byrgh

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

Re: byrgh

04-07-2019, 22:47

Czas na zgodę chłopaki, nie musicie się przepraszać, po prostu dajcie sobie buziaka:

Obrazek

Albo tak metalowo:

Obrazek
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Lord Gorloj
w mackach Zła

05-07-2019, 09:42

mothra pisze:
Lord Gorloj pisze:Jedna z forumowych koleżanek cię zabawnie usadziła na fejsbuczku. "Damianq, wolałam jak byłeś dżezmenem" lol
Nie życzę sobie wykorzystywania moich wypowiedzi w celu szkalowania kogokolwiek, śmieciu jebany : )
To sobie nie życz. Da się to znaleźć w necie? Da. Da się być chujem i tym kogoś wyśmiać? Da. No to o co chodzi? :D
Zobacz, nawet nie napisałem że to ty. Celowo.
Rumburak pisze: O kim teraz zakładamy temat? Jakieś propozycje?
O nikim, drugiego takiego jak byrgh tu nie ma i nigdy chyba nie było.
Rumburak pisze:Za chwilę przyjdzie pora na konkluzję,że te wzajemne uszczypliwości były zupełnie niepotrzebne i panowie zaczną się po jajcach lizać.Klasyk.
Jakby tak byrgh zamienił się wreszcie z pokemona w normalnego usera, to why not. Ale nic na to nie wskazuje, więc niech spierdala. Taki Karkasonne jakoś wyjął kij z dupy i zrozumiał, że nie ma się czym przejmować, bo to tylko internety i nic więcej, a byrgh... cóż.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
byrgh
zahartowany metalizator

05-07-2019, 09:50

mothra pisze:
Lord Gorloj pisze:Jedna z forumowych koleżanek cię zabawnie usadziła na fejsbuczku. "Damianq, wolałam jak byłeś dżezmenem" lol
Nie życzę sobie wykorzystywania moich wypowiedzi w celu szkalowania kogokolwiek, śmieciu jebany : )
Ale prychłem ;) Aczkolwiek to było ryzykowne. Niemniej jednak debil dalej nie kuma kontekstu, nie kuma, kiedy ktoś do niego poważnie, a kiedy drze łacha i w sumie to do końca świata pokornie nie zamknie mordy, nawet gdyby wyciągnąć do niego rękę i na odczepne powiedzieć, że mea culpa, bo jego musi być na wierzchu, no taki typ, bo chuj, jego prawda jest świętym, niezaprzeczalnym faktem i nawet mu się pod kopułą nie zmieści, że może się mylić ;) Chociaż doceń, że jednak nie napisał wprost, że to Ty, bo przecież mógł zabić ;)
mothra
postuje jak opętany!

05-07-2019, 09:55

Jestem bardzo wdzięczna, w końcu jest tyle użytkowniczek na tym forum, że ciężko się domyślić o którą chodzi... ;)
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-07-2019, 09:58

Lord Gorloj pisze: O nikim, drugiego takiego jak byrgh tu nie ma i nigdy chyba nie było.
Był był, nawet ciekawszy, ale nie powiem o kim bo Lucek mi znowu nawymyśla;)))
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
byrgh
zahartowany metalizator

05-07-2019, 10:00

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Lord Gorloj pisze: O nikim, drugiego takiego jak byrgh tu nie ma i nigdy chyba nie było.
Był był, nawet ciekawszy, ale nie powiem o kim bo Lucek mi znowu nawymyśla;)))
Ej no, nie obrażaj, ok, nie podpinaj się pod jego projekcje, nie każ mi myśleć, że dałeś wiarę jego pieniactwu :D Chyba, że też chcesz zarobić pozwem po jajach :) :D
Awatar użytkownika
nicram

05-07-2019, 10:30

byrgh pisze:Niemniej jednak debil dalej nie kuma kontekstu, nie kuma, kiedy ktoś do niego poważnie, a kiedy drze łacha i w sumie to do końca świata pokornie nie zamknie mordy, nawet gdyby wyciągnąć do niego rękę i na odczepne powiedzieć, że mea culpa, bo jego musi być na wierzchu, no taki typ, bo chuj, jego prawda jest świętym, niezaprzeczalnym faktem i nawet mu się pod kopułą nie zmieści, że może się mylić ;)
Zabawne. Niby piszesz o kimś, a ciągle o sobie...
Ostatnio zmieniony 05-07-2019, 10:41 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
byrgh
zahartowany metalizator

05-07-2019, 10:41

Zabawne, niby jesteś człowiekiem, a jednak zwykłą gnidą.

Jak to jest, że ja na sto procent mylę się na swój temat, a mylić się nie może internetowy chojrak, który wygrzebał jakieś info z dupy? :D Fuck logic, ale nie pierwszy raz w twoim wypadku, więc wybaczam, to pewnie ten brak higieny wjechał ci na szare komórki.

A teraz won z tematu :)
Ostatnio zmieniony 05-07-2019, 10:49 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
nicram

05-07-2019, 10:49

Nie jestem już w stanie przyrównać cię do jakiegokolwiek żywego stworzenia, bo byłaby to obraza dla tego stworzenia. Zatem niech zostanie tak, że od dziś "byrgh" będzie synonimem czegoś obrzydliwie obślizgłego, dwulicowego i wyjątkowo tępego. :-)
byrgh
zahartowany metalizator

05-07-2019, 10:51

Dobra, dla ciebie mogę być nawet twoim krewnym, a teraz won z tematu śmieciu po raz drugi :)
Awatar użytkownika
nicram

05-07-2019, 10:56

Przypominam ci, że to nie jest twój temat, tylko temat o tobie. Subtelna różnica, ale jednak fundamentalna. Rozumiem, że dla czegoś takiego, co ma dwa neurony jest to nieuchwytne, tym niemniej widzę, że poczułeś się jak gospodarz. Rozczaruję cię ponownie. Nie jesteś nim. :-)
byrgh
zahartowany metalizator

05-07-2019, 11:13

O ty dziwko, nie zapomnę ci tego.
Awatar użytkownika
Lord Gorloj
w mackach Zła

05-07-2019, 11:59

byrgh pisze:Niemniej jednak debil dalej nie kuma kontekstu, nie kuma, kiedy ktoś do niego poważnie, a kiedy drze łacha i w sumie to do końca świata pokornie nie zamknie mordy, nawet gdyby wyciągnąć do niego rękę i na odczepne powiedzieć, że mea culpa, bo jego musi być na wierzchu,
Gdzie jest pozew? Gdzie twoje "siły operacyjne"? Mam ci przypominać, że już tym groziłeś? Zapomniałeś?

Chcesz być, lol, "poważny"? Ty to forum traktujesz POWAŻNIE? Może uraziłem ci godność? Honor? Wyjdź z matrixa, ziom. Ty to wszystko traktujesz tak poważnie, że można podejrzewać, że coś z tobą nie gra, lol. Nie przypominam sobie żebyś chociaż raz napisał coś z dystansem do siebie i świata.

Chodź i mi wpierdol. Powinieneś dać sobie radę, mam 183 cm wzrostu i ważę 74 kilogramy, noszę okulary i generalnie w życiu to ze mnie bardzo spokojny, małomówny chłopaczyna, do tego stopnia, że byś się nie domyślił na żywo, że ja to ja. Jak to było? Kozak w necie, pizda w świecie? To o tobie i o mnie! To, co tu piszę to też kreacja, jak i twoja, tyle tylko ja mam to totalnie w dupie i myślę, że chyba już to zauważyłeś. Po prostu jestem zjebany i mnie to wszystko bawi. Dlatego dalej się produkuję - bo ja mam z tego radochę, a tobie tylko ciśnienie skacze.

No dawaj!
Chodź i się przekonaj!
Dawaj na solo kutasiarzu!

Co możesz mi zrobić? No serio, co ty możesz zrobić?
Powiem ci.

Jakbyś już naprawdę traktował mnie "poważnie" to wrzuciłbyś mnie w ignora i poszedł sobie w chuj pisac dalej o Coltranie. Wiesz dlaczego? Bo wiedziałbyś dobrze, że ja, suchoklates z pizdziwólki dolnej, nie jestem w stanie ci nic zrobić poza sraniem na ciebie w necie, a gdyby już doszło do przeniesienia sprawy poza net - co rzeczywiście wymaga zakończenia żartów i przejścia "na poważnie", to wiedziałbyś jak się bronić. Ale nie dojdzie, bo ja nie mam zamiaru robić niczego poza drażnieniem się z tobą w necie. Nic innego nie robię. Właściwie to rozbijanie twojego imidżu dalej nie ma sensu, bo raz, że on już leży w drzazgach, a dwa, że dalsze grzebanie w twojej prywacie jest czasochłonne, nieefektywne i nawet ja mam lepsze zajęcia. A to, co sam wrzuciłeś do netu i podpisałeś swoim nickiem, to już wyszło.

Ale ty nic nie kumasz. Cała ta afera to dla ciebie atak na poczucie własnej wartości, dla którego wizerunek w necie jest bardzo istotny. Dlatego starasz się go usilnie bronić, zamiast po prostu ODPUŚCIĆ, wrzucić mnie do ignorowanych i robić dalej swoje. Co cię obchodzi Internet?
Zrób to. Albo pokaż, że zrobiłeś i po prostu przestań mi odpisywać, przestać się udzielać w tym wspaniałym wątku itp. Bo ja, kochany, teraz już tylko reaguję na twoje wygibasy.

DLACZEGO TY NIC NIE ROZUMIESZ, BOŻE ŚWIĘTY

Zastanów się, jak bardzo musi być z tobą coś nie tak, że doszło do tej guwnoburzy.

Rumburak pisze:Zieeew.Atak Lorda Gieroja zdecydowanie stracił na impecie.W tym momencie to potyczka na poziomie:
-jesteś gupi
-a ty gupszy
To fakt, zaczyna to całkiem tracić sens i zaczynamy kręcić się w kółko, a ja zapominam, że mam tu tez zamiar pisać o muzyce. Ale póki byrghu podskakuje, to będę mu pewnie odpowiadał. Aż skuma, że czas zamknąć ryj, wziąć się w garść i zrozumieć, że na internety trzeba mieć wyjebane. Tyle.
and couldn't put myself
out
byrgh
zahartowany metalizator

05-07-2019, 12:22

To ty nie kumasz, że nie mam powodu, by wrzucać cię na ignora, bo lubię czytać te wasze wpisy, nie wiem, czemu chcesz, by było inaczej (chociaż się domyślam) ;) Miotasz się już jak diabeł w święconej wodzie i sam zapomniałeś, o co ci chodzi. Za to wiesz, że nie możesz pogodzić się z tym, że nie pokajam się i nie przyznam ci racji i nie chcesz zrozumieć, że trudno przystać na takie brednie. Przypominam, że to ty rozpocząłeś gównoburzę i wiem, że mi czasami wystarczy rzucić hasło, by rozpętać gwar, ale tym razem to wina leży po twojej stronie, bo wydeptałeś zupełnie nową ścieżkę ;) I popełniłeś w tej sztuce tyle błędów, że niektórzy próbowali wbić ci to do głowy, a inni - z tego co mi wiadomo, ale to tylko plotki - chichoczą z ciebie pod wąsem. Ale jak masz coś jeszcze nowego do powiedzenia, mów, zawsze chętnie poczytam, obaj się pośmiejemy. Dla mnie temat twoich obsesji już umarł i nawet nie chce mi się szczególnie na nie reagować, bo cała ta bombastyczna akcja, która zapowiadała przebudzenie lwa, okazała się małym pieskiem ruchającym mnie w nogę. Konkludując, byłbym wręcz zdolny ci wybaczyć, wyciągnąć rękę do zgody i podziękować za fun, ale zdążyłeś mnie już przyzwyczaić, że po każdym poście raczysz mnie siarą z dupy, więc chyba tego nie zrobię ;)
Awatar użytkownika
Lord Gorloj
w mackach Zła

05-07-2019, 13:02

O, coś jakby ruszyło.
byrgh pisze: I popełniłeś w tej sztuce tyle błędów, że niektórzy próbowali wbić ci to do głowy, a inni - z tego co mi wiadomo, ale to tylko plotki - chichoczą z ciebie pod wąsem.
Nie wiem dlaczego zakładasz, że miałoby mnie to obejść? Bo ciebie by obeszło?
Pomijam fakt, że pewnie to sobie wymyśliłeś, ale nawet jakby nie - bo nie wątpię że o tej guwnoburzy forumowicze w kuluarach dyskutują i się śmieją z nas obu, zresztą sam to robiłem w ostatnią niedzielę - to chuj w to.
Ostatnio zmieniony 05-07-2019, 13:04 przez Lord Gorloj, łącznie zmieniany 1 raz.
and couldn't put myself
out
byrgh
zahartowany metalizator

05-07-2019, 13:03

Wyciągam do ciebie rękę, a ty znowu, że mnie by obeszło. Nie wiesz kiedy powiedzieć sobie dość, co? ;)
535

05-07-2019, 14:01

O ja pierdole , tu są jeszcze "dyskusje w kuluarach". Wy wszyscy jesteście pojebani.
Awatar użytkownika
Lord Gorloj
w mackach Zła

05-07-2019, 14:15

byrgh pisze:Wyciągam do ciebie rękę
Na chuj mi twoja ręka?
Pisz pozew!
and couldn't put myself
out
Awatar użytkownika
Triceratops

05-07-2019, 14:45

Kurwa jakie rakowisko sie tu zrobilo, stahp.
.
A to calkiem racja, i raczej juz nie bedzie, RYM wyszedl z mody chyba.
choc osoby z problemami psychicznymi tutaj bywaly a nawet i chyba jeszcze sa.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

05-07-2019, 17:52

Triceratops pisze:Kurwa jakie rakowisko sie tu zrobilo, stahp.
Piszesz o rakowisku ale jarasz się tą sytuacją, przeżywasz, nie możesz bez niej żyć i czekasz na kolejne posty.
To takie swojsko, cebulackie.
Jebać żuli.
ODPOWIEDZ