POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
535

Re: POlitykowanie

03-06-2019, 21:32

Ascetic pisze:
byrgh pisze:To jest właśnie głęboki odwiert, do którego za tobą nie zejdę: obrażanie rodziny :) Ale smaż się dalej w swojej zawiści do mnie, bo to komplement, pijacki napinaczu.

Zdrówko!
co ty kurwo nie powiesz.

Obrazek
O widzisz, jużem se zapomniał. Pewnie ścierwo było nastukane jakimiś nowoczesnymi proszkami i mu się zapomniało.
535

03-06-2019, 21:34

byrgh pisze:@Ascetic
Gdzie tu widzisz obrażanie rodziny, debilu? :D
Tam była jeszcze jedna sugestia skurwysynu i ty dobrze pamiętasz jaka.
Ostatnio zmieniony 03-06-2019, 21:45 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
byrgh
zahartowany metalizator

03-06-2019, 21:37

No ale...
Ascetic pisze:
yossarian84 pisze:
Wacław pisze: jakby nie patrzeć pojawiło się nowe noworoczne postanowienie. już raz ci kurwo niedojebana w dupę obiecałem. wiesz co. i tez dałem ci cwelu zawszony wytyczne. wiesz jakie. ale ty huju niedomyty nie słuchasz. dlatego sobie odśwież przypowiastke rozala i wyciągnij wnioski. póki jeszcze masz czas. i ostatnia szanse.

teraz grzecznie przeproś a później wypierdalaj lachociagu obspermiony.

a co do samego Sp. Ojca. no święty to on nie był. ale z takimi kurwami ja ty przegrywie to on sobie akurat radził doskonale. miał sporo pojebanych akcji, które można by wpisać w dział z MMF pt. „pojebane akcje”. ja tez mam trochę takich. właściwie to je kolekcjonuje. widzę, że już ci cwelu kolorowy aż rozetę rozsadza aby się znaleźć w tej sytuacji.
dziwne masz potrzeby w kontekście brzydzenia się przemocą. ale jak jesteś tak pojebany aby chwalić się swoim niedojebanien to nawet nie jest takie dziwne.

hehe, brzydzi się ... a mi się jednak wydaje, że jednak czegoś szuka. wręcz skamle
czy trzeba tu coś dodawać? :-)
przynajmniej tyle. że tulisz pysk. na kilometr czuć, że pierwszy pierdziałeś w klasie przed klasówką (ze strachu).

powiem Ci jeszcze jedno. bo chyba nie złapałeś tutaj kilku rzeczy. 1. po sposobie pisania można wszarzu złapać kim jesteś. 2. obrażać to sobie tam możesz. najlepiej na koncercie. właściwie to nawet lubię. bo nie trzeba szukać. a rodzine to ty kurwa zostaw w spokoju. mam wrażenie, że jeden tłusty huj z emigracji to już zrozumiał. ty jeszcze nie. 3. zapomniałeś, że to ja jestem nadwornym psychologiem tego forume. trochę z wykształcenia, troche z zamiłowania. i tu podpowiedź. musisz dalej poszukać. 4. jestem mściwy i pamiętliwy. i nawet dla sportu lubie to czym ty się rzekomo brzydzisz.

coś jeszcze lachociągu? pytam grzecznie. bo mam dzisiaj akurat dużo czasu i z chęcią pogaworzę.
Polecam i pozdrawiam, Fiotr Pronczewski. Forum w pełnej krasie. I co, sądzicie, że takie społeczne wyrzutki są w stanie mnie obrazić? ;)

Produkujcie się dalej i róbcie skriny, chłopacy. Ja spadam. Pracowitego wieczoru życzę ;]
535

03-06-2019, 22:05

byrgh pisze:. I co, sądzicie, że takie społeczne wyrzutki są w stanie mnie obrazić? ;)
Widzę, że zwracasz się do jakiejś szerszej publiczności ? Mimo wszystko radzę odstawić to gówno. Nie będę płacił na ośrodki i mopsy dla poklejonych nieudaczników.
Awatar użytkownika
Lord Gorloj
w mackach Zła

04-06-2019, 10:34

byrgh pisze:To jest właśnie głęboki odwiert, do którego za tobą nie zejdę: obrażanie rodziny :) Ale smaż się dalej w swojej zawiści do mnie, bo to komplement, pijacki napinaczu.
Napisał Damian, chłopaczyna z Siedlec, który od lat szuka poklasku na forum dla podtatusiałych metalowców i kreuje się na cool wyluzowanego eksperta od muzyki, filmów i polityki, ale w rzeczywistości jest trzydziestoletnim, potężnie zakompleksionym, chorym na CHAD przegrywem, który nie ma za grosz ani poczucia humoru ani, zwłaszcza, gustu, bo wszystko co pisze wskazuje, że notorycznie usiłuje być "internetowym guru" pokroju trockiego albo drona i 95% nieudolnie i nieskładnie wyrażanych przez niego opinii brzmi jak wyjętych z podręcznika pod tytułem "co powinienem lubić żeby ludzie myśleli że się znam". Przy okazji brutalnie wyzywa anonimowych ludzi w sieci, rekompensując sobie w ten sposób własny brak poczucia własnej wartości, znajdujący się na poziomie sześciu metrów pod ziemią. W dodatku nie jest nawet w stanie wykreować się w sposób wiarygodny w sieci na kogoś innego niż jest, bo używa wszędzie tego samego nicku, dzięki czemu rozpracowanie jego rzeczywistej tożsamości zajmuje mniej więcej dziesięć sekund szukania w google.
No jebłem na ryj. Są powody do zawiści!

To forum ma w sobie coś, co sprawa, że schodzą się tu same wybitne persony. Alkoholicy, napinacze, przegrywy, ekshibicjoniści, dziwacy, spamerzy, maniacy podziemia, katolicy, zakompleksione cioty i być może nawet narkomani. Ja np. jestem alkoholikiem i mam nawroty potężnej depresji, ale widzę, że do najlepszych, jak byrgh, mi dużo brakuje.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
byrgh
zahartowany metalizator

04-06-2019, 13:52

Zważywszy na to, że wygrzebałeś znaleziska, których nawet nie usiłowałem ukrywać, a o części z nich do niedawna tu mówiłem (np. CHAD, swoje miasto przez n lat miałem w lokalizacji, a moje imię niejednokrotnie tutaj padało, ba, paru użytkowników stąd zna nawet moje nazwisko), Twój post wciąż będzie dla niektórych cholernie odkrywczy i na pewno osobników, którzy nie potrafili złożyć tych podstawowych faktów do kupy i woleli szukać mnie po Płockach, robić screeny i trzymać na specjalną okazję i wyzywać od milicyjnych psów, wspomoże w dalszym "rozjeżdżaniu mojej osoby" :D Cała reszta to, tradycyjnie, Twoje projekcje i jeśli byłeś aż tak zaaferowany moją osobą, że musiałeś wklepać mój nick w przeglądarkę, by potem napisać długiego posta o dzieciaku, który ma przykre życie, to możesz być pewien, że jestem szczęśliwym człowiekiem z ustabilizowanym życiem (oczywiście do nawrotu :D) i nie musisz się więcej o mnie martwić ;]
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

04-06-2019, 14:13

Lord Gorloj pisze:chorym na CHAD przegrywem
wyciaganie publicznie zaburzen jest bardzo slabe. ile masz lat?
Guilty of being right
535

04-06-2019, 14:36

Szczęśliwe i ustabilizowane życie. W pudełku po butach. Nie chce mi się wierzyć. Znaczy się w trzydziestoletnią stabilizację wierzę, ale z tym szczęściem to ściema. Czy CHAD oznacza to samo co CHWDP?
byrgh
zahartowany metalizator

04-06-2019, 15:32

Znaczy, ale bądź cicho, bo stracę pracę, a bachor w drodze i potrzeba mi większego pudła.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

04-06-2019, 15:33

jedziesz Damian
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-06-2019, 15:36

W koncu jakas rozrywka na tym nudnym i zapizdzialym forum. Mozna sie bylo zrzygac od tej milusinskiej atmosfery milosci i wspolczucia.
woodpecker from space
byrgh
zahartowany metalizator

04-06-2019, 15:39

535 pisze:
byrgh pisze:@Ascetic
Gdzie tu widzisz obrażanie rodziny, debilu? :D
Tam była jeszcze jedna sugestia skurwysynu i ty dobrze pamiętasz jaka.
JAKA.
535

04-06-2019, 15:39

byrgh pisze:Znaczy, ale bądź cicho, bo stracę pracę, a bachor w drodze i potrzeba mi większego pudła.
Czyli nie dość , że płacę za twoje choroby, to jeszcze będę dokładał do twojego bachora. No teraz to mnie już naprawdę wkurwiłeś. Edit co do sugestii to se weź idź sprawdź. Ja nie robię notatek i zrzutów z ekranu.
byrgh
zahartowany metalizator

04-06-2019, 15:55

Nie dość, że brudas i stary, to jeszcze leniwy: nie chce mu się nawet użyć wyszukiwarki, że o inwestowaniu w przyszłość narodu nie wspomnę.
535

04-06-2019, 16:06

Każdy kto mnie zna wie, że jestem ostatnią osobą którą można określić mianem lenia. Myję się na bieżąco. Stary też jeszcze taki znowu nie jestem. Także sam widzisz ile jest prawdy w tym co sobie o mnie wymyślasz. Co do inwestowania w przyszłość narodu to wolę se płyt nakupić i gdzieś pojechać, a resztę wsadzić w skarpetę, zamiast babrać się w pieluchach. Masz jeszcze jakieś wątpliwości?
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

04-06-2019, 16:09

uglak pisze:
Lord Gorloj pisze:chorym na CHAD przegrywem
wyciaganie publicznie zaburzen jest bardzo slabe. ile masz lat?
E tam, zaraz wyciąganie.Gości pisze/pisał o tym w necie, pod tym samym nikiem i jak sam mówi,specjalnie się z tym nie kryje.Dla większości, w tym dla mnie,nadal pozostanie byrghem aka Damian z Siedlec, co można było wysnuć, przeglądając forum od czasu do czasu.Czy z CHAD czy nie,(bo co to kogokolwiek obchodzi?) będzie wkurwiajacym, anonimowym kolesiem z forum na które zagląda ze 100 osób,także spokojnie.Przynajmniej jest nowy bodziec i impuls w dyskusji.Szczerze mówiąc,troszkę przejadło mi się już czytanie o domniemanym alkoholizmie 535 i milicyjnym pinczerze z pudełka po butach.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
535

04-06-2019, 16:15

Dlaczego domniemanym? Przecież naparzam harnasie od dwunastej, bo wiadomo, że przed południem się nie pije.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

04-06-2019, 16:23

Nie wiem,nie znam się,nie palę i autobusem przyjechałem,czy jak to tam szło.Domniemany czy nie,to już trochę nudne.Pozatym jak po południu to chyba się już nie liczy.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
535

04-06-2019, 16:27

Poza tym piwo to nie alkohol. Myślałem, że to oczywiste. Przyjmuję zażalenie. Mi też się znudziło. Tym bardziej, że z mojej perspektywy nieładnie się tak nabijać z cudzej niewygody. Postaram się tego nie robić.
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

04-06-2019, 16:33

Triceratops pisze:W koncu jakas rozrywka na tym nudnym i zapizdzialym forum. Mozna sie bylo zrzygac od tej milusinskiej atmosfery milosci i wspolczucia.
Przemoc werbalna do niczego nie prowadzi
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ