POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
byrgh
zahartowany metalizator

Re: POlitykowanie

04-06-2019, 16:42

Rumburak pisze:
uglak pisze:
Lord Gorloj pisze:chorym na CHAD przegrywem
wyciaganie publicznie zaburzen jest bardzo slabe. ile masz lat?
E tam, zaraz wyciąganie.Gości pisze/pisał o tym w necie, pod tym samym nikiem i jak sam mówi,specjalnie się z tym nie kryje.Dla większości, w tym dla mnie,nadal pozostanie byrghem aka Damian z Siedlec, co można było wysnuć, przeglądając forum od czasu do czasu.Czy z CHAD czy nie,(bo co to kogokolwiek obchodzi?) będzie wkurwiajacym, anonimowym kolesiem z forum na które zagląda ze 100 osób,także spokojnie.Przynajmniej jest nowy bodziec i impuls w dyskusji.Szczerze mówiąc,troszkę przejadło mi się już czytanie o domniemanym alkoholizmie 535 i milicyjnym pinczerze z pudełka po butach.
Mnie to nie rusza, bo jw., ale gość o tym nie wiedział, więc świadczy o nim nie najlepiej. Poza tym, i o ile się nie mylę, z podobnego powodu odszedł z forum Lykantrop, bo znalazło się paru dojrzałych mężczyzn, którzy postanowili pogrzebać w jego życiorysie.
hcpig pisze:
Triceratops pisze:W koncu jakas rozrywka na tym nudnym i zapizdzialym forum. Mozna sie bylo zrzygac od tej milusinskiej atmosfery milosci i wspolczucia.
Przemoc werbalna do niczego nie prowadzi
A co prowadzi?
byrgh
zahartowany metalizator

04-06-2019, 16:43

535 pisze:Poza tym piwo to nie alkohol. Myślałem, że to oczywiste. Przyjmuję zażalenie. Mi też się znudziło. Tym bardziej, że z mojej perspektywy nieładnie się tak nabijać z cudzej niewygody. Postaram się tego nie robić.
Aleś ty litościwy, bezlitosny chuju.
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

04-06-2019, 17:11

Nie bijcie się między sobą a nikt nie będzie mógł was uderzyć.
Yare Yare Daze
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-06-2019, 18:42

Obrazek
Warto nad grobem Adamowicza w pruskich mundurach. Ci to się nie pieprzą z ukrywaniem komu robią dobrze i jak im to smakuje.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

04-06-2019, 19:07

535 pisze:
byrgh pisze:@Ascetic
Gdzie tu widzisz obrażanie rodziny, debilu? :D
Tam była jeszcze jedna sugestia skurwysynu i ty dobrze pamiętasz jaka.
Nie tak dawno wytykałeś mi, że podobno kiedyś wpadałem na forume z rana i siałem po ludziach kurwami.
Może byś się łaskawie przyglądnął swoim działaniom, jeśli już wytrzeźwiejesz oczywiście.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
ggfh
w mackach Zła

04-06-2019, 19:35

Pacjent pisze: Warto nad grobem Adamowicza w pruskich mundurach. Ci to się nie pieprzą z ukrywaniem komu robią dobrze i jak im to smakuje.
W lipcu pewnie beda krzyzacy.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

04-06-2019, 19:38

Pacjent pisze: Warto nad grobem Adamowicza w pruskich mundurach. Ci to się nie pieprzą z ukrywaniem komu robią dobrze i jak im to smakuje.
Chuj z nim, jakoś mi go nie żal. Donek też czuwał czy zajęty tematami w Brukseli?
buhahahahha
Ostatnio zmieniony 04-06-2019, 19:39 przez wolff, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

04-06-2019, 19:38

Myślałem, że "rewolucja medialna" czeka nas po wygranych przez PIS wyborach parlamentarnych, ale widzę, ze nie pierdolą się w tańcu i już zaczęli:
https://natemat.pl/274947,superstacja-n ... -politykow" onclick="window.open(this.href);return false;
na "amerykanów z TVN" na razie ni ma siły, ale na Solorza jak najbardziej...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
535

04-06-2019, 19:52

wolff pisze:
535 pisze:
byrgh pisze:@Ascetic
Gdzie tu widzisz obrażanie rodziny, debilu? :D
Tam była jeszcze jedna sugestia skurwysynu i ty dobrze pamiętasz jaka.
Nie tak dawno wytykałeś mi, że podobno kiedyś wpadałem na forume z rana i siałem po ludziach kurwami.
Może byś się łaskawie przyglądnął swoim działaniom, jeśli już wytrzeźwiejesz oczywiście.
Tylko widzisz ja tu lecę z konkretnym delikwentem i mam jakiś tam powód. Ty zaś jechałeś hurtowo i zupełnie bez powodu. Nie martw się, ludziska pamiętaja, mimo prób kombinacji z pseudonimusem. Ciekawe co wtedy aplikowałeś? Jabole, proszki, czy denaturat? Sądząc po twym statusie, pewnie to ostatnie, a ze zmarłych przestań się nabijać , bo nie tak dawno stękałeś coś o śmierci bliskich ci osób i nikt tak nie reagował. Pamiętaj. Przed kostuchą wszyscy jesteśmy równi. Bez względu na to, kto ile ma w bicku.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

04-06-2019, 20:09

535 pisze: Tylko widzisz ja tu lecę z konkretnym delikwentem i mam jakiś tam powód.
Tylko widzisz, gość robi z ciebie bekę a ty najebany nawet nie potrafisz się podnieść.
Jaki powód, wytknął, że pierdolisz sam do siebie? Bo to pierwszyzna miśku?
Dlaczego komuś jedziesz od skurwysynów skoro sam robisz za harcerza tego forume, a innym potrafisz wytknąć błedy, miśku?
535 pisze:Ty zaś jechałeś hurtowo i zupełnie bez powodu. Nie martw się, ludziska pamiętaja, mimo prób kombinacji z pseudonimusem. Ciekawe co wtedy aplikowałeś? Jabole, proszki, czy denaturat? Sądząc po twym statusie, pewnie to ostatnie,
Widać, znowu ci sprzedali Halne zwietrzałe stąd te nerwy. Analogicznie, sam powinienem napisać, że pisałeś pod innymi nickami, sporo tutaj zjebów bywało.
Ja się swojej przeszłości nie wypieram, wolf, flow, wystarczy spytać analnego. Więc co miśku znowu pudło i płacze?
a ze zmarłych przestań się nabijać , bo nie tak dawno stękałeś coś o śmierci bliskich ci osób i nikt tak nie reagował. Pamiętaj. Przed kostuchą wszyscy jesteśmy równi. Bez względu na to, kto ile ma w bicku.
Och miśku, taki jesteś wrażliwiec, tonący kosy się chwyta prawda miśku?
:)
Jebać żuli.
535

04-06-2019, 20:27

Takie są fakty krzysiu. I teraz jeszcze jedno. Dlaczego Niemcy nagle tacy źli dla wilka? Jak wypinałeś tyłek na szparagach u bauera to byli dobrzy? Powalasz konsekwencją stary. Nie musisz odpowiadać. I tak pisząc do ciebie czuję się jakbym ci rękawiczki do ćwiczeń spalił w kominku, a sztangę wywiózł na złom.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

04-06-2019, 20:31

535 pisze:Takie są fakty krzysiu. I teraz jeszcze jedno. Dlaczego Niemcy nagle tacy źli dla wilka? Jak wypinałeś tyłek na szparagach u bauera to byli dobrzy? Powalasz konsekwencją stary. Nie musisz odpowiadać. I tak pisząc do ciebie czuję się jakbym ci rękawiczki do ćwiczeń spalił w kominku, a sztangę wywiózł na złom.
Tyle, że ja nie byłem w Niemczech zapity głupku.
Szkoda żeś tak nisko upadł, powodzenia.
Jebać żuli.
535

04-06-2019, 20:36

Wszystko jedno koleżko. Fakty są takie , że z pozycji kolan oglądałeś wielki świat , a teraz rżniesz cwaniaka za piątaka. Mógłbym przypuszczać , że jesteś zbyt mierny, by poradzić sobie we własnym kraju. Natomiast do ocen i napierdalania na Ukraińców lecisz pierwszy. Tak wilku kłamczuszku.
Pacjent

04-06-2019, 20:44

ggfh pisze:
W lipcu pewnie beda krzyzacy.
i obchody klęski pod Grunwaldem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

04-06-2019, 20:52

Pacjent pisze: i obchody klęski pod Grunwaldem.
pacjenciku drogi, widzę, że na czas mojej pseudo-nieobecności* postanowiłeś się rozhuśtać. b.n.ładnie.

tak więc i do brzegu. wymień mi proszę tym samym zwycięstwa wojskowe, te małe i duże, polskiej husarii. tak z 10. najlepiej nad jakąś tam formą niemca. może być got, prusak, kajzerowiec, czy nazi-niemiec. bo? zawsze mnie fascynowało jak polaczki starają się te 3 większe zwycięstwa wojskowe (tak generalnie, nie nad szkopami) przekuć w rzekomą siłę polskiego oręża. dajesz. umieram z ciekawości.

* tak, tak, obserwuję Ciebie i nie tylko.
Ostatnio zmieniony 04-06-2019, 20:58 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

04-06-2019, 20:57

Obrazek

wracając do głównego tematu tego topicu, czyli koloru żółtego (1/ 2)> Pan Roguski w pytaniu dot. metalu wyjaśnia w czym rzecz.

1/ koleś z żółtymi papierami
2/ drugi koleś co twierdzi, że z kogoś innego ciągną bęke, a z zajęć i obserwacji terenowych wynika, że popierdala przed peletonem w żółtej koszulce lidera. lidera tych, którzy są wdzięcznym tematem do darcia łacha i toczenia beki.
lys på slutten av lys
Pacjent

04-06-2019, 21:04

Ascetic pisze:
pacjenciku drogi, widzę, że na czas mojej pseudo-nieobecności* postanowiłeś się rozhuśtać. b.n.ładnie.

tak więc i do brzegu. wymień mi proszę tym samym zwycięstwa wojskowe, te małe i duże, polskiej husarii. tak z 10. najlepiej nad jakąś tam formą niemca. może być got, prusak, kajzerowiec, czy nazi-niemiec. bo? zawsze mie fascynowało jak polaczki starają się te 3 większe zwycięstwa wojskowe (tak generalnie, nie nad szkopami) przekuć w rzekomą siłę polskiego oręża. dajesz. umieram z ciekawości.

Groteskowe są te Twoje przemowy z pozycji autorytetu w sytuacji gdy kompletnie nie rozumiesz sensu mojej wypowiedzi, bo nie o żadne wyczyny naszego oręża mi tu chodzi.
Awatar użytkownika
nicram

04-06-2019, 21:13

Ascetic pisze:
Coś w tym jest. Po akcji z obroną pedofilów w czarnych sukienkach, gdzie został zaorany, przez chwilę się chłopak uspokoił. Myślałem, że swoje bardzo głębokie narodowo-katolskie "przemyślenia" będzie uskuteczniał w Debilizmach. Niestety, ostatnio poczuł się jakoś pewniej. Przypuszczam, że po zwycięstwie dobrej zmiany poczuł wiatr w żagle. Następnym razem trzeba go zakopać sześć stóp pod ziemią i posypać wapnem palonym, żeby to coś znowu nie wylazło. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Ascetic

04-06-2019, 21:16

Pacjent pisze:
Ascetic pisze:

tak więc i do brzegu. wymień mi proszę tym samym zwycięstwa wojskowe, te małe i duże, polskiej husarii. tak z 10. najlepiej nad jakąś tam formą niemca. może być got, prusak, kajzerowiec, czy nazi-niemiec. bo? zawsze mie fascynowało jak polaczki starają się te 3 większe zwycięstwa wojskowe (tak generalnie, nie nad szkopami) przekuć w rzekomą siłę polskiego oręża. dajesz. umieram z ciekawości.

Groteskowe są te Twoje przemowy z pozycji autorytetu w sytuacji gdy kompletnie nie rozumiesz sensu mojej wypowiedzi, bo nie o żadne wyczyny naszego oręża mi tu chodzi.
jak już o groteskowości mowa, to> jak tylko poluzować, to Ci się sprężyna sama nakręca i lecisz z tymi swoimi groteskowymi urojeniami. dzisiaj zapodałeś np. temat o mundurach pruskich. gdzie Ty te wszystkie detale wyłapujesz? podziel się źródłem tych fascynacji.

ale, żebyś mi tu za bardzo nie uciekł z tematu. czekam na te sukcesy polskiej siły zbrojnej. wiemy już, że Grunwald. co my tam mamy dalej? tak jak wcześniej i wyżej skąd ta duma narodowa i poczucie wyższości nad np. niemcami? przecież coś wam tam na pogadankach klubowych zaczynających się od "szczęść boże" wyklarowali. bądź tak miły i koncentrując się na jakiś bitwach i bitewkach pokaż, że jednak nie tylko branie bolców w dupę i martyrologia. proszę.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ