POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
To jest obecny szef gabinetu politycznego Prezesa Rady Ministrów. Koniec kropka nic więcej nie mam do dodania. Do przemyślenia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Nie chce mi się nawet wchodzić w to co jest pod tym linkiem ale padło nazwisko Suski. Otóż mili panowie, Suski dostaje nie za nazwisko lecz za to, że jest idealnym przykładem podnóżka i obślizgłego lepkiego wazeliniarza o niezbyt lotnym umyśle. Do noszenia cegieł bym go nie zatrudnił. Oczywiście nie jest to nic wyjątkowego na naszej scenie politycznej.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pacjent pisze: Koleś o prokomunistycznych poglądach jara się zamordyzmem i cenzorskimi zapędami współczesnego Zachodu, a ćwierćinteligent, typowy produkt PO-PiS-u wyzywa ludzi, którzy to uprzejmie zauważają :)
Ej Guciu, ale to chyba Ty się jarałeś Putinem i jego WIelką Rosją?
Co do zamordyzmu to stawiasz jako gorszą i bardziej zamordystyczno-cenzorską Europę Zachodnią niż Rosję, Chiny, Bliski Wschod, Izrael, USA i parę innych? Na głowę upadłeś czy jednak Ci za to płacą?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- zahartowany metalizator
https://niezalezna.pl/274047-perwersyjn ... ku-disneya" onclick="window.open(this.href);return false;
- mad
- weteran forumowych bitew
Typowa lewacka mentalność Kalego: śmiać się można tylko z "tamtych. "Nasi" są nie do ruszenia. Mem może się podobać lub nie - ale ten cały jazgot i zapalczywość w tropieniu tzw. homofobii oddaje poziom lewackiego skretynienia.nicram pisze:Kolejny prawacki prostak się objawił na forum...
- trup
eno z Gazetą Polską wyjeżdżasz?... trochę ciepła.
- trup
dokładnie tak. Niech se pisze bloga "Złote myśli Susła" , ale jako persona zajmująca takie stanowisko niech nie mówi nic lub sczeźnie...Hatefire pisze:To jest obecny szef gabinetu politycznego Prezesa Rady Ministrów. Koniec kropka nic więcej nie mam do dodania. Do przemyślenia.
-
https://www.stefczyk.info/2019/06/01/pr ... yleczylem/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da się? Da się :D
Da się? Da się :D
- trup
a co to ma wspólnego z polityką? Chyba, że chodzi o STEFCZYK.info... to rozumiem
-
Schetyna wykonał łapankę kibiców (Akcja Widelec z rozbieraniem do naga, pakowaniem pałek w tyłki i biciem po jajach) i jest w porządku, bo to kibole. Suski ma słabe poczucie humoru, ale jest coś o homoseksualizmie, więc do dymisji. Ten koleś w ogóle nie powinien piastować takiego stanowiska, ale nie z tego powodu.trup pisze:dokładnie tak. Niech se pisze bloga "Złote myśli Susła" , ale jako persona zajmująca takie stanowisko niech nie mówi nic lub sczeźnie...Hatefire pisze:To jest obecny szef gabinetu politycznego Prezesa Rady Ministrów. Koniec kropka nic więcej nie mam do dodania. Do przemyślenia.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Bardziej z debilizmami, ale tu łatwiej nadziać kogoś na minę ;]trup pisze:a co to ma wspólnego z polityką? Chyba, że chodzi o STEFCZYK.info... to rozumiem
- Hatefire
Zacytuj gdzie broniłem Schetyny, czy okazywałem mu wsparcie? Prawda, że wobec tej konkretnej akcji zastosowałem całkowite desinteressement, ale wynikało, to wyłącznie z mojej osobistej niechęci do środowisk kibicowskich, których przedstawicieli osobiście napierdalałbym grabiami, a nie z jakiś podwójnych standardów.Pacjent pisze:Schetyna wykonał łapankę kibiców (Akcja Widelec z rozbieraniem do naga, pakowaniem pałek w tyłki i biciem po jajach) i jest w porządku, bo to kibole.
Jako narodowca i nacjonalistę powinno cię chyba razić, że wysoko postawiony urzędnik bawi się w chamskie memy narażając na śmieszność majestat państwa?Pacjent pisze:Suski ma słabe poczucie humoru, ale jest coś o homoseksualizmie, więc do dymisji. Ten koleś w ogóle nie powinien piastować takiego stanowiska, ale nie z tego powodu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Nigdzie nie pisałem, że bronisz Schetyny. Chodziło mi o nierówne traktowanie polityków przez media. Nie jestem nacjonalistą, ale zachowanie Suskiego naraża państwo na śmieszność w takich środowiskach, że nie ma to żadnego znaczenia.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- trup
Pacjent pisze:Schetyna wykonał łapankę kibiców (Akcja Widelec z rozbieraniem do naga, pakowaniem pałek w tyłki i biciem po jajach) i jest w porządku, bo to kibole. Suski ma słabe poczucie humoru, ale jest coś o homoseksualizmie, więc do dymisji. Ten koleś w ogóle nie powinien piastować takiego stanowiska, ale nie z tego powodu.trup pisze:dokładnie tak. Niech se pisze bloga "Złote myśli Susła" , ale jako persona zajmująca takie stanowisko niech nie mówi nic lub sczeźnie...Hatefire pisze:To jest obecny szef gabinetu politycznego Prezesa Rady Ministrów. Koniec kropka nic więcej nie mam do dodania. Do przemyślenia.
Weż.... chyba Ci dziadek do wanny wchodził.
- trup
Pacjent pisze:Nigdzie nie pisałem, że bronisz Schetyny. Chodziło mi o nierówne traktowanie polityków przez media. Nie jestem nacjonalistą, ale zachowanie Suskiego naraża państwo na śmieszność w takich środowiskach, że nie ma to żadnego znaczenia.
nierówne traktowanie polityków przez media... a dlaczego ma być równe traktowanie? Skąd taki pomysł?
Bo Suski się zesrał to go usprawiedliwia i od razu powinni napisać... o ale Schetyna tez się zesrał , to w sumie Suski nie jest pierwszy w w ogóle to homofobia. Każdy sra więc o co chodzi? no bzdura na kółkach...
- Hatefire
No patrz pan, bo media te od PiSu uczciwie traktują np Tuska et consortes?Pacjent pisze:Chodziło mi o nierówne traktowanie polityków przez media.
Pacjent pisze:Nie jestem nacjonalistą,
Serio? Kurde jak się określasz w takim razie? Potrzebne mi to, żeby wiedzieć, z której strony napierdalać w ciebie ;-)
Czyli państwo nie jest dla wszystkich i niektóre środowiska mogą być jebane przez decydentów? Cały czas powtarzam, że problem nie jest w samym memie, tylko w fakcie jaką funkcję pełni ten imbecyl Suski.Pacjent pisze:ale zachowanie Suskiego naraża państwo na śmieszność w takich środowiskach, że nie ma to żadnego znaczenia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Na marginesie nie wiem skąd się w Polsce ten kult idealnie obiektywnych mediów. Obiektywna to może być informacja, że województwie świętokrzyskim tego a tego a tego dnia spadło tyle a tyle mililitrów deszczu na metr. Jakakolwiek publicystyka z natury rzeczy jest subiektywna. Generalnie na całym świecie tak to działa, że po gazecie , którą czytasz wiadomo na kogo głosujesz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Problem w ogole jest w tym, ze ludzie rozstrzasaja, ze ktos cos piernal na jakims kurwa portalu spolecznosciowym jakich sa setki. No kurwa badzmy powazni, sprowadzenie zycia do plotek z magla i pisma obrazkowego. Kogo to w ogole jebie, ze jakis matol cos wlepil na jakims twitterze?
woodpecker from space
- trup
Triceratops pisze:Problem w ogole jest w tym, ze ludzie rozstrzasaja, ze ktos cos piernal na jakims kurwa portalu spolecznosciowym jakich sa setki. No kurwa badzmy powazni, sprowadzenie zycia do plotek z magla i pisma obrazkowego. Kogo to w ogole jebie, ze jakis matol cos wlepil na jakims twitterze?
Nie chodzi o to gdzie matoł jebnął tylko JAKI matoł jebnął.
Przecież to nie przedszkole tylko zarządzanie 38 mln państwem. Pojechałbyś jako pasażer autobusem który prowadzi Suski?
Z tym autobusem to nie wiem, ale w parku wieczorem, widząc pana Marka, brałbym nogi za pas.