ale mimo tego co napisałeś to i tak mamy chyba lepiej. od bab. kto nie zna kempingowego albo obozowego zapachu zapoconych łoniaków wokół piczy ten przegrał życie. takie tam wakacyjne wspomnienia. zreszta w komunikacji miejskiej tez jak zawiało to spod tej halki był wybuch ferii zapachów. imperyt to pikuś przy tym -:)Hatefire pisze:Trafiłeś w sedno. Jak są upały i nie ogolę, to potem jebie z tych włochów. Jak ogolę, to znowu pokrywają się się takim śliskim glutem, jak te ohydne ślimaki bez skorupek. Tu nie ma dobrego wyjścia :-(Wacław pisze:ja mam inny problem w te upały. gole sobie jaja i rowa. ustalmy, że główny powód jest taki, że tak lubię. i takie wyrychtowane jaja jebią jak stopięćdziesiąt. ale to luz. z rowem jest większa jazda. się ślizga. nawet bez masele. jebie niemiłosiernie. w szczególności jak się go po sraniu nie umyje. i tu mam. i tu też zazdraszczam babom. zapachowa podpaska załatwiła by sprawę. tylko się jeszcze krępuję. ale powoli do tego dorastam.
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Lukass pisze:Wstyd trochę, co nie? Ale przypominam sobie parę sytuacji, w których i wino truskawkowe by się nie ostało.
jak człowiek na musiku to i truskawkowym nie pogardzi -:) byleby nie skończyć jak denaturowy król jutiuba - Pan Poziomka -:)
dla niezorientowanych pokaz możliwości poziomki:
[youtube][/youtube]
- Lukass
- zahartowany metalizator
Nie znam, poznam. Ale nie tu i nie dziś, tu ludzie są.Wacław pisze:Lukass pisze:Wstyd trochę, co nie? Ale przypominam sobie parę sytuacji, w których i wino truskawkowe by się nie ostało.
jak człowiek na musiku to i truskawkowym nie pogardzi -:) byleby nie skończyć jak denaturowy król jutiuba - Pan Poziomka -:)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Jest nawet piosenka o tym ;-)Wacław pisze: kto nie zna kempingowego albo obozowego zapachu zapoconych łoniaków wokół piczy ten przegrał życie.
[youtube][/youtube]There must be something wrong with Al Pacino's nose
Cause the scent of a woman is like rotten tomatoes
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
BG ma sporo znamienitych tekstów. mocno życiowych -:) ciekawe, czy nasi interpretatorzy tekstów od DSO podjęliby się równie dogłębnej analizy -:)Hatefire pisze:Jest nawet piosenka o tym ;-)Wacław pisze: kto nie zna kempingowego albo obozowego zapachu zapoconych łoniaków wokół piczy ten przegrał życie.
[youtube][/youtube]There must be something wrong with Al Pacino's nose
Cause the scent of a woman is like rotten tomatoes
- Hatefire
No właśnie w czym tekst o śmierdzącej cipce, gorszy od teologicznych rozkmin po łacinie, w duchu gnostyckim?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
myśle, że zestawienie obu tekstów to byłoby dopiero wyzwanie. liczę, że nasi doktoranci w pulowerkach podejmą się tegoż -:)Hatefire pisze:No właśnie w czym tekst o śmierdzącej cipce, gorszy od teologicznych rozkmin po łacinie, w duchu gnostyckim?
a i dla mnie lepszy. życie vs. dyrdymały z filozoficznej zakutej pały. w sensie głowy.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
pestki już ni ma (sama se poszła) ale upał został :/
za komunikacje wiejską bez klimy powinno się wieszać publicznie za jaja
całe szczescie że jutro ponad 10 stopni chłodniej :D
za komunikacje wiejską bez klimy powinno się wieszać publicznie za jaja
całe szczescie że jutro ponad 10 stopni chłodniej :D
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
moj ulubiony antykwariat wylecial z programu allegro smart :/
Guilty of being right
- Medard
Można było się spodziewać, że gdy po raz dwusetny pojawi się dyskusja o przyszłości blackmetalu, czyli o czymś, co się już wypaliło dawno temu i pozostało w świadomości jedynie małej grupki osób, to wyjdzie z krzaków, werand oraz tojtojów plaga humanistów i każdy wątek zaśmieci postami z rozmyśleniami o niczym. Święte miejsce
metalowego forum zabrudzili w każdym prawie temacie. Nawet napierdalanie na byrgha. Teraz to już wielicka będzie tak wyglądać, że napiszą dwudziestostronicowe referaty i odczytają je stojąc naprzeciwko siebie.
metalowego forum zabrudzili w każdym prawie temacie. Nawet napierdalanie na byrgha. Teraz to już wielicka będzie tak wyglądać, że napiszą dwudziestostronicowe referaty i odczytają je stojąc naprzeciwko siebie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
ktury???uglak pisze:moj ulubiony antykwariat wylecial z programu allegro smart :/
woodpecker from space
Spokojnie można usiąść, a nawet się położyć. Zarządca parku Jerzmanowskich zadbał o niezbędną infrastrukturę.Medard pisze:Można było się spodziewać, że gdy po raz dwusetny pojawi się dyskusja o przyszłości blackmetalu, czyli o czymś, co się już wypaliło dawno temu i pozostało w świadomości jedynie małej grupki osób, to wyjdzie z krzaków, werand oraz tojtojów plaga humanistów i każdy wątek zaśmieci postami z rozmyśleniami o niczym. Święte miejsce
- uglak
TezeuszTriceratops pisze:ktury???uglak pisze:moj ulubiony antykwariat wylecial z programu allegro smart :/
Guilty of being right
- Triceratops
- Medard
535 pisze:Spokojnie można usiąść, a nawet się położyć. Zarządca parku Jerzmanowskich zadbał o niezbędną infrastrukturę.Medard pisze:Można było się spodziewać, że gdy po raz dwusetny pojawi się dyskusja o przyszłości blackmetalu, czyli o czymś, co się już wypaliło dawno temu i pozostało w świadomości jedynie małej grupki osób, to wyjdzie z krzaków, werand oraz tojtojów plaga humanistów i każdy wątek zaśmieci postami z rozmyśleniami o niczym. Święte miejsce
Mają tam sztachety? Czy tylko kącik czytelniczy?
Die Welt ist meine Vorstellung.
Są ławeczki, leżaki, zielona koszona na bieżąco trawa wśród dostojnych drzew. Ameryka panie szanowny. Poza tym u nas na przedmieściach, sztachety są zaściankowym przeżytkiem.
- uglak
wystawiaj im zalegle pozytywy za transakcje, bo to pewnie przez to, ze liczba polecen spadla do 97,9% ;-)Triceratops pisze:O w kurwe chujowo.
Guilty of being right
Brawo ten pan. Kurwa mać. Jestem z siebie dumny. Dałem piękny popis. Właśnie siadłem do kupowania biletów na chaos descends festival, bo sobota zapowiada się rewelacyjnie i ... mogę się wpisać na listę rezerwową... Jeszcze wczoraj wszystko było, teraz nie ma nic. Oczywiście i tak pojadę. Najwyżej mnie gestapo zaaresztuje przy próbie wręczenia łapówki lub forsowaniu ogrodzenia. Ja pierdole co za muł...
Kamień z serca, a właściwie cała sterta głazów. Wreszcie pojawiły się jakieś konkrety. Nie jest daleko, nie jest drogo, także w razie jakby ktoś chciał mi wręczyć pozew, będę pod sceną w łatwo dających się przewidzieć przedziałach czasowych.
CHAOS DESCENDS FESTIVAL
1 godz. ·
/ / The presale tickets are sold out! Due to many messages in the last couple of hours: we will have day tickets for 40€/day (Friday/Saturday) at the doors. These tickets are not limited, so you can make your way to Crispendorf without worries that you won’t get in. The Friday ticket will also grant you entry on Thursday! However, there won’t be more weekend passes for all days.
And here’s the Running Order:
Thursday 18.07.
from 20:00 OPENING PARTY
Pool-Stage:
22:00 – 22:50 KRINGA
23:10 – 00:00 THE BODY
Tent after
Friday 19.07.
16:00 – 16:40 CHALICE
17:00 – 17:45 NOCTURNAL WITCH
18:05 – 18:50 CHAPEL OF DISEASE
19:10 – 20:00 WIEGEDOOD
20:20 – 21:10 BROCAS HELM
21:30 – 22:20 OBLITERATION
22:40 – 23:40 ARCHGOAT
00:00 – 01:20 W.A.R.
Tent after party
Saturday 20.07.
15:30 – 16:15 GIÖBIA
16:35 – 17:20 ASCENDED DEAD
17:40 – 18:25 DARVAZA
18:45 – 19:35 IMPETUOUS RITUAL
20:00 – 21:00 HEXVESSEL
21:20 – 22:20 ANGEL WITCH
22:40 – 23:50 VED BUENS ENDE
00:10 – 01:10 THE SOFT MOON
Tent after party
CHAOS DESCENDS FESTIVAL
1 godz. ·
/ / The presale tickets are sold out! Due to many messages in the last couple of hours: we will have day tickets for 40€/day (Friday/Saturday) at the doors. These tickets are not limited, so you can make your way to Crispendorf without worries that you won’t get in. The Friday ticket will also grant you entry on Thursday! However, there won’t be more weekend passes for all days.
And here’s the Running Order:
Thursday 18.07.
from 20:00 OPENING PARTY
Pool-Stage:
22:00 – 22:50 KRINGA
23:10 – 00:00 THE BODY
Tent after
Friday 19.07.
16:00 – 16:40 CHALICE
17:00 – 17:45 NOCTURNAL WITCH
18:05 – 18:50 CHAPEL OF DISEASE
19:10 – 20:00 WIEGEDOOD
20:20 – 21:10 BROCAS HELM
21:30 – 22:20 OBLITERATION
22:40 – 23:40 ARCHGOAT
00:00 – 01:20 W.A.R.
Tent after party
Saturday 20.07.
15:30 – 16:15 GIÖBIA
16:35 – 17:20 ASCENDED DEAD
17:40 – 18:25 DARVAZA
18:45 – 19:35 IMPETUOUS RITUAL
20:00 – 21:00 HEXVESSEL
21:20 – 22:20 ANGEL WITCH
22:40 – 23:50 VED BUENS ENDE
00:10 – 01:10 THE SOFT MOON
Tent after party
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Masz KURWA!!!:uglak pisze:pojawia sie juz u nas. co prawda nie w tamtych rejonach, ale nikt nie jezdzi na wakacje z aktualna mapa zasiegu wystepowania szopow w Polsce ;-)domeldoom pisze:Inwazyjny to i jest, ale chyba jeszcze nie u nas.tyle, ze oni go nie meczyli - czekali na przyjazd odpowiednich sluzb. nie pomysleli, ale to nie jest przypadek ludzi napierdalajacych kamienami w zwierzeta etc.domeldoom pisze:IAle tak do beczki i deklem na sztywno...
To ta sama kategoria jak wiązanie psa do drzewa przed wyjazdem na wakacje, albo zakopywanie chorego żywcem...
Nie twierdzę, że właścicielka winy nie ponosi bo tak jest, ale to zwierzę.
Jak komuś ucieknie pies to trzeba go odpalić?
edit: Kurwa, nawet nie "odpalić: tylko "zamęczyć", ja pierdolę...
https://fakty.interia.pl/polska/news-sz ... Id,3081592
Badania wykazały: przekrwienie w jamie ustnej i w oczach, rozległy wylew krwi w okolicy piersiowej i okolicy lędźwiowej kręgosłupa (uraz zadany z góry o wielkości 12 cm na 8 cm), rozległe wylewy krwi między 7 a 12 żebrem, rozległe obrzęki i wylewy krwi w płucach, w krtani i tchawicy śluz oraz piana. Do tego przekrwiony był mózg, wątroba i nerki.
Reklama
Według nieoficjalnych informacji portalu TKO.pl, wszystkie te obrażenia były wynikiem ciosów wymierzonych dużej wielkości przedmiotem drewnianym - najprawdopodobniej kijem baseballowym.
Nie odpalić, zamęczyć, żeby zdychali w dłuuuuuugich cierpieniach, ale zanim to nastąpi, by patrzyli jak w dłuuuuuugich cierpieniach zdycha ich potomstwo....
Kurwa!!!!
Zajebać to mało.... :-(
Gnij żywcem Kurwo!!!
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."