ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
^ Mocne słowa jak na gościa, który na widok ciepłych chłopaków robi pod siebie...:-)
all the monsters will break your heart
- trup
fiut czy nie fiut... raczej pazerność.Hatefire pisze:Ja rozumiem, że mały fiut może wpędzić w bolesne kompleksy, niemniej są lepsze sposoby na "dodłużenie" sobie niż bieganie po lesie z łukiem.Leśne Pogotowie - Jacek Wąsiński pisze:Jakiś czas temu trafił do nas młody jeleń z czymś w przegrodzie nosowej...okazał się to być grot strzały o morderczym wyglądzie i sposobie działania...
Jednak tutaj na nieszczęście zwierzaka, kłusownik który "zapolował" nielegalnie na jelonka, zrobił to wyjątkowo nieumiejętnie. Zwierzę musiało się błąkać z tym wiele dni z brakiem możliwości picia czy jedzenia...
Po wielogodzinnych próbach ratowania i leczenia niestety zwierzę umarło...jakim trzeba być człowiekiem żeby zrobić coś takiego i nie pójść za zwierzęciem i żeby przynajmniej skrócić mu cierpienia...Wyobrażacie sobie jak musiał cierpieć z tym paskudztwem wbitym pod sam mózg?
![]()
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
no tak... bo zazwyczaj groty sa przyjazne i obite puchatym futerkiem.Leśne Pogotowie - Jacek Wąsiński pisze:grot strzały o morderczym wyglądzie i sposobie działania...
Guilty of being right
- Hatefire
Wątpię. Łuki trochę kosztują, strzała też nie wygląda na samoróbkę. Podejrzewam myśliwego, który potrzebował adrenaliny większej, bo zgrywanie macho z strzelbą mu się znudziło.. Na forach myśliwskich zresztą specjalnie się nie kryją z tym hobby, na internecie też bez problemu kupisz sprzęt. No ciekawe kto to kupuje jak polować z łukiem w Polsce nie wolno?trup pisze:fiut czy nie fiut... raczej pazerność.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
No akurat ten jest szczególnie perfidny. Posiada mechanizm, który po uderzeniu otwiera ostrza. W przypadku tzw. "postrzałka", czyli ranionego, ale nie zabitego zwierzęcia, jest wyjątkowo niehumanitrane. Tego typu groty służą generalnie na ryby, strzała jest osadzona na lince i umożliwia przyciągnięcie ryby. Nigdy nie powinno się tego używać do ssaków. Jest to zabronione nawet w krajach gdzie dopuszczone są polowania z łukiem.uglak pisze:no tak... bo zazwyczaj groty sa przyjazne i obite puchatym futerkiem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
Sadyści, zasłaniając się umiłowaniem przyrody i koniecznością kontroli populacji zwierząt.Hatefire pisze:Wątpię. Łuki trochę kosztują, strzała też nie wygląda na samoróbkę. Podejrzewam myśliwego, który potrzebował adrenaliny większej, bo zgrywanie macho z strzelbą mu się znudziło.. Na forach myśliwskich zresztą specjalnie się nie kryją z tym hobby, na internecie też bez problemu kupisz sprzęt. No ciekawe kto to kupuje jak polować z łukiem w Polsce nie wolno?trup pisze:fiut czy nie fiut... raczej pazerność.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Szczerze - nie miałbym oporów, żeby strzelić tym w dupę każdemu, kto lobbuje za legalizacją tego pojebaństwa, a w łeb kurwie, która faktycznie tego używa.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jakby ktoś chciał to spokojnie, w miarę obiektywnie na ten temat to chętnie pogadam, bo należałem do związku łucznictwa myśliwskiego (ale nie uczestniczyłem w końcu w prawdziwym polowaniu), z którym się rozsiedlenie gdy po wódce wyszło, jacy to naprawdę ludzie (przynajmniej niektorzy). jak maja być wyzwiska to z góry odrzucam i nie kontynuuje tematu. Wiele rzeczy wyglada zupełnie inaczej niż sobie wyobraża większość ludzi nie w temacie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
O czym tu można obiektywnie rozmawiać, jak polowanie z łukiem jest w Polsce nielegalne? Jak twoi funfle je uprawiali, to znaczy są kłusownikami i tyle.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Jakby ktoś chciał to spokojnie, w miarę obiektywnie na ten temat to chętnie pogadam, bo należałem do związku łucznictwa myśliwskiego (ale nie uczestniczyłem w końcu w prawdziwym polowaniu), z którym się rozsiedlenie gdy po wódce wyszło, jacy to naprawdę ludzie (przynajmniej niektorzy). jak maja być wyzwiska to z góry odrzucam i nie kontynuuje tematu. Wiele rzeczy wyglada zupełnie inaczej niż sobie wyobraża większość ludzi nie w temacie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- dzik
Goń się cwelu.Pacjent pisze: Docierają do Ciebie informacje o postępach i zdobyczach tego gówna na Zachodzie czy jesteś kompletnym idiotą?
dobry kościół to kościół spalony
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jest dozwolone w wielu innych krajach Europy i świata, na Słowacji, w Finlandii, Francji, na Węgrzech, Hiszpanii, Danii, Włoszech, Portugalii, Bułgarii, Słowenii, Stanach Zjednoczonych i innych. Organizowano wyjazdy.Hatefire pisze:O czym tu można obiektywnie rozmawiać, jak polowanie z łukiem jest w Polsce nielegalne? Jak twoi funfle je uprawiali, to znaczy są kłusownikami i tyle.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Jakby ktoś chciał to spokojnie, w miarę obiektywnie na ten temat to chętnie pogadam, bo należałem do związku łucznictwa myśliwskiego (ale nie uczestniczyłem w końcu w prawdziwym polowaniu), z którym się rozsiedlenie gdy po wódce wyszło, jacy to naprawdę ludzie (przynajmniej niektorzy). jak maja być wyzwiska to z góry odrzucam i nie kontynuuje tematu. Wiele rzeczy wyglada zupełnie inaczej niż sobie wyobraża większość ludzi nie w temacie.
If you do everything right, there will be no struggle.
- WaszJudasz
OK, czyli są po prostu pojebami :)
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- uglak
edit: forume tak muli, ze juz jest ta informacja ;)
Guilty of being right
- nagrobek
ostatnio "wymyslił" sobie niemieckie mundury wiec dlaczego nie.jak widać jeden kubeł zimnej wody na łeb nie wystarczył przy tych temperaturach:)nicram pisze:Dobrze, że piszesz te bzdury w onkologii. Ten temat idealnie pasuje do ciebie. :-)Pacjent pisze:Śmiejecie się, a za parę lat będzie to dogmat państw nowego faszyzmu. Za genderowe kłamstwa będą spore nieprzyjemności.
- nicram
^ I jeszcze zwyzywał od idiotów tak poczciwego użytkownika jak dzik. To pewnie ze strachu, że niemieccy geje zagrażają jego wolności...smutek. :-)
all the monsters will break your heart
-
Nie jestem członkiem twojej rodziny, żebyś tak do mnie mówił, ale dobrze, że przyznałeś się do ogromnych problemów ze spostrzegawczością. Sformułowałem pytanie tak, że miałeś wybór.dzik pisze:Goń się cwelu.Pacjent pisze: Docierają do Ciebie informacje o postępach i zdobyczach tego gówna na Zachodzie czy jesteś kompletnym idiotą?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Tak wybór, jasne. Weź co Pacjent nie rżnij głupa, bo nie rozmawiasz z debilami, którzy daliby się nabrać na takie tanie erystyczne sztuczki. Skonstruowałeś pytanie na zasadzie A: przyznajesz mi rację B: nie przyznajesz mi racji, to znaczy, że jesteś kompletnym idiotą. Odpowiedź Szanownego Kolegi Dzika była jedyną sensowną na twoje pseudo-pytanie.Pacjent pisze:Nie jestem członkiem twojej rodziny, żebyś tak do mnie mówił, ale dobrze, że przyznałeś się do ogromnych problemów ze spostrzegawczością. Sformułowałem pytanie tak, że miałeś wybór.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Było inaczej: nie odnotowałeś pewnej oczywistości to jesteś idiotą.Hatefire pisze:Tak wybór, jasne. Weź co Pacjent nie rżnij głupa, bo nie rozmawiasz z debilami, którzy daliby się nabrać na takie tanie erystyczne sztuczki. Skonstruowałeś pytanie na zasadzie A: przyznajesz mi rację B: nie przyznajesz mi racji, to znaczy, że jesteś kompletnym idiotą. Odpowiedź Szanownego Kolegi Dzika była jedyną sensowną na twoje pseudo-pytanie.Pacjent pisze:Nie jestem członkiem twojej rodziny, żebyś tak do mnie mówił, ale dobrze, że przyznałeś się do ogromnych problemów ze spostrzegawczością. Sformułowałem pytanie tak, że miałeś wybór.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Cwel to pasywny gej w więzieniu, tyle że z przymusu. Jak można przyrównywać kogoś do homo, by obrazić? Co to za homofobiczne wyzwiska?dzik pisze:Goń się cwelu.Pacjent pisze: Docierają do Ciebie informacje o postępach i zdobyczach tego gózewna na Zachodzie czy jesteś kompletnym idiotą?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Szukaj logiki w środowisku, które uważa, że można zmienić, a wręcz wybrać sobie płeć (nawet kilka razy w życiu), ale nie można przestać być homoseksualistą :)Headcrab pisze:Cwel to pasywny gej w więzieniu, tyle że z przymusu. Jak można przyrównywać kogoś do homo, by obrazić? Co to za homofobiczne wyzwiska?dzik pisze:Goń się cwelu.Pacjent pisze: Docierają do Ciebie informacje o postępach i zdobyczach tego gózewna na Zachodzie czy jesteś kompletnym idiotą?