Zdaje się, że słabo rozumiesz coś co się do Ciebie pisze. Tak więc oddal się już i nie pisz więcej.Bloodcult pisze:Mam rozumieć napleciarzu że Ty dajesz się ponieść buzującym hormonom i normy normalne przestają mieć znaczenie tylko dlatego że masz na coś ochotę ?
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
No ale przecież buzowanie hormonów występuje u wielu gatunków zwierząt to w czym problem ?
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Fajnie, że wiesz, jak zachowywałbyś się, będąc kimś innym niż jesteś. W maniu wygórowanych oczekiwań wobec innych z pewnością pomaga świadomość, że Ty byś je na pewno spełniał, choć, Bogu dzięki, nie musisz.Bloodcult pisze: Gdybym urodził się gejem to bym nie współżył i nie opowiadał wszystkim o swojej seksualności.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- ultravox
Nie masz żadnych podstaw by oceniać (gdybać) co byś zrobił będąc innym człowiekiem i prowadząc inne życie. To tylko twoje fantazje.Bloodcult pisze:
Gdybym urodził się gejem to bym nie współżył i nie opowiadał wszystkim o swojej seksualności.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nicram pisze:Zazwyczaj jest tak, że im wyższy poziom społeczeństw, tym jego członkom nie przeszkadza kto jak wygląda czy z kim sypia. Wydaje mi się, że wygląd człowieka w ogóle nie powinien być powodem do tego żeby temu człowiekowi robić krzywdę.Pacjent pisze:Jest jakiś kraj gdzie za inny wygląd nie można dostać wpierdolu?
no co TY? wszzyscy powinni być łysi, nosić szelesty i chodzić na mecze. Każdy inaczej wyglądający ni nie lubiący piłki nożnej od razu lepę z ucha na ryj.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Bloodcult
Będąc osobą heteroseksualną potrawie powstrzymać się od kompulsywnych zachować seksualnych. Sugerujesz że osoby homoseksualne są bardziej skłonne nie panować nad tym z kim i w jakich okolicznościach uprawiają seks ? To chyba trochę homofobiczne co stwierdziłeś...ultravox pisze:Nie masz żadnych podstaw by oceniać (gdybać) co byś zrobił będąc innym człowiekiem i prowadząc inne życie. To tylko twoje fantazje.
- ultravox
W którym miejscu coś takiego sugeruję? Napisałem tylko, że nikt z nas nie wie jak zachowałby się w innej sytuacji niż ta, w której jest, jeśli jej samemu nie doświadczył. To dotyczy wszystkich stwierdzeń zaczynających się od "gdybym".
- WaszJudasz
Nie mówimy akurat o zachowaniach kompulsywnych, tylko normalnych. Twierdzisz, że masz doświadczenie w rezygnowaniu ze swojej seksualności na całe życie? Jesteś prawiczkiem i zarazem zakonnikiem?Bloodcult pisze:Będąc osobą heteroseksualną potrawie powstrzymać się od kompulsywnych zachować seksualnych. .
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
@ultravox
Czyli można założyć że gdybyś urodził się w Białymstoku to również w ostatni weekend biłbyś gejów i uważałbyś to za słuszne ? Czyli dyskusja na ten temat nie ma sensu bo jesteśmy w skórze tamtych ludzi więc nie mamy podstaw oceniać ?
Czyli można założyć że gdybyś urodził się w Białymstoku to również w ostatni weekend biłbyś gejów i uważałbyś to za słuszne ? Czyli dyskusja na ten temat nie ma sensu bo jesteśmy w skórze tamtych ludzi więc nie mamy podstaw oceniać ?
Tak se obserwuję z balkonu, aplikując zimnego paulanera w jedynej słusznej białej wersji, te wszystkie dziwne wydarzenia i myślę, że to bicie bierze się z biedy. Biedy uczuciowej, umysłowej oraz tej zwyczajnej. Materialnej. Pozdrawiam was wszystkich. Gestem pięciu piw.
- Bloodcult
Nie mam, bo nie przeżyłem jeszcze całego życia. Sam sobie odpowiedziałeś - zakonnicy jakoś dają radę.WaszJudasz pisze:Twierdzisz, że masz doświadczenie w rezygnowaniu ze swojej seksualności na całe życie? Jesteś prawiczkiem i zarazem zakonnikiem?
- WaszJudasz
Chodziło mi o sama decyzję i związaną z tym świadomość: żadnej seksualnej bliskości z drugim człowiekiem, nigdy. To jest to, czego od homoseksualistów oczekujesz.Bloodcult pisze: Nie mam, bo nie przeżyłem jeszcze całego życia.
I respekt, jakim otacza się życie zakonne, wynika ze świadomości, jak wielkie jest to wyrzeczenie i jak silną motywacją musi być poparte.Bloodcult pisze: Sam sobie odpowiedziałeś - zakonnicy jakoś dają radę.
- Bloodcult
Tak. Gdybym okazał się bezpłodny jeszcze przed ślubem zapewne podjąłbym również decyzję o życiu bez seksu.WaszJudasz pisze: Chodziło mi o sama decyzję i związaną z tym świadomość: żadnej seksualnej bliskości z drugim człowiekiem, nigdy. To jest to, czego od homoseksualistów oczekujesz.
- TheDude
^ 
Co ma płodność do życia seksualnego skoro istnieje antykoncepcja? :)

Co ma płodność do życia seksualnego skoro istnieje antykoncepcja? :)
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Krwawykulcie mam dwa pytania.
1. Czy spowiadasz się z czytania i oglądania masterfula?
Pełno tu obrazoburczych treści, obśmiewających, lekceważących, a nawet zaprzeczających istnieniu Boga. Powiedzmy satanistycznych, nihilistycznych i ateistycznych.
2. Czy spowiadałeś się z szerzenia takich treści za pieniądze?
Mam tu na myśl sprzedaż płyt z blackmetalem. I czy przekazałeś te "brudne" pieniądze na tace?
1. Czy spowiadasz się z czytania i oglądania masterfula?
Pełno tu obrazoburczych treści, obśmiewających, lekceważących, a nawet zaprzeczających istnieniu Boga. Powiedzmy satanistycznych, nihilistycznych i ateistycznych.
2. Czy spowiadałeś się z szerzenia takich treści za pieniądze?
Mam tu na myśl sprzedaż płyt z blackmetalem. I czy przekazałeś te "brudne" pieniądze na tace?
- Bloodcult
To że małżeństwo wg nauk KK powinno być nastawione na prokreację.TheDude pisze:Co ma płodność do życia seksualnego skoro istnieje antykoncepcja? :)
@Wasyl
1. Nie
2. Tak. W ramach namiastki zadośćuczynienia kasa z płyt Behemotha (za niego było mi szczególnie wstyd z wielu powodów) poszła na cele misyjne KK.
- Wasyl
Rozumiem, że w przypadku 1 pytania, przeglądanie masterfula nie uważasz za grzech. Odnośnie 2 pytania. Tak, oznacza spowiadałem się z tego, czy tak pieniądze przeznaczyłem na zbożny cel? Spowiadasz się w ogóle?
Ciekawi mnie też jeszcze inna sprawa. Czy człowiek, który w pewnym momencie spotyka Adonai, odrzuca całe swoje grzeszne życie i przyjmuje wszystkie dogmaty i zasady wiary bezkrytycznie?
Do innych. Sorry za offtop.
Ciekawi mnie też jeszcze inna sprawa. Czy człowiek, który w pewnym momencie spotyka Adonai, odrzuca całe swoje grzeszne życie i przyjmuje wszystkie dogmaty i zasady wiary bezkrytycznie?
Do innych. Sorry za offtop.
- Bloodcult
"Tak" oznacza "tak, spowiadałem się z tego" a tylko część pieniędzy poszła na tacę :)
Tak, spowiadam się w ogóle.
Tak na szybko nie jestem w stanie wymienić dogmatu z którym bym się nie zgadzał. Przy czym akurat kwestie wiary to te najtrudniejsze z bycia Katolikiem.
Tak, spowiadam się w ogóle.
Tak na szybko nie jestem w stanie wymienić dogmatu z którym bym się nie zgadzał. Przy czym akurat kwestie wiary to te najtrudniejsze z bycia Katolikiem.
- Wasyl
Dzięki za odpowiedzi. Pozwalają mi trochę zrozumieć twoje wypowiedzi, z którymi się nie zgadzam. :)
Dodam, że ciekawią mnie osoby nawrócone.
Dobra kończę offtop.
Dodam, że ciekawią mnie osoby nawrócone.
Dobra kończę offtop.
- Bloodcult