisze:Twierdzenia, że jesteś malkontentem porównujesz do życzenia raka albo śmierci? Ogarnij się troszkę. Życzę ci żebyś kupił sobie ten rower i już nie musiał tutaj pisać złotych myśli o chujowej metalowej muzyce.
No widziałem co tu wypisywales jak się urlopowalem, rzucasz w kogoś błotem i oczekujesz że wrócę z 0,7 i dam ci buzi?
Te moje złote myśli to jest jednak jakiś wkład w to forum, to są wywiady które sam czytałeś, jaki jest twój wkład poza rzucaniem stolcem?
Awatar użytkownika
nicram

30-07-2019, 09:46

W ciebie rzucałem błotem? Czy kogoś innego bojącego się pedałów? O jejku, zrobiłeś parę wywiadów i mam klaskać, bo wypisujesz jakieś bzdury? Ja też zrobiłem parę wywiadów w swoim życiu i jakoś nie mam zamiaru się nad tym rozwodzić. Liczy się tu i teraz. A twoje malkontenckie pierdolenia chyba już tutaj nikogo nie interesują. A czy mam wkład w to forum? Nie mnie to oceniać. Choć parę tematów się założyło.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

30-07-2019, 09:53

[V] pisze:
maciek z klanu pisze:Dna moczanowa już dwa miesiące mnie trzyma w obu stopach, głównie kostki tył lub przód lub obie strony naraz. Mięśnie już tak nadwyrężone że łazić momentami nie umiem. Kurwaaa
A zdychaj śmieciu i przestań płakać jak mała suka. Włącz se jakiś odgłos suszarki z Portugalii limitowany do 25sztuk niech usmierzy twój ból tęczowy grubasku.

kundlu emigrancki temat jest kłopoty ze zdrowiem to sobie będę pisał co mnie trapi :) Dziękuję za życzenie smierci. Nie przejmuj się spluwaczko moim losem, szkoda nerwów. Idz ponarzekac na wykop czy gdzies, ewentualnie kup ten rower wszyscy będą szcześliwi tutaj. Podaj nr konta dorzuce się serio.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

30-07-2019, 09:55

SODOMOUSE pisze:Maciek, Najważniejsze zalecenia to:

utrzymanie prawidłowej masy ciała
właściwa dieta – należy unikać pokarmów zwiększających stężenie kwasu moczowego, przede wszystkim mięsa, podrobów, owoców morza, a także produktów zawierających fruktozę (np. słodkich napojów); korzystne jest spożywanie warzyw, chudego nabiału, orzechów, oraz uzupełnianie witaminy C (czytaj także: Dieta dla osób chorych na dnę moczanową)
ograniczenie spożycia alkoholu (zwłaszcza piwa i mocnych alkoholi)
zaprzestanie palenia tytoniu
dbanie o kondycję fizyczną
prawidłowa kontrola ciśnienia tętniczego oraz stężenia glukozy i lipidów
odpowiednie nawodnienie organizmu, zwłaszcza jeśli występuje kamica moczowa (wypijanie co najmniej 2 l płynu w ciągu doby).
Dobrze mówisz Bartek, walcze z tym juz kilknaście lat. Waga leci powoli w dół, największy problem to fajki i picie słodkich napojów. To mnie niszczy. Ostatnio zrzuciłem 5kg dość szybko i to ma tez wplyw na obecny atak.
[V]

30-07-2019, 09:57

Grubas dogorywa bo nie potrafi odkleic mordy od coli i internetow, co za upadek. Tobie by się przydał rower niedojdo, nie wiem tylko czy robią dla takich świń.
Awatar użytkownika
Bloodcult

30-07-2019, 10:10

Ogarnijcie się nicramie i valturze !
Obaj staliście się takimi chamami że aż przykro Was czytać.

Ty nicram jesteś pierwszy do rzucania gównem, wyzwisk i sprowadzania dyskusji do granic absurdu. Jak zrobi to samo w kontrze to płacz i wielkie oburzenie. Czy naprawdę potrzeba Ci bata w postaci loży która nasmaruje o Tobie 100 memów abyś choć trochę spokorniał ?

Natomiast Ty vulture - jesteś malkontentem i zawsze nim byłeś. Twoje posty to od lat marudzenie, a teraz tymi życzeniami śmierci i śmianiem się z kłopotów Maćka to już poziom Plastka (który nota bene w przeciwieństwie do Ciebie ma doktorat).
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
nicram

30-07-2019, 10:15

Łżesz jak pies rozmodleńcu. Ale to chyba norma w sekcie w której jesteś. Rzucam gównem tylko w tedy, gdy ktoś rzuca nim we mnie. Pamiętam, że kolegowałeś się z tymi ciotami z loży, więc ogólnie ponawiam swój apel do twojej marnej, dwulicowej osoby. Ten który jakiś czas temu wystosowałem. :-)
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

30-07-2019, 10:16

a jak wiadomo, plastek to największa pizda na forum, nawet gorsza niz yossarian chuj tam coś tam. A to już sztuka.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Bloodcult

30-07-2019, 10:24

@nicram
Sam łżesz bo do wyzwisk jesteś pierwszy !
Niby czemu jestem dwulicowy ? Konkrety !
I jaki apel wystosowałeś?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
[V]

30-07-2019, 10:27

Bloodcult pisze:Ogarnijcie się nicramie i valturze !
Obaj staliście się takimi chamami że aż przykro Was czytać.

Ty nicram jesteś pierwszy do rzucania gównem, wyzwisk i sprowadzania dyskusji do granic absurdu. Jak zrobi to samo w kontrze to płacz i wielkie oburzenie. Czy naprawdę potrzeba Ci bata w postaci loży która nasmaruje o Tobie 100 memów abyś choć trochę spokorniał ?

Natomiast Ty vulture - jesteś malkontentem i zawsze nim byłeś. Twoje posty to od lat marudzenie, a teraz tymi życzeniami śmierci i śmianiem się z kłopotów Maćka to już poziom Plastka (który nota bene w przeciwieństwie do Ciebie ma doktorat).
O Jezus nie mam doktoratu, chyba zacznę wpierdalac paczki i cole jak maciek aż spuchne jak balon. Poza tym konkretny post, tak jestem malkontentem i jebie mnie współczesny metal.
Awatar użytkownika
nicram

30-07-2019, 10:31

@ Bloodcult Naprawdę? Pierwszy? To zabawne. Przypominam ci, że nawet czytać nie umiesz. Kiedy myślałeś, że wyzwałem cię od katolickich kurew, a okazało się, że jednak od kur. Od ptactwa domowego! To było takie śmieszne, bo liczyłem się z tym, że wraz z obróceniem swego oblicza do dwóch zbitych desek, bozia odebrała ci rozum. I tak faktycznie się stało. :-)

Jesteś dwulicowy, bo wiem, że brałeś udział w tych memowych akcjach.

Apel żebyś mi po chrześcijańsku przebaczył, albo...:-)

Poza tym, zmień nicka na holycult czy coś.
ODPOWIEDZ