A te głupie Słowaki jeżdżą na zakupy do Polski. Rysiek powinien wzorem swego mentora Balcerowicza wyjebać zagranice, coby tępy lud oświecić, wszak to wybitny ekonomista i intelektualista szeroko rozumiany.uglak pisze:
nie wiem gdzie Petru robi zakupy, ale jak dalej bedzie takim matolem to nie bedzie ani Razem ani Teraz.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
- wolff
- rasowy masterfulowicz
E,raczej dymać Polki , bo choć te o wiele bardziej brzydkie od Słowaczek, pewnie tańsze :)Jimmy Boyle pisze: A te głupie Słowaki jeżdżą na zakupy do Polski
Jebać żuli.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
sluchalem kawalka debaty na TokFM (swoja droga strasznie napastliwy dziennikarz - jak nic szkola Stokrotki) i jeszcze bardziej dziwie sie co PSL robi w KO? Kalinowski tak wypowiadal sie o koniecznosci ochrony zewnetrznych granic UE i odsylaniu nielegalnych imigrantow, ze mozna by go pomylic z reprezentantem Kukiz'15 ;-)
Guilty of being right
- uglak
„Koledzy z różnych państw w PE pytają mnie „co się z wami stało?! Kiedyś byliście reprezentantami naszych WSPÓLNYCH interesów. Dzisiaj odwracacie się plecami”
https://sejmlog.pl/michal-boni-koledzy- ... ami-stalo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Boni juz piaty rok siedzi w tej Brukseli, a dalej nie wie na czym polega polityka unijna.
https://sejmlog.pl/michal-boni-koledzy- ... ami-stalo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Boni juz piaty rok siedzi w tej Brukseli, a dalej nie wie na czym polega polityka unijna.
Guilty of being right
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W majowkowym, czyli poprzednim NIE jest zajebisty komiks o pisiorach startujacych do europarlamentu ;) Ciekawie jest przedtawiony Saryusz-Wolski :D
I jest bardzo ciekawy wywiad z gejem Waldemarem Krysiakiem, autorem bloga "gej przeciwko swiatu" Nie wiem czy jest w sieci ale warto, moge ewentualnie zrobic fote. Kol Hatefire powinien przeczytac.
– „Prawa strona tęczy”: Piotrowicz rozmawia z Waldemarem Krysiakiem – gejem, któremu nie po drodze jest z ruchem LGBT.
https://nie.com.pl/poza-tym-w-numerze-17-18-2019/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fragment:
I jest bardzo ciekawy wywiad z gejem Waldemarem Krysiakiem, autorem bloga "gej przeciwko swiatu" Nie wiem czy jest w sieci ale warto, moge ewentualnie zrobic fote. Kol Hatefire powinien przeczytac.
– „Prawa strona tęczy”: Piotrowicz rozmawia z Waldemarem Krysiakiem – gejem, któremu nie po drodze jest z ruchem LGBT.
https://nie.com.pl/poza-tym-w-numerze-17-18-2019/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fragment:
I w tym Berlinie bylem aktrywnym uczestnikiem srodowiska LGBT. Na poczatku bylo fajnie i milo. Ale potem zaczalem odnosic wrazenie, ze w tym srodowisku wszystko kreci sie wokol seksu. O ile z poczatku nie przeszkadzalo mi to, ze non stop podrywaja mnie stare dziadki (zwlaszcza ze tacy mi sie podobaja), o tyle w pewnym momencie okazalo sie, ze kiedy zbyt czesto odmawiam seksu, to staje sie pariasem w towarzystwie.
-Przeciez nielimitowany seks to marzenie kazdego czlowieka
-Jak widac niekoniecznie
-Dziwny pan jest
-To jest homofobiczna wypowiedz!
-Sprytnie zastawiona pulapka
-Pokonalem pana bronia lewicy
-Oho zaczyna sie
-Ale to prezciez lewica zatyka usta oponentom poprawnoscia polityczna
woodpecker from space
- Ascetic
marzy się temu naszemu planktonowi politycznemu, aby znaleźć się w miejscu pana nigel'a. można niezłą rozjebundę zmajstrować a i na szofera się też ruskie dorzucą.
https://wiadomosci.wp.pl/nigel-farage-u ... 495891585a" onclick="window.open(this.href);return false;
https://wiadomosci.wp.pl/nigel-farage-u ... 495891585a" onclick="window.open(this.href);return false;
lys på slutten av lys
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Aaron, prorosyjski milioner, alles klar.Ascetic pisze:marzy się temu naszemu planktonowi politycznemu, aby znaleźć się w miejscu pana nigel'a. można niezłą rozjebundę zmajstrować a i na szofera się też ruskie dorzucą.
Przewinęła mi się przez słuchawki reklama wyborcza w radiu Kraków. Nie wiem dlaczego poseł Scyzoryk tak mocno chce się pogrążyć w politycznym niebycie odbycie, zadając się z bandą chuja. Wyglądał mi na rozsądnego i konkretnego jegomościa.
-
- zahartowany metalizator
http://blogpublika.com/2019/05/17/sekie ... zdziwieni/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Triceratops
- nicram
Historia sprytnego kłamczuszka co został premierem: http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35 ... =BoxOpImg2" onclick="window.open(this.href);return false;
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Skad to zdziwienie, przeciez uczciwego by pisiory nie wzieli na premiera. Powinien powstac film Ballada o Mateuszku Klamczuszku. Kilka sezonow murowane.
woodpecker from space
- Hatefire
Jaki piękny przykład układu kościelno-politycznego. Na śląsku mieliśmy podobny wał, gdzie właściciel Famuru kręcił lody z kościołem na gruntach przekazanych przez komisję majątkową. Dobra zmiana kurwy, głosujcie dalej na POPiS, macie realny wybór między kościołem falenickim i otwockim :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
I zupełnie przypadkiem sprzedali mu kilkakrotnie taniej, niż rzeczywista wartość. Poza tym, co to są spotkania religijno-towarzyskie? Wpierw różaniec, a potem chlanie wódy, czy jak?O możliwości nabycia działek na Oporowie dowiedziałem się od księdza kardynała Henryka Gulbinowicza – zeznaje premier. – Moja rodzina od wielu lat dobrze zna księdza kardynała i z tego powodu ja czasami bywam u niego w gościnie. Pod koniec lat 90. głośno było o możliwości nabycia nieruchomości od Kościoła i ja, słysząc te informacje, zapytałem w czasie któregoś spotkania z księdzem kardynałem o takie nabycie.
Miesiąc wcześniej podobną wersję przedstawia prokuratorowi proboszcz Żarski: – Nawiązanie kontaktu z tym nabywcą [Morawieckim] nastąpiło w czasie spotkań towarzysko-religijnych.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Trzeba zapytać tutejszych kato-talibów, Pacjenta i byrdzia.Hatefire pisze:Poza tym, co to są spotkania religijno-towarzyskie? Wpierw różaniec, a potem chlanie wódy, czy jak?
Poza tym:
:-)535 pisze:Nie obrażaj uczuć religijnych użytkowników tegio forum.
all the monsters will break your heart
- trup
Ponieważ zbliżają się wybory... pamiętajcie. Liczy się nazwisko!

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Jak już się do mnie odnosisz, to chociaż z szacunkiem i dużą literą :) Nie każ mi myśleć, że Marciny to niedobre chłopaki, bo zrobiłoby mi się tak zwyczajnie smutno.nicram pisze:Trzeba zapytać tutejszych kato-talibów, Pacjenta i byrdzia.
-
Proszę o spokój. Wszystkim oponentom po chrześcijańsku przebaczam, ale przypominam, że największymi fanatykami religijnymi tego forum są miejscowi ateiści.nicram pisze:Trzeba zapytać tutejszych kato-talibów, Pacjenta i byrdzia.Hatefire pisze:Poza tym, co to są spotkania religijno-towarzyskie? Wpierw różaniec, a potem chlanie wódy, czy jak?
Poza tym::-)535 pisze:Nie obrażaj uczuć religijnych użytkowników tegio forum.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- dzik
^ A w jaki sposób objawia się fanatyzm religijny miejscowych ateistów?
dobry kościół to kościół spalony