Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
dlatego ją kupiłem ;-)Nasum pisze:Dobra płyta ;-)
Nie wiem czemu myślałem, że ekipa Rutana jest u Ciebie na straconej pozycji i żaden ich album nie wzbudza Twojego zainteresowania?
też jestem zdziwiony. że takie życzenia ma. nic nie poradzę. mając tel za dwa razy tyle chcieć mieć ten.Bloodcult pisze:Buty jak buty, ale samsung :D serio ? :D
kolejny.... to do ... . dla takich marudów biedaków cebulaków jak byrth. mówią, że im przy remoncie gorąco. a ja ludzi pan jestem.Medard pisze:Czepianie takie, bdb ta płyta.
Ale zamiast wiatraka, to bym proponował klimę zainstalować.
Ten digi Deathwomb jakoś przyzwoicie zrobiony? No i Memoriam, faktycznie sam karton?dzik pisze: Deathwomb "Moonless Night Sacraments"
Memoriam "Requiem For Mankind"
Wszystko na CD.
Miesiąc i 2 dni.pr0metheus pisze:^czyli dojszła dostawa z merchant. Długo czekałeś?
Tak to faktycznie teraz jest. Pomagają ponaglające maile. Być może jest to związane z tym, że zablokowali mu paypal, albo z czymś o czym nie mam pojęcia. Czekam teraz na Sielunvihollinen - Kuolonkylväjä LP, zobaczymy ile mu zejdzie.dzik pisze:Miesiąc i 2 dni.pr0metheus pisze:^czyli dojszła dostawa z merchant. Długo czekałeś?
W zeszłym roku dostawy od nich przychodziły w czasie ok. tygodnia z kawałkiem. Ale to było w zeszłym roku.
Deathwomb otrzymałem w jewelu z Iron Bonehead.AroHien pisze:Ten digi Deathwomb jakoś przyzwoicie zrobiony? No i Memoriam, faktycznie sam karton?dzik pisze: Deathwomb "Moonless Night Sacraments"
Memoriam "Requiem For Mankind"
Wszystko na CD.
U mnie prawie same wznowienia:
Betrayer- Necronomical Exmortis/ Forbidden Personality
Danger Drive- Darkness Comes../ Mather of Hate
Mortify- Abyssal/ The Calm Beyond
Necrophobic- Fears/ When You Die
Fetid- Steeping Corporeal Mess