porzuć nadzieje (tutaj wyedytuje obelgi, żeby nie dać ci pożywki. chociaż ty jesteś piewcą anty-miłości forumowej. i właściwie powinieneś ją boleśnie poczuć. tą potrzebę. tyle, że pewnie do innych cfaniaku ).Triceratops pisze:Nie musze ale tak z ciekawosci czy cos za tym takim szczekaniem stoi.wolff pisze:A musisz?Triceratops pisze:No to ja poprosze forumowe latarnie fajnosci niech podswietla kwestie na kogo glosowac. Pis-Po jedno zlodziejskie zlo, braun itp-kosceilne katoludy, kukiz pijak ....poprosze o jakas podpowiedz. Bo chcialbym byc politycznie poprawny i europejsko fajny ale nie wiem jak to zrobic
Masz wszak ławkę i to co lubisz więc chcesz zawracać sobie dupala syfem?
Chcesz funkcjonowac jako typowy cebyla-januszek czy gość który ma wyjebane na szarą rzeczywistość? Wystarczy przeanalizować i pomyśleć, to nie boli!
Napierdala jeden z drugim w ten pis , jebia kazdego od prawakow jebakow katolakow ale jeszcze nie uslyszalem zadnej alternatywy co zrobic zeby nie byc zasranym lolakiem z polski D, ktory polasil sie na zenujace pincet zloty tylko byc swiatlym europejczykiem. Wiec tak z ciekawosci, mam glos do dyspozycji na wybory, niech mnie ktory z tych swiatlych oswieci na kogo go zadysponowac, rozsadna argumentacja by mnie do tego sklonila.
Tyle, ze glucha cisza zapada wtedy xD
zostaje ci stereotypowy podlaski bimber, nieocieplone poddasze i kasety. a i kompleks, że siostrze zabanglało, a ty dalej w czarnej dupie. sorry. nie w czarnej dupie. masz sukcesy. jesteś ambasadorem booletproof kawele i piewcą wszelakich alternatywnych rzeczywistości.