KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KAT
chyba muszę się pogodzić z myślą, że jestem jedyny w swoim rodzaju. w odbiorze tego kowera.
żeby nie było. poszło kilka razy wczoraj. a i pierwowzór też był odtwarzany. jak na nowe czasy podoba mi się ta podkręcona wersja. nawet bardzo. i nie jest to tylko i wyłącznie kwestia amoku po-i-w-trakcie-alkoholowego.
a i jeszcze dodam, w najnowszym Noise piszą, że to po otwieraczu, który już znamy, najlepszy wałek na płycie Lvcy-ny. i co?
żeby nie było. poszło kilka razy wczoraj. a i pierwowzór też był odtwarzany. jak na nowe czasy podoba mi się ta podkręcona wersja. nawet bardzo. i nie jest to tylko i wyłącznie kwestia amoku po-i-w-trakcie-alkoholowego.
a i jeszcze dodam, w najnowszym Noise piszą, że to po otwieraczu, który już znamy, najlepszy wałek na płycie Lvcy-ny. i co?
lys på slutten av lys
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Jeśli pan myśli podobnie jak znawcy z noise, lub widzi w swoim guście analogie, proszę zobaczyć w lustrze czy nie pojawił się szal, raybany i czapka w domu. Jeśli nie to wszystko pod kontrolą :)Ascetic pisze:
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Aha i dodam że moim zdaniem ten cover położyły wokale. Są hujowe. Gdzie mtd lubię bardzo to tu poległ.
- nicram
Wokale to jakaś tragedia, ale moim zdaniem podkład muzyczny też nie jest wiele lepszy. Rozłazi się to wszystko w szwach. No cóż, nie każdy umie w covery. :-)maciek z klanu pisze:Aha i dodam że moim zdaniem ten cover położyły wokale. Są hujowe. Gdzie mtd lubię bardzo to tu poległ.
all the monsters will break your heart
- Stary Metal
- w mackach Zła
A tutaj Black Velvet Band zrobił cover Ostatniego taboru.
" onclick="window.open(this.href);return false;
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Utwór z nowej płyty KATA bez Romana.
Typowa muzyka poganiaczy bydła, którzy przesiedli się na motocykle. Nie ma tutaj nic swojego, nic oryginalnego. Spuścić w sraczu, przykryć kapeluszem i ciszej nad tą trumną. Kat tylko z Romanem.Chal-Chenet pisze:Utwór z nowej płyty KATA bez Romana.
- maciek z klanu
To jest mega przerażające. Kurwa ...TheDude pisze:Gość, który chwalił Disturbed jest u mnie spalony. Twórca kultowych riffów poszedł w taką kakę . . .
- nicram
Sraczysko. Właściwie to brak skali, żeby tę Luczykową kupę opisać.Chal-Chenet pisze:Utwór z nowej płyty KATA bez Romana.
all the monsters will break your heart
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- 10,5
- postuje jak opętany!