Młodzi atakują czyli co w demach i EP-ach piszczy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Re: Młodzi atakują czyli co w demach i EP-ach piszczy
https://arrundergroundmetal.blogspot.co ... noise.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Devil_Machine
- zaczyna szaleć
Jezusku dopisuj chociaz nazwe kapeli przed linkami lub cokolwiek;) mało kto lubi gołe linki. Dzięki!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bardzo fajne. Szok, że tak ktoś u nas gra jeszcze (znowu).
Dorzucam VOIMATON:
https://voimatonddm.bandcamp.com/releases" onclick="window.open(this.href);return false;
VENTROTOMY:
https://ventrotomy.bandcamp.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zaczyna szaleć
Encryptment, Black Death podlany dozą umpa umpa, Szwecycja:
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rasowy masterfulowicz
m ito autopsy pachnie na plus zdecydowanie.Ascetic pisze:dobre. dobre. b.dobre.swetrwser pisze:Ossuary z Łisconsin:
[youtube][/youtube]
właśnie leci.
ten wokal to jakaś-takaś def-metalowa-reinkarnacja-pana-lemmy'iego
jeszcze raz. tak. dojebany materiał.
Stay clean! 

- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
gregu biehl'u z amerykańskiego stanu meseczjusets, jak to on, wrzucił kolejną smakowitą padlinkę.
będziecie zachwycenia jak i ja jestem. Sedimentum w pełnej krasie. nalany na ryju jeden z drugim kutasie:
[youtube][/youtube]
będziecie zachwycenia jak i ja jestem. Sedimentum w pełnej krasie. nalany na ryju jeden z drugim kutasie:
[youtube][/youtube]
- Harlequin
Już wypożyczone, pewnie jutro bedzie słuchane.Wacław pisze:gregu biehl'u z amerykańskiego stanu meseczjusets, jak to on, wrzucił kolejną smakowitą padlinkę.
[youtube][/youtube]
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a, że w niedziele to jakoś nie wypada ;-) ? czy co? ;-)Harlequin pisze:Już wypożyczone, pewnie jutro bedzie słuchane.Wacław pisze:gregu biehl'u z amerykańskiego stanu meseczjusets, jak to on, wrzucił kolejną smakowitą padlinkę.
[youtube][/youtube]
- nicram
Znakomite jest to demo. Zarówno pod kątem produkcji, jakości kompozycji, wokalu i solówek. Ropa na moje uszy. :-)Wacław pisze:gregu biehl'u z amerykańskiego stanu meseczjusets, jak to on, wrzucił kolejną smakowitą padlinkę.
[youtube][/youtube]
all the monsters will break your heart
- swetrwser
- postuje jak opętany!
Pierwszorzędna wrzuta. Będzie słuchane do wyrzygu.Wacław pisze:gregu biehl'u z amerykańskiego stanu meseczjusets, jak to on, wrzucił kolejną smakowitą padlinkę.
[youtube][/youtube]
Wyjątkowo dużo dem w tym klimacie w tym roku. Ja to wszystko łykam jak pojebion.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
otwierasz sklejone oko. bo przecież trzeba było odespać nocne pogadanki wychowawcze. łapiesz za gazetę. eee. za chwile. błysk. zobaczymy co tam na masterfulku. nuda. później myślisz. fonik już w użyciu. to pójdziemy krok dalej. słuchawki na podorędziu też. wrzucę jakiś wywiad z grzegorzem brałnem. niedziela bez brązowiaka niedzielą straconą. nie ma nowego kontentu. a jutjubek podaje ci, że gregu biehlu jest aktywny. jak zawsze asceta jebany na posterunku. na baczność. z karabinem pełnym def metalowych kul wymierzonym w twoim kierunku. i se zapuszczasz. i jest tak jak być powinno. lepko. zgnile. jak napisałeś. zaropiale.nicram pisze:Znakomite jest to demo. Zarówno pod kątem produkcji, jakości kompozycji, wokalu i solówek. Ropa na moje uszy. :-)Wacław pisze:gregu biehl'u z amerykańskiego stanu meseczjusets, jak to on, wrzucił kolejną smakowitą padlinkę.
[youtube][/youtube]
kolejny demówkowy strzał z otwartej w ryj. z otwartej. o tak:

i tak:

- Wacław
- rasowy masterfulowicz
właściwe można by poprzestać na tych demówkach. jak włazi produkcja, pod sałnd danego lejbela to bywa już różnie. jesteś kolejną osobą, która ma podobną konstatacje.swetrwser pisze:Pierwszorzędna wrzuta. Będzie słuchane do wyrzygu.Wacław pisze:gregu biehl'u z amerykańskiego stanu meseczjusets, jak to on, wrzucił kolejną smakowitą padlinkę.
[youtube][/youtube]
Wyjątkowo dużo dem w tym klimacie w tym roku. Ja to wszystko łykam jak pojebion.
= no włażą do tych piwnic. no cisną ten oldskulowy def metal. no jest kolorowo.
- Harlequin
Właśnie przesłuchuję. Faktycznie dobre demo. Bardzo dużo dobrych demówek w tym roku. Zobaczymy, które młode wilczki obronią się pełniakiem. FETID dał rade mom zdaniem.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dla mnie mogą poprzestać na demo. jak wielu poprzednich demówkowiczów. nawet bym tak wolał. będę wówczas elitarny jak sam skurwesyn. sobie postawie demko przed sobą. zrobię focie i wrzuce na insta. będę się czuł jak ktoś. a tacy co wydadzą płyty? w lejbelu. nawet nie w majorsie, a jakimś podrzędnym caligari rec. każdy to może mieć. każdy. mówię. każdy.Harlequin pisze:Właśnie rpzesłuchuję. Faktycznie dobre demo. Bardzo dużo dobrych demówek w tym roku. Zobaczymy, które młode wilczki obronią się pełniakiem. FETID dał rade mom zdaniem.
- swetrwser
- postuje jak opętany!
Cerebral Rot rozjebie. Ten wałek co wpusćili dużo bardziej mi robi jak Fetid, a to ta sama piwnica.Harlequin pisze:FETID dał rade mom zdaniem.
- Harlequin
Też dużo obiecję sobie po CEREBRAL ROT, ale jednak FETID to dla mnie liga wyżej.swetrwser pisze:Cerebral Rot rozjebie. Ten wałek co wpusćili dużo bardziej mi robi jak Fetid, a to ta sama piwnica.Harlequin pisze:FETID dał rade mom zdaniem.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Harlequin pisze:Drugie demo UNDEATH w drodze:
https://caligarirecords.bandcamp.com/al ... -autolysis
tu też na TAK.
- trup
SEDIMENTUM - baaaardzo dobre! Zajebisty gruz.
UNDEATH - nuda panie...
UNDEATH - nuda panie...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
chciałem być miły dla prosiaczka. poza tym mam pierwsze demo. tak słabo przyznać się pośrednio, że się kupiło gówno.trup pisze:SEDIMENTUM - baaaardzo dobre! Zajebisty gruz.
UNDEATH - nuda panie...