jakiś sfrustrowany stulejarzmaciek z klanu pisze:Co za huj jebany skasował posty devastatora?
Girls, girls, girls v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: Girls, girls, girls v.2
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nagrobek pisze:jakiś sfrustrowany stulejarzmaciek z klanu pisze:Co za huj jebany skasował posty devastatora?
myślę, że za bardzo mu dygał przy tych bobrach
Poro
- Ascetic
eeee. troszku jednak przesadzasz ;-)nicram pisze:Nie rozumiem decyzji o usunięciu, gdyż ostatnio sir devastator wklejał naprawdę fajne dziewczyny. No chyba, że wycinający był w szoku, że tak wyglądają normalne kobiety i kłóciło mu się z wyobrażeniem silikonowych sztuczniaków, które tutaj także często gościły.
Poro
- Nerwowy
Chory skurwiel - szanuję!Ascetic pisze:eeee. troszku jednak przesadzasz ;-)nicram pisze:Nie rozumiem decyzji o usunięciu, gdyż ostatnio sir devastator wklejał naprawdę fajne dziewczyny. No chyba, że wycinający był w szoku, że tak wyglądają normalne kobiety i kłóciło mu się z wyobrażeniem silikonowych sztuczniaków, które tutaj także często gościły.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Jprdl, co tu się wyprawia. Boją się zerknąć na włosy łonowe.
Forum dotyczący ekstremalnej muzyki wg. kogoś moderacji powinno lansować sztucznie napompowane laski słuchające Sławomira i Cleo. Zamieszczać same zdjęcia obrobione w fotoszopie.
Jaki metal, takie zdjęcia.
Styl Gruzji i Behemotha dopadł nawet gerlsy.
Forum dotyczący ekstremalnej muzyki wg. kogoś moderacji powinno lansować sztucznie napompowane laski słuchające Sławomira i Cleo. Zamieszczać same zdjęcia obrobione w fotoszopie.
Jaki metal, takie zdjęcia.
Styl Gruzji i Behemotha dopadł nawet gerlsy.
Ostatnio zmieniony 07-06-2019, 14:21 przez Medard, łącznie zmieniany 2 razy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- maciek z klanu
Jak huju usunoles to powiedz o tym chociaz
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Kurwa, wchodziłem w ten temat tylko po to, żeby pooglądać sobie dorodne kocury, a tu zostały tylko jakieś plastikowe, wychudzone pizdy z nadmiarem photoshopa na ciele. Od takich to się dopiero niedobrze robi, a nie od tych apetycznych dziewoj smalcem smarowanych.
Protestuję.
Protestuję.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- nagrobek
jebac. devastator, odpal nowy temat dla normalnych ludzi a trzydziestoletnie prawiczki i stuleje niech siedzą tutaj i kazdy bedzie zadowolony:)
- Medard
Dawny temat girls jest dla czytaczy prasy kobiecej i gazetek typunagrobek pisze:jebac. devastator, odpal nowy temat dla normalnych ludzi a trzydziestoletnie prawiczki i stuleje niech siedzą tutaj i kazdy bedzie zadowolony:)
playboy.
- Medard
Czy moderator sam się przyzna, czy mamy się tylko domyślać kto rozwalił znakomicie rozwijający się temat?
Typuję na człowieka z gór, ale przecież mogę się mylić. W razie czego przepraszam, gdybym się mylił.
Typuję na człowieka z gór, ale przecież mogę się mylić. W razie czego przepraszam, gdybym się mylił.
- Triceratops
Ja pierdole wezcie zabierzcie przyciski tym ludziom, niech sie ida kurwa zajma czymkolwiek ale niech kurwa nie wycinaja golych bab z tematu o babach. Dziwic sie, ze ludzie napierdalaja w pisiorow jak tutaj pisiorska cenzura panuje.
Kol devastator wklej te urocza damulke czarnowlosa z bobrem w czarnych ponczochach i rozowym podkoszulku. Kurwa forum dla doroslych ludzi
Kol devastator wklej te urocza damulke czarnowlosa z bobrem w czarnych ponczochach i rozowym podkoszulku. Kurwa forum dla doroslych ludzi
Otoz to kurwa, bobry sa pod ochrona nadmienie.Lord Gorloj pisze:Kurwa, wchodziłem w ten temat tylko po to, żeby pooglądać sobie dorodne kocury, a tu zostały tylko jakieś plastikowe, wychudzone pizdy z nadmiarem photoshopa na ciele. Od takich to się dopiero niedobrze robi, a nie od tych apetycznych dziewoj smalcem smarowanych.
Protestuję.
woodpecker from space
-
jak coś ja tego nie wycinałem, po prostu mam od dawna wyjebane. róbcie sobie co chcecie, oglądać tego nie muszę
- Żułek
załóżcie se temat z bobrami i laskami z pisiorami to sie nikt nie bedzie wpierdalał z kasowaniem postów ;)
przecież to takie proste :P ale nie po co ? lepiej ponarzekać :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Medard
Ale trochę dziwi, ze człowiek słuchający muzyki, która nie interesuje większości społeczeństwa, bo nie jest tylko zabawą do grilla,Żułek pisze:załóżcie se temat z bobrami i laskami z pisiorami to sie nikt nie bedzie wpierdalał z kasowaniem postów ;)
wycina ambitniejsze podejście do temu girls. Tworzyć kilka tematów o babach?
- Żułek
skoro może być tyle tematów o kapelach to czemu nie o babach ? :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Triceratops
ciebie akurat nawet nie podejrzewalem, obstawiam doktora syberie ;)Heretyk pisze:jak coś ja tego nie wycinałem, po prostu mam od dawna wyjebane. róbcie sobie co chcecie, oglądać tego nie muszę
woodpecker from space
- nicram
Myślę, że to ktoś inny. Ktoś kto bardzo często wyrażał swoje niezadowolenie w tym temacie. :-)
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
Ja jestem ciekawy, który z moderatorów jest przekonany o swojej nieomylności w kwestii piękna kobiet. To bardzo ciekawe jak skonczonczonym durniem trzeba być żeby coś co podlega pod gust subiektywny oceniać wg siebie na forum publicznym, gdzie jest conajmniej n+1 użytkowników. Komuna 100 procent. Dodatkowo zrobić to po kryjomu i się nie przyznać , gdzie posty były na temat. Dziecinada.
- maciek z klanu
No chyba że.... https://wiadomosci.onet.pl/kraj/muller- ... je/ffnt77r" onclick="window.open(this.href);return false;
- wolff
- rasowy masterfulowicz