Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: Księża
Może byście się tak wymienili numerami i załatwili wszelkie uprzejmości miedzy sobą, w aurze prywatności. No ewentualnie w grę wchodzi jeszcze spotkanie na Wielickiej.
-
- zahartowany metalizator
Mając na uwadze, jaka jest między nami różnica wiekowa, to tobie bliżej do donosicielstwa niż mi. Znowu to twoje delirium ;]535 pisze:Nie żartuj. Milicyjnemu donosicielowi nie podaje się ręki.
No ale jeszcze jedna rzecz bardzo nas różni. Ja podałbym pomocną dłoń każdemu, kto by jej potrzebował, ty natomiast, czarny rycerz zakuty w swojej zbroi niezależności i nieprzystępności, vel mroczny wszaruch, dobierasz innych podług siebie, a rozpoznajecie się po roztaczanej woni potu, kału i wydychanego etanolu.
Ty jednak jesteś chuju niemiły, a potem wołasz milicję że cię na forum obrażają i przezywają. W jednym się jednak nie mylisz. Takim jak ty splunąłbym jedynie pod nogi. Nawet złotówki z wózka byś nie dostał.
Wracając do tematu. To ile jest tych przypadków? Kilka, jak chcą tutejsi obrońcy "polskości i wiary", czy nieco więcej?
https://expressbydgoski.pl/mapa-pedofil ... 1-13789413" onclick="window.open(this.href);return false;
https://expressbydgoski.pl/mapa-pedofil ... 1-13789413" onclick="window.open(this.href);return false;
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja też wyłączyłem po pięciu minutach i nie obejrzałem. Za miękki jestem.Triceratops pisze:Prubowalech obejrzec ten film siekielskiego ale nuda whuj
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Wymysł lewaków i mrocznych wszaruchów.Przecież wiadomo że problem dotyczy całego społeczeństwa a nie tylko księży i ogólnie to wina tych zboczeńców co chcą dzieci edukować-seksualnie.tfu.535 pisze:Wracając do tematu. To ile jest tych przypadków? Kilka, jak chcą tutejsi obrońcy "polskości i wiary", czy nieco więcej?
Tak wykorzystuje się dzieci i wyolbrzymia problem do walki z kościołem katolickim.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Panie 535, tak mi przyszło do głowy. Gdzieś na bałkańskich pograniczach jakby ustanowić mikropaństwo budowlańców. I z tym państwem żeby Rzeczpospolita podpisała concordatum. Ułatwiłoby to majstrom delegowanie murarzy - pedofilów na inne budowy, jakby się zaczął smród.
Kerosene keeps me warm.
Pomysł niezły z tym że Bałkany to nie mój kierunek, a ja nie mam nic wspólnego z budowlanką. Oczywiście za odpowiednim wynagrodzeniem, mogę się tym zająć , wszak jak uczy nasza narodowa racja stanu, pieniądz nie śmierdzi.83koper83 pisze:Panie 535, tak mi przyszło do głowy. Gdzieś na bałkańskich pograniczach jakby ustanowić mikropaństwo budowlańców. I z tym państwem żeby Rzeczpospolita podpisała concordatum. Ułatwiłoby to majstrom delegowanie murarzy - pedofilów na inne budowy, jakby się zaczął smród.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Tutaj mała próbka, modus operandi tej organizacji znaleziona w necie:
Jeśli chcecie wiedzieć, dlaczego film o pedofilii w Kościele muszą robić bracia Sekielscy i dlaczego demaskatorskich materiałów na ten temat nie piszą np. dziennikarze "Gościa Niedzielnego" lub "Niedzieli", opowiem Wam historię ks. Jacka Stępczaka.
Ks. Stępczak był redaktorem naczelnym "Przewodnika Katolickiego" wydawanego przez, w uproszczeniu archidiecezję poznańską. W 2001 roku napisał z kilkoma innymi księżmi i jednym świeckim list do delegatów episkopatu na Synod w Rzymie o tym, że abp Juliusz Paetz molestuje kleryków. Biskupi sprawę olali a informację o aferze musiała do Jana Pawła II przemycić Wanda Półtawska. Gdy mleko się rozlało i o sprawie napisała "Wyborcza", ks. Stępczak odmówił publikacji na łamach "PK" listu w obronie abp Paetza (sic!). Wtedy został przezeń zwolniony ze stanowiska, zakazano mu posługi na terenie diecezji i wysłano na misje do Zambii gdzie zaraził się malarią. Wyjeżdżając na misje "skruszony" ks. Stępczak opublikował samokrytykę, w której pisał: "popełniłem bardo poważny błąd działając na szkodę Kościoła, a zwłaszcza burząc dobre imię ks. abpa Juliusza Paetza, ówczesnego Metropolity Poznańskiego". Diabli wiedzą, jak go do tego nakłoniono. No więc tak to wygląda.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Panie kolego, zaraz mi napiszesz, że nie łoisz po zgrzewce harnasiów na dzień. Jest prawda czasu i jest duch forumowej opowieści.535 pisze:Pomysł niezły z tym że Bałkany to nie mój kierunek, a ja nie mam nic wspólnego z budowlanką. Oczywiście za odpowiednim wynagrodzeniem, mogę się tym zająć , wszak jak uczy nasza narodowa racja stanu, pieniądz nie śmierdzi.83koper83 pisze:Panie 535, tak mi przyszło do głowy. Gdzieś na bałkańskich pograniczach jakby ustanowić mikropaństwo budowlańców. I z tym państwem żeby Rzeczpospolita podpisała concordatum. Ułatwiłoby to majstrom delegowanie murarzy - pedofilów na inne budowy, jakby się zaczął smród.
Kerosene keeps me warm.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Rumburak pisze: "całe społeczeństwo" za takie rzeczy jest cwelone w pierdlu i często nie dożywa końca wyroku,księża przez lata co najwyżej byli przenoszeni do innej parafii albo chronieni zmową milczenia i atakiem na swoje ofiary.Rozumiesz w czym problem czy jesteś ministrantem i dzwonisz jajami swojego proboszcza jak brydziu i cały czas musisz coś bełkotać o mrocznych wszarach?
Problem całego społeczeństwa gdyż w całym społeczeństwie funkcjonują pedofile a za taki stan rzeczy odpowiedzialne są również kolejne rządy które łagodnie traktują zwyrodnialców. Rozumiesz to czy jesteś tylko typowym przećpanym, wszawym frajerem którego proboszcz zbyt mocno wydymał w kakao? Idź na odwyk albo się powieś, zawsze to jednego wszara mniej.
Komenda również był cwelony, pewnie nawet przez rumbcia, wiadomo winny i patologia więc należało mu się.
Jebać żuli.
- Rumburak
Cwelony byłeś na pewno ty przez swojego tatę księdza.Inteligencja i mundrosci którymi tu błyszczysz zdecydowanie na to wskazują.Idź obwiesiu pomachaj 50 na suchoklatesa to może choć na chwilę dasz upust złym emocjom.Potem możesz się powiesić.Pozwalam.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ależ lewus zagotował.
A więc nie zrozumiałeś, co jest u brudasów normą, stąd te nerwy. Od mojego ojca się odpierdol synu konfidenta i taniej kurwy spod monopola. I jak tu nie szydzić z lewusa dodatkowo niedojeba i bruda.
A więc nie zrozumiałeś, co jest u brudasów normą, stąd te nerwy. Od mojego ojca się odpierdol synu konfidenta i taniej kurwy spod monopola. I jak tu nie szydzić z lewusa dodatkowo niedojeba i bruda.
Jebać żuli.
- Rumburak
Brudas to cie zrobił a potem zapłakał,stara pewnie miał zutylizować po urodzinach ale była tak napruta że nie dała rady i chodzi takie gówno po świecie i próbuje być szczwane na forum dla brudasów;)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Brakuje argumentów lewusie a i dowcip godny bruda trzymającego jaja plebana na wąsie. Przykład idzie z góry, starzy zjebani więc i synek nadaje się tylko do latryny i jemu jedynie nadal się wydaje, że ma coś do powiedzenia.
Fajna sprawa zgnieść ryj bruda.
Fajna sprawa zgnieść ryj bruda.
Jebać żuli.