KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KAT
chyba muszę się pogodzić z myślą, że jestem jedyny w swoim rodzaju. w odbiorze tego kowera.
żeby nie było. poszło kilka razy wczoraj. a i pierwowzór też był odtwarzany. jak na nowe czasy podoba mi się ta podkręcona wersja. nawet bardzo. i nie jest to tylko i wyłącznie kwestia amoku po-i-w-trakcie-alkoholowego.
a i jeszcze dodam, w najnowszym Noise piszą, że to po otwieraczu, który już znamy, najlepszy wałek na płycie Lvcy-ny. i co?
żeby nie było. poszło kilka razy wczoraj. a i pierwowzór też był odtwarzany. jak na nowe czasy podoba mi się ta podkręcona wersja. nawet bardzo. i nie jest to tylko i wyłącznie kwestia amoku po-i-w-trakcie-alkoholowego.
a i jeszcze dodam, w najnowszym Noise piszą, że to po otwieraczu, który już znamy, najlepszy wałek na płycie Lvcy-ny. i co?
lys på slutten av lys
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Jeśli pan myśli podobnie jak znawcy z noise, lub widzi w swoim guście analogie, proszę zobaczyć w lustrze czy nie pojawił się szal, raybany i czapka w domu. Jeśli nie to wszystko pod kontrolą :)Ascetic pisze:
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Aha i dodam że moim zdaniem ten cover położyły wokale. Są hujowe. Gdzie mtd lubię bardzo to tu poległ.
- nicram
Wokale to jakaś tragedia, ale moim zdaniem podkład muzyczny też nie jest wiele lepszy. Rozłazi się to wszystko w szwach. No cóż, nie każdy umie w covery. :-)maciek z klanu pisze:Aha i dodam że moim zdaniem ten cover położyły wokale. Są hujowe. Gdzie mtd lubię bardzo to tu poległ.
all the monsters will break your heart
- Chal-Chenet
- postuje jak opętany!
Utwór z nowej płyty KATA bez Romana.
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
535
Typowa muzyka poganiaczy bydła, którzy przesiedli się na motocykle. Nie ma tutaj nic swojego, nic oryginalnego. Spuścić w sraczu, przykryć kapeluszem i ciszej nad tą trumną. Kat tylko z Romanem.Chal-Chenet pisze:Utwór z nowej płyty KATA bez Romana.
- maciek z klanu
To jest mega przerażające. Kurwa ...TheDude pisze:Gość, który chwalił Disturbed jest u mnie spalony. Twórca kultowych riffów poszedł w taką kakę . . .
- nicram
Sraczysko. Właściwie to brak skali, żeby tę Luczykową kupę opisać.Chal-Chenet pisze:Utwór z nowej płyty KATA bez Romana.
all the monsters will break your heart
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
wyciekła tracklista

- 10,5
- postuje jak opętany!