pierwszy od wielu lat film o seryjnych, którego tak z marszu nie zobaczyłem. mam takiego kolegę. simona, na te potrzeby go nazwijmy. co ma podobne zainteresowania. razem chodzimy po parkach, oglądamy, pijemy kawele z masele i czytamy wiersze, ale też lubimy filmy o seryjnych. no i mi on stanowczo odradził ten film. choć mówi, że ujęcie ciekawe tematu. wierzę mu. musi odczekać.Żułek pisze:
błąd w druku na plakacie
powinno być podły, okrutny i nudny :P
Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
-
- zahartowany metalizator

Bardzo fajny. Prosty temat, a przy tym niewiele nudy jak na tego typu produkcję.

- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
+777DeadButDreaming pisze:TAKWasyl pisze:+666[V] pisze:
właśnie leci na tvn.zawsze jak leci to musze zobaczyc do końca.Totalny kult.
John Rambo: Nothing is over! Nothing! You just don't turn it off! It wasn't my war! You asked me, I didn't ask you! And I did what I had to do to win! But somebody wouldn't let us win! And I come back to the world and I see all those maggots at the airport, protesting me, spitting. Calling me baby killer and all kinds of vile crap! Who are they to protest me? Who are they? Unless they've been me and been there and know what the hell they're yelling about!
Trautman: It was a bad time for everyone, Rambo. It's all in the past now.
John Rambo: For *you*! For me civilian life is nothing! In the field we had a code of honor, you watch my back, I watch yours. Back here there's nothing!
Trautman: You're the last of an elite group, don't end it like this.
John Rambo: Back there I could fly a gunship, I could drive a tank, I was in charge of million dollar equipment, back here I can't even hold a job *parking cars*!
...i zajebisty ten plakat
zawsze oglondam jak leci
woodpecker from space
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Którego z filmów to dotyczy, bo umieściłeś tę linijkę dokładnie pośrodku dwóch plakatów. ;)byrgh pisze: Bardzo fajny. Prosty temat, a przy tym niewiele nudy jak na tego typu produkcję.
-
Pierwszego, ale w zasadzie to bez znaczenia, bo oba fajne ;)
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Dobry film.

- hungry_slave
- zaczyna szaleć
The Kid (2019) - historia młodego chłopca, który jest świadkiem spotkania Billy'ego the Kida z Szeryfem Patem Garrettem.
Jest tu prawie wszystko, za co kochamy westerny. Jak ktoś ma melodie na takie klimaty, można śmiało po to sięgnąć.

Jest tu prawie wszystko, za co kochamy westerny. Jak ktoś ma melodie na takie klimaty, można śmiało po to sięgnąć.

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz

pacz Żułek, jest nowy film z Adamem :-)
5/10 czyli przyzwoity
Jennifer 7/10
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
[youtube][/youtube]
żułek pewnie widział. film zdecydowanie dla niedorozwojów. b.dobrze się bawiłem się przy story o tych lapońcach ;-)

żułek pewnie widział. film zdecydowanie dla niedorozwojów. b.dobrze się bawiłem się przy story o tych lapońcach ;-)

- devastator77
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
seans przewidziany na jutro ;) rozumiem że ocena Jennifer to jej gra a nie twarz ;)yossarian84 pisze:
pacz Żułek, jest nowy film z Adamem :-)
5/10 czyli przyzwoity
Jennifer 7/10
nie widział i raczej nie zamierza, przynajmniej w najbliższym czasieWacław pisze:[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Nocą było:

I dobrze się bawiłem :D
Dzisiaj było, po raz pierwszy:

Dobre gówno.

I dobrze się bawiłem :D
Dzisiaj było, po raz pierwszy:

Dobre gówno.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Żułek pisze:rozumiem że ocena Jennifer to jej gra a nie twarz ;)
nie, jej nuszki :-)
a Heavy Trip oczywiście olej, bo jest tak bardzo czerstwy, że może się podobać jedynie fanom Nocnego Kochanka
-
No, słyszałem gdzieś, że to pierwszy dobry film, czy raczej dobra rola Sandlera ;)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
stul ryj czerstwy plastelinowy lachociąguyossarian84 pisze:Żułek pisze:rozumiem że ocena Jennifer to jej gra a nie twarz ;)
nie, jej nuszki :-)
a Heavy Trip oczywiście olej, bo jest tak bardzo czerstwy, że może się podobać jedynie fanom Nocnego Kochanka
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
^ nie oszukuj się ziomeczku, po prostu masz zjebany gust. to nic złego, jest na świecie pełno ludzi lubiących gówno.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nic złego to plastelinowy ziomeczku udawać kogoś kim się nie jest. co do gustu> regularnie chwalisz się swoim spierdoleniem wiec pewnie racja, że nic złego nie widzisz w żarciu gówna. zreszta nie jesteś osamotniony w tym. jest tu jeszcze jeden obsraniec co lubi ciepły stoletz. nie wiem który z was jest bardziej spierdolony.yossarian84 pisze:^ nie oszukuj się ziomeczku, po prostu masz zjebany gust. to nic złego, jest na świecie pełno ludzi lubiących gówno.
-
Sądzę, że nie ma bardziej spierdolonego od tego, co cię wysrał do miski, a drugie miejsce dalej pozostało w rodzinie, bo geny spierdolenia odziedziczyłeś śpiewająco :* Pozdrawiam!
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
fikaj tak dalej -:)byrgh pisze:Sądzę, że nie ma bardziej spierdolonego od tego, co cię wysrał do miski, a drugie miejsce dalej pozostało w rodzinie, bo geny spierdolenia odziedziczyłeś śpiewająco :* Pozdrawiam!
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii

Całkiem ok, choć momentami nie dłużył. Można też było wycisnąć więcej z relacji między bohaterami.