POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
^ Czym czujesz się skrępowany?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Spoko, jeszcze tego brakowało żebym przejmował się opiniami jakiś kolesi z neta :-) Znikam na działeczkę bo pogoda piękna. Miłego weekendu kolegom życzę :-)Pacjent pisze:Nie obraź się
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Pozdrawiam. Miłego pobytu na łonie natury :)Hatefire pisze:Spoko, jeszcze tego brakowało żebym przejmował się opiniami jakiś kolesi z neta :-) Znikam na działeczkę bo pogoda piękna. Miłego weekendu kolegom życzę :-)Pacjent pisze:Nie obraź się
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
LOL. Słowa proroka z zaścianka. Chyba wschód Polski to faktycznie alternatywna rzeczywistość, względnie chmura radioaktywnego pyłu po wybuchu w Czarnobylu rozjebała wam tam mózgi.Pacjent pisze:PS. Socjalizm Kaczyńskiego ma twarz Sanacji, a Zandberga wiadomo. U Kaczyńskiego swobodnie wymieniamy opinie, u Zandberga byłby rozkwit walki z "mową nienawiści", terror politycznej poprawności i pozostałe atrakcje znane nam z historii tego ruchu. O rozwaleniu gospodarki nawet nie wspominam, ale w tym również Kaczyński jest dobry.Pacjent pisze:Niewiele poza zamordyzmem i przywiązaniem do totalitarnej ideologii.535 pisze:Czym się różni Zandberg od Kaczyńskiego w kwestiach ogólnie pojętej gospodarki?
all the monsters will break your heart
-
kurcze, ale co trzeba mieć w głowie, by iść na wybory i głosować na Millera, Cimoszewicza, Kopacz, Belkę czy Arłukowicza? przy czym nie twierdzę, że na Szydło, Bielana, Jakiego albo Kempę to lepiej... tak tylko się zastanawiam. jedno jest pewne, mamy tam taką reprezentację, że możemy spać spokojnie. ale w sumie ucieknę się do banału: jaki naród tacy politycy. o czym tu gadać
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
nicramie ty nie jesteś czasem pisowskim trolem? nie żebym poczuł się dotknięty bo na wschód mam dość daleko natomiast między innymi dzięki takiemu pierdzeniu piss będzie kolejną kadencję rządziło bezwzględną większością głosów.Jedyne co ma do zaoferowania ta papierowa opozycja i jej zwolennicy to imputowanie przeciwnikom defektów intelektualnych i wystawianie postkomunistów na pierwszych miejscach list wyborczych, nie dziwi mnie że w takich warunkach wystarczy sypnąć emerytom 800 zł żeby w cuglach wygrać wybory.nicram pisze: LOL. Słowa proroka z zaścianka. Chyba wschód Polski to faktycznie alternatywna rzeczywistość, względnie chmura radioaktywnego pyłu po wybuchu w Czarnobylu rozjebała wam tam mózgi.
-
Koleś o prokomunistycznych poglądach jara się zamordyzmem i cenzorskimi zapędami współczesnego Zachodu, a ćwierćinteligent, typowy produkt PO-PiS-u wyzywa ludzi, którzy to uprzejmie zauważają :)nicram pisze:LOL. Słowa proroka z zaścianka. Chyba wschód Polski to faktycznie alternatywna rzeczywistość, względnie chmura radioaktywnego pyłu po wybuchu w Czarnobylu rozjebała wam tam mózgi.Pacjent pisze:PS. Socjalizm Kaczyńskiego ma twarz Sanacji, a Zandberga wiadomo. U Kaczyńskiego swobodnie wymieniamy opinie, u Zandberga byłby rozkwit walki z "mową nienawiści", terror politycznej poprawności i pozostałe atrakcje znane nam z historii tego ruchu. O rozwaleniu gospodarki nawet nie wspominam, ale w tym również Kaczyński jest dobry.Pacjent pisze: Niewiele poza zamordyzmem i przywiązaniem do totalitarnej ideologii.
-
masterful w pełnej krasie
-
- zahartowany metalizator
-
ale mam rację czy nie? i czy jest sens coś tu w ogóle pisać?
-
- zahartowany metalizator
No masz, od dawna też to powtarzam. Dyskusje tu mijają się z celem, nawet z ludźmi, którzy są sensowni, bo zakrzyczą ich wiadome elementy.
- Rumburak
@heretyk
A tak w ogóle to o co ci chodzi? Pisanie na forum to jakaś misja i potrzebujesz dla niej uzasadnienia czy co? Jest zajebista pogoda,mecz wieczorem,nowy Darkthrone do słuchania,piwo do wypicia i milion innych ciekawszych rzeczy do robienia niż czytanie wywodów anonimowych ziutków w necie. czego znów marudzisz? Naprawdę te pierdoły na forum przysparzają ci aż tylu zmartwień?
A tak w ogóle to o co ci chodzi? Pisanie na forum to jakaś misja i potrzebujesz dla niej uzasadnienia czy co? Jest zajebista pogoda,mecz wieczorem,nowy Darkthrone do słuchania,piwo do wypicia i milion innych ciekawszych rzeczy do robienia niż czytanie wywodów anonimowych ziutków w necie. czego znów marudzisz? Naprawdę te pierdoły na forum przysparzają ci aż tylu zmartwień?
-
kurde, chłopie.... uważam cię za jednego z sensowniejszych ludzi tutaj, ale jednocześnie nie wiem co chcesz ode mnie :) no tak, coś tam wypiłem, zjadłem i się szykuję do meczu. jakieś popierdolone forum jest tylko odskocznią i powiedzmy "rozrywką" i logiczne, że tego raczej za bardzo nie przeżywam, jasne? pozdrawiam jak najserdeczniej :)
Rumburak nie idź w to. Heretyk gdy coś chlapnie zawsze używa zwrotów w stylu "jesteś najsensowniejszym" albo "jesteś najinteligentniejszym" gościem na tym forum. To pułapka , figura, taki zabieg znaczy się. I bez urazy. Piszę jak jest.
-
masterful w pelnej krasie. :D
-
kolega mnie rozgryzł. nie pojawię się tu w najbliższym czasie, ale pozdrawiam serdecznie
-
rozdane ;)Bless this tongue pisze:masterful w pelnej krasie. :D
- Rumburak
@535
Trochę mnie rozczarowałeś...nie powiem że nie.Myślałam że ktoś wreszcie docenił mój kunszt.Daruj sobie następnym razem z łaski swojej.
Trochę mnie rozczarowałeś...nie powiem że nie.Myślałam że ktoś wreszcie docenił mój kunszt.Daruj sobie następnym razem z łaski swojej.
Przepraszam, koszę, grilluję , tnę drzewka pieszczę trawnik, podszczypuje małżonkę albo na odwrót nie śledziłem całości. Gdybyście wiedzieli ile spraw załatwiam gadając tutaj sam do siebie dziesiąty rok. Nie wiem czy ktokolwiek byłby w stanie uwierzyć. Nieważne.Skomentowałem tylko wypowiedź Heretyka. Tymczasem widzę dąsik. Niepotrzebny.
- Rumburak
Luzik.Zazdrość ludzka rzecz.