HOKEJ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ggfh
- w mackach Zła
Re: HOKEJ
nieprawdopodobne.... blues prowadzi w pierwszej minucie, potem prawie gola strzela w oslabieniu, potem traci gola grajac w przewadze. rollercoaster to malo powiedziane. marchant fauluje bramkarza i nie ma gwizdka sedziego. chara popsuty i prawie nic w 2 i 3 tercji nie gra... blues o dwie klasy lepiej gra od bostonu. dobrze 5 mecz sie zapowiada :)
edit: 4-2 na pustaka. 2-2 w serii :))
edit: 4-2 na pustaka. 2-2 w serii :))
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

chyba się zapowiada mecz nr. 7 coś mi się zdaje ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
mam inne zdanie. widzac dzisiejsza nba czy pilke nozna, jak te sporty zmienily pizdowate przepisy, nie chcialbym zeby to samo spotkalo hokej , ktory i tak ma juz bardzo polerowane krawedzie.dcd pisze:I słusznie tępią.
i nie chodzi mi wcale o to zeby w kazdym meczu sie prali po ryjach (chociaz bojki w hokeju zawsze mialy swoj urok) czy zawodnicy hurtowo tracili zęby i lamali nosy.
ale kara meczu za faul na bandzie? albo te nieszczesne 5 min za faul w meczu vegas- san jose? troche sie cackaja za bardzo.
lubie po prostu jak po ostrym pressingu padaja gole, np pierwszy gol w meczu czwartym blues-sharks . to jest hokej , tu sie nie spi
[youtube][/youtube]
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- postuje jak opętany!
Błędy sędziom zawsze się zdarzają.
Jak choćby ten wspomniany przez Ciebie w meczu SJS.
Tylko jak inaczej traktować tłuka, który widząc gościa stojącego plecami przy bandzie naciera na niego tylko po to żeby go uszkodzić a nie odebrać gumę?
Jebać, karać, nie wyróżniać ;)
Dlatego wg mnie lepiej oglada się hokej w wydaniu takim jak na mistrzostw świata, gdzie jakiekolwiek próby mordobicia z miejsca kasowane są przez arbitrów srogimi karami.
A jak ktoś lubi oklepywanie po mordach zawsze może popatrzeć na wieśniaków w KSW czy innym gównie dla niedorozwojów.
Jak choćby ten wspomniany przez Ciebie w meczu SJS.
Tylko jak inaczej traktować tłuka, który widząc gościa stojącego plecami przy bandzie naciera na niego tylko po to żeby go uszkodzić a nie odebrać gumę?
Jebać, karać, nie wyróżniać ;)
Dlatego wg mnie lepiej oglada się hokej w wydaniu takim jak na mistrzostw świata, gdzie jakiekolwiek próby mordobicia z miejsca kasowane są przez arbitrów srogimi karami.
A jak ktoś lubi oklepywanie po mordach zawsze może popatrzeć na wieśniaków w KSW czy innym gównie dla niedorozwojów.
- Żułek
jak ktos lubi ogladać panienki to ok ;)dcd pisze:Dlatego wg mnie lepiej oglada się hokej w wydaniu takim jak na mistrzostw świata, gdzie jakiekolwiek próby mordobicia z miejsca kasowane są przez arbitrów srogimi karami.
przy okazji, jutro hymn grać bedzie pół Metalliki ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- pr0metheus
Nie widziałem tego strasznego faulu , chętnie bym się przyjrzał. Ale kara meczu? W końcu obijanie o bandy to część tego sportu, jak wejście wślizgiem w kopanej. Co do bojek to zasadniczo zgoda (ale za wjazd w bramkarza na pełnej wpierdol się należy;)dcd pisze: Tylko jak inaczej traktować tłuka, który widząc gościa stojącego plecami przy bandzie naciera na niego tylko po to żeby go uszkodzić a nie odebrać gumę?
-
- postuje jak opętany!
Wolisz popatrzeć na chłopców? ;)Żułek pisze:jak ktos lubi ogladać panienki to ok ;)
Silwuple.
Wracając do tematu:
Wiadomo hokej to gra kontaktowa i nie mam nic przeciwko grze ciałem. Sam trochę gram i nieraz wracałem z przypadkowymi kontuzjami, ale co innego jeśli ktoś celowo chce uszkodzić przeciwnika wyłączając go z gry. Za takie rzeczy kara meczu i chuj!
- Żułek
no jaha :Pdcd pisze:Wolisz popatrzeć na chłopców? ;)Żułek pisze:jak ktos lubi ogladać panienki to ok ;)

niby zgoda ale jak to się fajnie ogląda ;)co innego jeśli ktoś celowo chce uszkodzić przeciwnika wyłączając go z gry. Za takie rzeczy kara meczu i chuj
- pr0metheus
No był, ale jak się marnuje tyle minut gry w przewadze to można mieć pretensje tylko do siebie.
- ggfh
- w mackach Zła
obie druzyny niezle sie atakowaly przy bandach, przytrzymywali zawodnicy. nie rozumiem juz za co sa te przewinienia...
no i pytanie - wlasciwie to dlaczego nie wzieli challenge'u? chyba, ze postanowili, ze to w stylu marchanda wiec nie ma co gwizdac :D
niezle wsciekly byl wlasciciel / udzialowiec bostonu, ktorego pokazywali jak rzucal butelka w lozy :D
[youtube][/youtube]
akcja okolo 7m6s
ok. w innym skrocie powiedzieli, ze nie gwizdali bo blues bylo w ataku i mieli okazje do zdobycia gola
no i pytanie - wlasciwie to dlaczego nie wzieli challenge'u? chyba, ze postanowili, ze to w stylu marchanda wiec nie ma co gwizdac :D
niezle wsciekly byl wlasciciel / udzialowiec bostonu, ktorego pokazywali jak rzucal butelka w lozy :D
[youtube][/youtube]
akcja okolo 7m6s
ok. w innym skrocie powiedzieli, ze nie gwizdali bo blues bylo w ataku i mieli okazje do zdobycia gola
- Żułek
co to sie w nocy odjebało ? przeciez powinni to wygrać

- pr0metheus
to samo pomyslalem przy tym faulu . nosil wilk razy kilka poniesli i wilka:)ggfh pisze:"Marchand wants to know why the Blues stole his finishing move."
" onclick="window.open(this.href);return false;
:)
- Żułek
mówiłęm że bedzie 7 meczyków :D

- pr0metheus
^ tak tak Ty dużo co mówiłeś:) Szykuj lepiej jeszcze jeden obrazek z misiem.
Boston super skuteczny w obronie i skoncentrowany, jak czarno żółty mur. W sumie jak zmrużyć oczy (o co nie trudno o 4 nad ranem) to jakbym patrzył na pittsburgh sprzed 2 lat;)
Najładniejsza bramka na 3:0- kuhlman elegancko zdjął pajęczynę.
Boston super skuteczny w obronie i skoncentrowany, jak czarno żółty mur. W sumie jak zmrużyć oczy (o co nie trudno o 4 nad ranem) to jakbym patrzył na pittsburgh sprzed 2 lat;)
Najładniejsza bramka na 3:0- kuhlman elegancko zdjął pajęczynę.
- Żułek
spoko miśków po netach sporo śmiga więc na pewno jakiś odpowiedni do wyniku się znajdzie ;)pr0metheus pisze:^ tak tak Ty dużo co mówiłeś:) Szykuj lepiej jeszcze jeden obrazek z misiem.