Widać kto się boi najbardziej. Ciekawe czy ma to jakiś związek z tym, że 55% wyroków za pedofilię w RP jest w zawiasach?byrgh pisze:
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Księża
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Tyle głosów lewactwa "przeciw", wobec ostatnich wydarzeń? Czyżby sumienie gryzło i strach przed karą?
Pewnie rumbcio będzie płakał , że jego lewaccy idole mogą cweleni.
Pewnie rumbcio będzie płakał , że jego lewaccy idole mogą cweleni.
Jebać żuli.
- SATYROS
- w mackach Zła
Jako stary i zdeklarowany już od czwartego roku życia komunista,
powtórzę tylko moje motto, które wypisalem wiele lat temu farbą na ścianie pokoju internatowego:
KLER DO GAZU!!!!
Osobiście odkręcę kurek:)
powtórzę tylko moje motto, które wypisalem wiele lat temu farbą na ścianie pokoju internatowego:
KLER DO GAZU!!!!
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Aj wolfcio, weź już nie miel jak młynek tybetański.Każdą dyskusja kończysz przezwiskami typu brudas i lewus a na koniec piszesz o braku argumentów,litości.
Co ma powyższy wynik głosowania do kilku ostatnich stron dyskusji? Kto jest kim na politycznej scenie każdy w miare rozgarnięty człowiek zdaję sobie sprawę.Jeśli chodzi o mnie to za pedofilię jedynym słusznym wyrokiem jest dożywocie bez możliwości wcześniejszego zwolnienia.Problem w tym że nawet gdyby taka kara funkcjonowała to i tak żadnemu zboczeńcowi w sutannie nie spadłby włos z głowy a jedyną niedogodnością jak to do tej pory bywało byłoby przeniesienie do innej parafii,niektórzy chyba koniecznie muszą udawać głupszych niż są.
Co ma powyższy wynik głosowania do kilku ostatnich stron dyskusji? Kto jest kim na politycznej scenie każdy w miare rozgarnięty człowiek zdaję sobie sprawę.Jeśli chodzi o mnie to za pedofilię jedynym słusznym wyrokiem jest dożywocie bez możliwości wcześniejszego zwolnienia.Problem w tym że nawet gdyby taka kara funkcjonowała to i tak żadnemu zboczeńcowi w sutannie nie spadłby włos z głowy a jedyną niedogodnością jak to do tej pory bywało byłoby przeniesienie do innej parafii,niektórzy chyba koniecznie muszą udawać głupszych niż są.
-
- zahartowany metalizator
Ale kto miałby odpierdalać robotę za prokuraturę? Ktoś stoi jej w ogóle na przeszkodzie?
- Rumburak
Prokuratura pod butem polityków będących pod butem kleru który do tej pory głośno krzyczał że pedofila w kościele to wymysł gazety wyborczej i sił wrogich kościołowi?
To bardzo kontrowersyjny pogląd na tym forum. Radzę uważać bo jest wśród nas kret.SATYROS pisze:Jako stary i zdeklarowany już od czwartego roku życia komunista,
KLER DO GAZU!!!!
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Może byś raczył przewertować bełkot i trzodę którą sam tutaj uskuteczniasz. Przecież na moje argumenty pojechałeś po moim ojcu więc, albo jesteś pojebany od urodzenia albo wyjebałeś pod walec drogowy czachą.Rumburak pisze:Aj wolfcio, weź już nie miel jak młynek tybetański.Każdą dyskusja kończysz przezwiskami typu brudas i lewus a na koniec piszesz o braku argumentów,litości.
Czyżby? Przecież masz czarno na białym jakie partie jak głosowały. Więc faktycznie możesz się odnieść do wyników czy znowu nie wiesz co napisać rumbciu.Co ma powyższy wynik głosowania do kilku ostatnich stron dyskusji? Kto jest kim na politycznej scenie każdy w miare rozgarnięty człowiek zdaję sobie sprawę.
Jak mają spaść włosy z głowy zwyrodnialców w sutannach, swoją drogą (dlaczego nie piszesz o osobach świeckich rumbciu, krycie kolegów?) skoro twoi lewaccy idole głosują przeciw zaostrzeniu kar. Masz coś do powiedzenia czy tradycyjnie z braku argumentów pojedziesz po starych, rumbciu?Jeśli chodzi o mnie to za pedofilię jedynym słusznym wyrokiem jest dożywocie bez możliwości wcześniejszego zwolnienia.Problem w tym że nawet gdyby taka kara funkcjonowała to i tak żadnemu zboczeńcowi w sutannie nie spadłby włos z głowy a jedyną niedogodnością jak to do tej pory bywało byłoby przeniesienie do innej parafii,niektórzy chyba koniecznie muszą udawać głupszych niż są.
Jebać żuli.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
wyborny argument: jestem za podwyzszeniem, ale bardziej niz chca podwyzszyc, wiec zaglosuje przeciwko podwyzszeniu... takie typowe "na zlosc mamie odmroze sobie uszy".Rumburak pisze:Co ma powyższy wynik głosowania do kilku ostatnich stron dyskusji? Kto jest kim na politycznej scenie każdy w miare rozgarnięty człowiek zdaję sobie sprawę.Jeśli chodzi o mnie to za pedofilię jedynym słusznym wyrokiem jest dożywocie bez możliwości wcześniejszego zwolnienia.
Guilty of being right
- SATYROS
- w mackach Zła
Żywcem mnie nie wezmą:)535 pisze:To bardzo kontrowersyjny pogląd na tym forum. Radzę uważać bo jest wśród nas kret.SATYROS pisze:Jako stary i zdeklarowany już od czwartego roku życia komunista,
KLER DO GAZU!!!!
A tak w ogóle to nie ogarniam jak ludzie mogą tolerować ten katolicki nowotwór!
Jak można tak dawać sie ruchać w dupę, a do tego dawać ruchać własne dzieci?!!!
Ta cała trzoda to faktycznie stato głupich baranów (przepraszam wszystkie barany-zwierzęta)
- nicram
Tak, już wcześniej pisałem, że zastanawiająca jest liczba katolików na forum muzyki satanistycznej. I obawiam się, że to nie jeden kret, a kilku. Niestety.535 pisze:To bardzo kontrowersyjny pogląd na tym forum. Radzę uważać bo jest wśród nas kret.SATYROS pisze:Jako stary i zdeklarowany już od czwartego roku życia komunista,
KLER DO GAZU!!!!
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
Niestety, ale społeczeństwo i jego nawyki. Zamiast zgłaszać to prosto do prokuratury ludzie wolą najpierw iść do biskupa, albo w ogóle nie dowierzają dzieciakom. Albo, jak w przypadku Piotrowicza na przykład, sami prokuratorzy tonący w układach towarzyskich.byrgh pisze:Ale kto miałby odpierdalać robotę za prokuraturę? Ktoś stoi jej w ogóle na przeszkodzie?
A co się dzieje, gdy zgłoszenie idzie najpierw do kurii widać było na filmie Sekielskich.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Sam jesteś satanistą czy tylko kreujesz się na takiego gdy trzeba? Wiesz, kreacja na satanistę to taka sama bieda jak osiedlowy frajer który chce się bić po czym ucieka, bo jest zmęczony. buhahahahahah Innymi słowy ślub jest , chrzty/komunie są czy są bo babcia kazała?nicram pisze:Tak, już wcześniej pisałem, że zastanawiająca jest liczba katolików na forum muzyki satanistycznej. I obawiam się, że to nie jeden kret, a kilku. Niestety.535 pisze:To bardzo kontrowersyjny pogląd na tym forum. Radzę uważać bo jest wśród nas kret.SATYROS pisze:Jako stary i zdeklarowany już od czwartego roku życia komunista,
KLER DO GAZU!!!!
Jebać żuli.
- Rumburak
Ale czemu mam się do tego odnosić? Nie mam wątpliwości że tzw. partie liberalne próbują zbić na tym zamieszaniu kapitał polityczny a jeśli jakimś cudem wygrają wybory to z radością przyjmą kutangę kleru w usta.Pomijam już niezaprzeczalny fakt że pis gra w tym momencie pod publiczkę,problemem tutaj nie są wysokości kar tylko brak ich nieuchronności i wykonalności,to samo dotyczy się innych przestępstw.Jedni i drudzy nie są warci splunięcia im pod nogi.Nie piszę o osobach świeckich bo chyba wyraźnie napisałem wcześniej że tym w przeciwieństwie do kleru nie jest im tak łatwo wykupić się od kary i nie stoi za nimi czarna mafia która pluje wszystkim w ryje i wmawia że deszcz pada.wolff pisze: Czyżby? Przecież masz czarno na białym jakie partie jak głosowały. Więc faktycznie możesz się odnieść do wyników czy znowu nie wiesz co napisać rumbciu.
Jak mają spaść włosy z głowy zwyrodnialców w sutannach, swoją drogą (dlaczego nie piszesz o osobach świeckich rumbciu, krycie kolegów?) skoro twoi lewaccy idole głosują przeciw zaostrzeniu kar. Masz coś do powiedzenia czy tradycyjnie z braku argumentów pojedziesz po starych, rumbciu?
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Kiedy ostatnio byłeś na czarnej mszy? Piłeś krew kozła?nicram pisze:Tak, już wcześniej pisałem, że zastanawiająca jest liczba katolików na forum muzyki satanistycznej. I obawiam się, że to nie jeden kret, a kilku. Niestety.535 pisze:To bardzo kontrowersyjny pogląd na tym forum. Radzę uważać bo jest wśród nas kret.SATYROS pisze:Jako stary i zdeklarowany już od czwartego roku życia komunista,
KLER DO GAZU!!!!
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- nicram
Słabawy tekst...ale rozumiem, że afera pedofilska przegrzała Ci styki.
all the monsters will break your heart
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Taki się nagle pastelowy i miły zrobiłeś a przecież lewusy przeciw głosowały.Rumburak pisze: Ale czemu mam się do tego odnosić?
Ale cóż to, nagle odkryłeś , że w świeckim świecie również funkcjonuja pedoifile, rumbcio?Nie mam wątpliwości że tzw. partie liberalne próbują zbić na tym zamieszaniu kapitał polityczny a jeśli jakimś cudem wygrają wybory to z radością przyjmą kutangę kleru w usta.Pomijam już niezaprzeczalny fakt że pis gra w tym momencie pod publiczkę,problemem tutaj nie są wysokości kar tylko brak ich nieuchronności i wykonalności,to samo dotyczy się innych przestępstw.Jedni i drudzy nie są warci splunięcia im pod nogi
Oczywiście wiesz, że liberałowie to uczynią co napisałeś, musisz być wysoko postawniony rumbcio.[/quote]
.
za Komendą stało polskie prawo co ty na to lewacka kurwo?Nie piszę o osobach świeckich bo chyba wyraźnie napisałem wcześniej że tym w przeciwieństwie do kleru nie jest im tak łatwo wykupić się od kary i nie stoi za nimi czarna mafia która pluje wszystkim w ryje i wmawia że deszcz pada.
Jebać żuli.
Wyniki tego głosowania wyraźnie pokazują co należy zrobić z całą obecną klasą polityczną. Ręczniki nie będą potrzebne.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
w ogolnosci sie zgadzam, ale akurat wyniki tego konkretnego glosowania pokazuja komu recznik sie nalezy, a komu nie.535 pisze:Wyniki tego głosowania wyraźnie pokazują co należy zrobić z całą obecną klasą polityczną. Ręczniki nie będą potrzebne.
Guilty of being right
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Misiek, to by pod wpływem tylko zabijał :)
Nie do końca ale mocno w punkt!
Nie do końca, wszak ktoś ten wózek musi jednak prowadzić, choć pewnie rumbcio powie, że sam się potoczy lewą ścieżką. hihihi hi hi
Nie do końca ale mocno w punkt!
Nie do końca, wszak ktoś ten wózek musi jednak prowadzić, choć pewnie rumbcio powie, że sam się potoczy lewą ścieżką. hihihi hi hi
Jebać żuli.