Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: Dowcipy v. n'ta
:D chociaż już utarte. To dobre:

-
- w mackach Zła
^
Wytłumaczcie mi te wasze młodzieżowe heheszki, co w tym jest takiego zabawnego?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Raf pisze:^
nie ma co tłumaczyć
pokolenie wykop-ixde, przeklejanki, przesyłanki. non stop ryj w smartfonie. taki współczesny mongoł. sam nie pomyśli. śmieje się z tego co mu podadzą. a teraz ogląda famemma.
poza tym, też do zbanowania. ciągle mu się pierdoli wykop z forume. pewnie tak mają zjeby z dziekanki, czy innych tworek.
-
Cieszy mnie niezmiernie, że problem z moją skromną osobą wielu z was notorycznie spędza sen z oczu :D Niedziwne, że wyśmiewają to forum już nawet hipsterskie kanały na YT, bo takiego zatrzęsienia ofiar dodatkowego chromosomu nie ma w żadnej innej wirtualnej rzeczywistości :D
A teraz idź jebnij żonce czy coś, bo pewno lubi, skoro żyje z takim twardym łobuzem i nie kozacz na forum :3 Nagrałbyś może jeszcze patostream przy okazji to wpadną hajsy i zrobisz jeszcze w tym miesiącu pakiet janusza codziennego :3
A teraz idź jebnij żonce czy coś, bo pewno lubi, skoro żyje z takim twardym łobuzem i nie kozacz na forum :3 Nagrałbyś może jeszcze patostream przy okazji to wpadną hajsy i zrobisz jeszcze w tym miesiącu pakiet janusza codziennego :3
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie wiem, czy dla 28 latka taki fejm jest potrzebny. mamusia też by się pewnie nie ucieszyła jak by zobaczyła takie wpisy.byrgh pisze:Cieszy mnie niezmiernie, że problem z moją skromną osobą wielu z was notorycznie spędza sen z oczu :D Niedziwne, że wyśmiewają to forum już nawet hipsterskie kanały na YT, bo takiego zatrzęsienia ofiar dodatkowego chromosomu nie ma w żadnej innej wirtualnej rzeczywistości :D
A teraz idź jebnij żonce czy coś, bo pewno lubi, skoro żyje z takim twardym łobuzem i nie kozacz na forum :3 Może nagrasz jakiś patostream przy okazji to wpadną hajsy i zrobisz jeszcze w tym miesiącu pakiet janusza codziennego :3
widzę, że nic nie czujesz. są tacy co wyczuwają. a ty łbem w ścianę.
-
Gdyby nie drobna "wpadka" z wiekiem i nazwiskiem, absolutnie nikt by tu nie wiedział, kim jestem (aczkolwiek nigdy tego nie ukrywałem). Powodzenia z takim info. Więc jeśli komuś zależy, by uprzykrzyć życie randomowemu kolesiowi z internetu, spoko, niech babra się w swojej infantylności i mnie namierza, nie zdziwi mnie nic :D
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
byrgh pisze:Gdyby nie drobna "wpadka" z wiekiem i nazwiskiem, absolutnie nikt by tu nie wiedział, kim jestem (aczkolwiek nigdy tego nie ukrywałem). Powodzenia z takim info. Więc jeśli komuś zależy, by uprzykrzyć życie randomowemu kolesiowi z internetu, spoko, niech babra się w swojej infantylności i mnie namierza, nie zdziwi mnie nic :D
mówisz? jeszcze ciebie wiele rzeczy może zdziwić. jesteś małoletnim gnojem który nic nie wie o życiu. posłuchaj starszego i wypierdalaj. tak po dobroci.
-
Pisz PM-a do admina. Chętnie stąd wylecę, bo sytuacja tutaj przybrała kuriozalną formę. Ale znowu: nie ty o tym decydujesz. Zatem powodzenia i już mnie nie rozśmieszaj ;]
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
byrgh pisze:Pisz PM-a do admina. Chętnie stąd wylecę, bo sytuacja tutaj przybrała kuriozalną formę. Ale znowu: nie ty o tym decydujesz. Zatem powodzenia i już mnie nie rozśmieszaj ;]
w przeciwieństwie do ciebie i tobie podobnych nie zamierzam pisać do nikogo w twoje sprawie. nie lecę do cycucha. sam rozwiązuję swoje sprawy. jak w życiu. gówniarzu dorośnij.
-
Masz jakieś sprawy na forum? Widać, że to miejsce wiele dla ciebie znaczy i dajesz na co dzień generalnie temu obraz. Dlatego wspominałem, byś w końcu zamknął gębę i nie właził innym w drogę, bo mając tak barwną przeszłość tutaj, mógłbyś za to dostać po dupie :) Bo mylisz się myśląc, że tylko ty kogoś znasz - każdy ma znajomości :) Chcesz spokojnego życia, koegzystuj i przyhamuj, bo to się powoli robi nieśmieszne, ale faktycznie wskazywałoby na to, że należy się obawiać, kto jest po drugiej stronie. I, wbrew pozorom, nie świadczy to o tobie najlepiej.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
mógłbym napisać, że są to groźby karalne. nawet o pozwie napisać. ale już ci na ten temat napisał 535.byrgh pisze:Masz jakieś sprawy na forum? Widać, że to miejsce wiele dla ciebie znaczy i dajesz na co dzień generalnie temu obraz. Dlatego wspominałem, byś w końcu zamknął gębę i nie właził innym w drogę, bo mając tak barwną przeszłość tutaj, mógłbyś za to dostać po dupie :) Bo mylisz się myśląc, że tylko ty kogoś znasz - każdy ma znajomości :) Chcesz spokojnego życia, koegzystuj i przyhamuj, bo to się powoli robi nieśmieszne, ale faktycznie wskazywałoby na to, że należy się obawiać, kto jest po drugiej stronie. I, wbrew pozorom, nie świadczy to o tobie najlepiej.
obawiaj się czego tam chcesz. dla mnie jesteś gówniarzem istniejącym w przestrzeni - last.fm/ filweb/masterful. czyli gówniarzem. bo dorośli ludzie z możliwościami są w innych przestrzeniach.
zasadniczo z takimi smrodami to nie gadam, tyle, że nikt nie pisze o biciu żony. dziwnym trafem nikt też takich uwag nie miał twarzą w twarz przy różnych okolicznościach towarzyskich. zaskakujące. czyżby kozak w necie, pizda w świecie?
-
Wiadomo. I zapomniałeś jeszcze o FB. Polecam mnie poszukać, jeśli ktoś nie może przeze mnie spać po nocach :)
I co jeszcze o mnie ciekawego napiszesz? Chętnie poczytam, a na pewno niejeden chętnie się czegoś o mnie dowie. Albo zamiast ciebie, niech wypowie się Lord Gieroj, który jak widać zlustrował mnie na tyle, by wiedzieć o mnie wszystko :)
A z tymi pozwami to mi się wydawało, że już nawet ci mniej rozgarnięci rozkminili. Ale ty akurat jesteś głupi jak but i to też żadna nowina :) W każdym razie, moje teksty nijak się mają do twoich podjazdów, chojraku :)
I co jeszcze o mnie ciekawego napiszesz? Chętnie poczytam, a na pewno niejeden chętnie się czegoś o mnie dowie. Albo zamiast ciebie, niech wypowie się Lord Gieroj, który jak widać zlustrował mnie na tyle, by wiedzieć o mnie wszystko :)
A z tymi pozwami to mi się wydawało, że już nawet ci mniej rozgarnięci rozkminili. Ale ty akurat jesteś głupi jak but i to też żadna nowina :) W każdym razie, moje teksty nijak się mają do twoich podjazdów, chojraku :)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a ty dalej kombinujesz jak tu się wymigać z odpowiedzialności. a wystarczy ładnie przeprosić i wyperdolić z tego miejsca. na wiele się nie zda bo ludzie takie gnidy pamiętają, ale doraźnie wystarczy.byrgh pisze:Wiadomo. I zapomniałeś jeszcze o FB. Polecam mnie poszukać, jeśli ktoś nie może przeze mnie spać po nocach :)
co do reszty się nie odniosę. bo przecież to jest kremik dela kremik. na wszystko przyjdzie czas bąbelku.
-
Przynudzasz już. Ja na twój temat już wszystko powiedziałem, inni też wiedzą, co mają sądzić. Po co mam w to brnąć? Lykantropowi grożono, Plastkowi grożono, Karkasonne też nie miał tutaj łatwo. Myślisz, że zdołasz mnie przestraszyć? Swojego czasu takimi śmierdziuchami jak ty wycierali korytarze szkolne, dlatego wybaczam ci twoją nadpobudliwość i modlę się o to, byś zmądrzał :)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie wiem co powiedzieć. ja tylko żywię nadzieje, że jesteś bardzo fajna osoba, która się kiedyś pojawi wśród ludzi. będzie milo się spotkać. zbić piątkę. to takie naturalne. inni tak robią.byrgh pisze:Przynudzasz już. Ja na twój temat już wszystko powiedziałem, inni też wiedzą, co mają sądzić. Po co mam w to brnąć? Lykantropowi grożono, Plastkowi grożono, Karkasonne też nie miał tutaj łatwo. Myślisz, że zdołasz mnie przestraszyć? Swojego czasu takimi śmierdziuchami jak ty wycierali korytarze szkolne, dlatego wybaczam ci twoją nadpobudliwość :)
-
Mylisz się. Ale zapraszam do mojego kopca, może powiesz mi to i owo prosto w twarz :)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
idealna sytuacja jak dwie osoby pragną tego samego. to się wówczas udaje. świetnie.byrgh pisze:Mylisz się. Ale zapraszam do mojego kopca, może powiesz mi to i owo prosto w twarz :)
-

No, no, niektórzy świetnie by się z nią dogadali :D

- Wacław
- rasowy masterfulowicz
autentyczny autentyk z wczoraj.

musiałem. póki nie stanę się wyważonym i wartościowym użytkownikiem. rozmawiającym o szachach i guście obiektywnym.

musiałem. póki nie stanę się wyważonym i wartościowym użytkownikiem. rozmawiającym o szachach i guście obiektywnym.
Ostatnio zmieniony 23-06-2019, 12:03 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dobre, dobre, i ta zbieżność imion, hehe, uśmiałem się :) Ale to na pewno przypadek, heheszki :-)!