Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Kolejny pieśniarz po Scyzoryku, Kukizu, Cugowskim na politycznych salonach?
Wczoraj słuchałem R. Kraków, pierdolenie tego lamusa i jego kompanionów z Wiosny nie do przebrnięcia.
Jeśli wszak nie oni to zaleją nas nienawistni nacjonaliści, zdechniemy od zanieczyszczeń a Europa nas zleje a przecież w Słupsku "się dało", buhahahhahahahaha.
Przy okazji, podobno Biedroń będąc prezydentem ww miasta był tak ekologiczny, że śmigał do roboty na rowerku, tyle, że mieszkał od ratusza 100m.
wolff pisze:będąc prezydentem ww miasta był tak ekologiczny, że śmigał do roboty na rowerku, tyle, że mieszkał od ratusza 100m.
Biedroń jest gorącym zwolennikiem neutralności światopoglądowej państwa i dlatego odkąd pełni publiczne funkcje biega w mycce po żydowskich uroczystościach religijnych, ale najlepszy numer wyciął z rondem Kaśki Papistki w Słupsku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nie wiem jak zagranicą, ale u nas artysta i polityka to bardzo niedobre , a dodatkowo ryzykowne połączenie. Ja wiem że to ma być zachęta dla targetu by wziął udział w wyborach i firma pana Adama z pewnością otrzymała już przelew za fakturę i w porządku. Życie uczy jednak że zawsze kończy się to fatalnie. Rozumiem jednak że parcie na szkło jest silniejsze.
wolff pisze:będąc prezydentem ww miasta był tak ekologiczny, że śmigał do roboty na rowerku, tyle, że mieszkał od ratusza 100m.
Biedroń jest gorącym zwolennikiem neutralności światopoglądowej państwa i dlatego odkąd pełni publiczne funkcje biega w mycce po żydowskich uroczystościach religijnych, ale najlepszy numer wyciął z rondem Kaśki Papistki w Słupsku.
Nie mam nic do Żydów (pomijając ortodoksyjnych zjebów) wydaje mi się jednak, że ta przyjaźń z nimi to głownie chwyt na potrzeby wzrostu populrności, ukazanie swej sylwetki tolerancyjnego , otwartego do dialogu, kochającego ludzi. Smutne, że jedni uskuteczniają te czerstwe "myki" a inni łykają jak nasz Michał Jasne Pełne.
Była tak pani Trina Papisten czyli Kaśka Papistka, właściwie Katarzyna Zimermann ze Słupska. Jak sama nazwa wskazuje katolka. Do tego Polka nie lubiana przez niemieckich, protestanckich sąsiadów za to, że lepiej szło jej w interesach (branża medyczna bodajże). Oskarżyli ją zatem o czary i spalili na stosie. Biedroń uwierzył w bajki o czarownicach palonych przez Inkwizycję i przypisał ww. sprawę do tego (sic!) Zrobił z tego głośną aferę i rondo:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Dzisiejsze podręczniki PR uczą, że wystarczy mówić coś z pełnym przekonaniem, wręcz bezczelnie, a treść jest sprawą drugorzędną, bo przeciętny odbiorca to matoł. Dlatego w roli autorytetów występują Hołdys, Janda, Scheuring-Wielgus czy Darski.
Nie mam nic do Żydów (pomijając ortodoksyjnych zjebów) wydaje mi się jednak, że ta przyjaźń z nimi to głownie chwyt na potrzeby wzrostu populrności, ukazanie swej sylwetki tolerancyjnego , otwartego do dialogu, kochającego ludzi. Smutne, że jedni uskuteczniają te czerstwe "myki" a inni łykają jak nasz Michał Jasne Pełne.
Rozumiem że pijesz do mnie. Szkoda że niektórzy bezkrytycznie łykają wszystko co się im poda. Forum niestety nie jest tutaj wyjątkiem.
Potrafisz rozjebać, nawet od takich detali chorujesz na nadciśnienie?
Przecież to są jaja, rozumiesz? To są żarty, zresztą piwo to nie alkohol więc logiczne, nawet jak wypijesz 200 beczek prędzej pękniesz niż się opijesz.
Z drugiej strony nie kręć, każdy wie, żeś dobra smoła, zwłaszcza, w niedzielę nad ranem.
namawia żeby iść na wybory. no spoko. teoretycznie nic nie sugeruje, ale rozumiem, że jego zdaniem należy głosować na koalicję europejską? jak tak to gratuluję inteligencji i niezależności myślenia
wolff pisze:Potrafisz rozjebać, nawet od takich detali chorujesz na nadciśnienie?
Przecież to są jaja, rozumiesz?
Przecież tylko grzecznie skomentowałem, a mógłbym ci pradziada zwyzywać za taką potwarz. I dodatkowo zgłosić obrazę oraz nękanie na milicję. Odbiję piłeczkę. Jesteś w stanie pojąć że niemal cała moja obecność w tym miejscu to są jaja i dłubanie w nosie, a czasem nawet w dupie? Wywróć to na drugą stronę, przyłóż dysonansem, a potem włącz Read Between The Lies.
Wadomo przeca, ze panstwa narodowe w stylu kazdy sobie rzepke skrobie to przyszlosc i prosperity. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.