Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Re: Nowe seriale
Jezu, końcówka nowego Stranger Things... poryczałem się :( tak jak fabularnie ten serial robi mi tak połowicznie(jest ok, ale bez zachwytów), tak zdecydowana większość postaci, a zwłaszcza RELACJE między nimi, mocno chwytają za serce. Nie wiem, może jestem miękką pizdą, ale ta przemowa Hoppera na końcu... coś pięknego :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ogólnie sezon ok, choć pierwsze odcinki nudne i momentami wkurwiające. Psioczyłem trochę na poprzedni sezon, ale teraz widzę, że był znacznie lepszy. No ale nadal jest fajnie, wiec czekam na kolejny.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Deathhammer66 pisze:Jezu, końcówka nowego Stranger Things... poryczałem się :( tak jak fabularnie ten serial robi mi tak połowicznie(jest ok, ale bez zachwytów), tak zdecydowana większość postaci, a zwłaszcza RELACJE między nimi, mocno chwytają za serce. Nie wiem, może jestem miękką pizdą, ale ta przemowa Hoppera na końcu... coś pięknego :)
U mnie podobnie, bo Hopper był moją ulubioną postacią, ale scena po napisał sugeruje, że może wcale nie zginął tylko być może przedostał się przez portal i siedzi u ruskich.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Mindhunter - planuję w weekend między chlaniem, robotą, rowerem, sportem w TV, ogarnąć cały serial. pierwszy odcinek dłuży się okrutnie. właściwie to jest o niczym. rozkręca się to, czy to tak ma on do końca?
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
do końca, ale dla mnie bardzo ok taka konwencja. a czy o niczym? nie sądzęWacław pisze:Mindhunter - planuję w weekend między chlaniem, robotą, rowerem, sportem w TV, ogarnąć cały serial. pierwszy odcinek dłuży się okrutnie. właściwie to jest o niczym. rozkręca się to, czy to tak ma on do końca?
- devastator77
To bardzo dobry serial jest,oglądaj do końca.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Chal-Chenet
- postuje jak opętany!
Co do Stranger Things, dzięki za spoilery, tępe chuje.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
trochę prowakacyjne pytanie było. bo pojawiło się w 20 minucie ogladania pierwszego odcinka, a z drugiej strony co by się nie pojawiło tutaj to i tak by było oglądnięte.
doszedłem. do końca serialu. każdy serial otagowany jako # profiler jest u mnie wchłaniany automatycznie. jako też ten wychowany na criminal minds lubie te schematy. kilka cfaniaków bawiących się w psychologizowanie a po drugiej stronie srogi zjeb. tutaj mamy dodatkowo nienajgorszy żart, dobre aktorstwo, dobrze narysowane postacie, i kilka zwrotów akcji. najciekawszy zwrot dla mnie to ten z tym jak się okazuje, kto tak w rzeczywistości ma twardą dupę. no i to, że jak w życiu. nigdy nie wiesz do końca kto frend a kto zwykła kurwa.
świetna sprawa ten pierwszy sezon. czekam bardzo na drugi. bo? bo się pasjonuje się/ interesuję się/ lubię też .
doszedłem. do końca serialu. każdy serial otagowany jako # profiler jest u mnie wchłaniany automatycznie. jako też ten wychowany na criminal minds lubie te schematy. kilka cfaniaków bawiących się w psychologizowanie a po drugiej stronie srogi zjeb. tutaj mamy dodatkowo nienajgorszy żart, dobre aktorstwo, dobrze narysowane postacie, i kilka zwrotów akcji. najciekawszy zwrot dla mnie to ten z tym jak się okazuje, kto tak w rzeczywistości ma twardą dupę. no i to, że jak w życiu. nigdy nie wiesz do końca kto frend a kto zwykła kurwa.
świetna sprawa ten pierwszy sezon. czekam bardzo na drugi. bo? bo się pasjonuje się/ interesuję się/ lubię też .
Ostatnio zmieniony 13-07-2019, 17:41 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Heretyk
criminal minds to było jakieś chujstwo. przemęczyłem pierwszy sezon i do głowy by mi nie wpadło żeby to dalej oglądać
- Ascetic
kiedy to oglądałeś. w sensie naście lat temu jak się ta seria pojawiła, czy teraz?Heretyk pisze:criminal minds to było jakieś chujstwo. przemęczyłem pierwszy sezon i do głowy by mi nie wpadło żeby to dalej oglądać
-
Heretyk
teraz
- Ascetic
a widzisz. ten serial ma naście lat i te pierwsze serie jak się je ogląda teraz są moim zdaniem anachroniczne. kamerowanie i narracja. ja to oglądałem jak to "wychodziło" i byłem pod wrażeniem. może dlatego też, że to był pierwszy serial o profajlerach. nowych serii nie widziałem. emisja jest na AXN, którego nie mam. właściwie jestem ciekawy jak bym to odbierał.Heretyk pisze:teraz
z rok temu obejrzałem na nowo "Millenium". tutaj miałem podobnie. jak serial się pojawił to mnie zgniótł. teraz trąci mychą.
oceniam, że to jest tego typu kwestia.
- nagrobek
dokładnie, kurwa. jestem po drugim odcinku. co za barany.Chal-Chenet pisze:Co do Stranger Things, dzięki za spoilery, tępe chuje.
- Ascetic
spójrz na to z innej strony. masz już z głowy oglądanie, tym samym zaoszczędziłeś czas. właściwie to powinieneś mu podziękować ;-)nagrobek pisze:dokładnie, kurwa. jestem po drugim odcinku. co za barany.Chal-Chenet pisze:Co do Stranger Things, dzięki za spoilery, tępe chuje.
- Żułek

matko boso co to kurwa było ?
zamki, czarownice, różdzki, czary, baby jagi, pedały (dosłownie)
o ile pierwszy sezon może się podobać (zwłaszcza po pijaku, chociaż niestety ogladałem na trzezwo) ten to tragedia

łojej :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
^był zajebisty, ale ty jak zwykle nie umiesz się bawić :-I
- Żułek
nie sądziłem że to powiem ale idz ogladać Sandlera i nie pierdol :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ggfh
- weteran forumowych bitew
Zupelnie nie rozumiem dlaczego Stranger Things nie zakonczyl sie po pierwszym sezonie... Im dalej w las, tym gorzej. A juz ostatni odcinek sezonu trzeciego.... Wszystko opadlo. I odpadlo.... Ciekawe, czy beda to ciagnac jak Przyjaciol - 10 sezonow.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Mają zakończyć na 4 albo 5 sezonie. Potem by trzeba było pokazywać jak się ruchają, ćpają i piją. I zostają punkami albo metaluchami.
- devastator77
Wspaniała wiadomość:"Mindhunter" wraca z 2. sezonem.Start w sierpniu.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?