Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: Behemoth v.2
Moja reakcja na imprezową zuchwałkowatość 535.
Musisz mnie koniecznie poznać. Wtedy przekonasz się że jestem zawsze taki sam. Bez względu na stan.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
O, i kolejna groźba karalna. Jak miło. Na mnie nie poprzestałeś :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Na bani również prowadzisz, tak się nie godzi Miśku!
Ech ten Misiek, tylko szuka zaczepki i dymów, on to się chyba lubi bić i wyzywać na solo, taki to jest ten nasz Misiek.
Ech ten Misiek, tylko szuka zaczepki i dymów, on to się chyba lubi bić i wyzywać na solo, taki to jest ten nasz Misiek.
Jebać żuli.
- nagrobek
pozew już się piszebyrgh pisze:Mam do Ciebie ambiwalentny stosunek, facet, ale za imbecyla to Cię nie miałem.
-
Gdybyś chciał adres, zapytaj naczelnego przytomniaka: wie prawdopodobnie lepiej ode mnie, w pudle po czym i pod którym mostem obecnie stacjonuję.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Umówcie się na Wielickiej, z której taka szydera leciała, chyba , że się boicie i prężycie klaty tylko przed lustrem lub partnerem.
Jebać żuli.
- pr0metheus
Erkropka pisze:Dzban naczelny ponownie przemówił xD
Ehehe, a to ponoć nie pierwszy raz taki ostry język Adama. Natomiast jak na pare godzin go zamknęli w ruskiej celi, skamlał jak bura suka:)
Wychodzi na to ze nasz neralowski jest internetowym napinaczem:D
Ale jak by na koncerto ktoś się przebił przez ochroniarzy i wytłumaczył mu ze nieładnie tak o mamusi, to łolaboga!
Pisania pozwów nie było by końca :)
niech to miejsce niebawem zniknie
Dawaj wilk za dwadzieścia minut na moście. Będę ze siatką i bez noża. Wchodzisz?wolff pisze:Umówcie się na Wielickiej, z której taka szydera leciała, chyba , że się boicie i prężycie klaty tylko przed lustrem lub partnerem.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wypij ze mną wilk. woda mineralna przy barze w kwadracie, na Dead Congregation. To będzie prztyczek dla całego forum. Przecież uwielbiasz prowokować. Obiecuję, że nie będę cię całował na powitanie, a przynajmniej nie w usta.wolff pisze:Treningi robię, ale dzięki.
Michał, na mieście wypiję za Cię, pozdro!
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Taaa, zwłaszcza na forum internetowym, zbyt poważnie podchodzisz do banałów dlatego wypij co jeszcze zostało w lodówce i się wyluzuj.535 pisze:Przecież uwielbiasz prowokować.
Jebać żuli.
W lodówce mam kefir, mleko, barszcz czerwony. Gdybym to wszysrko wypił, sraczka pewna.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Już nie rób z siebie takiego delikatnego, każdy wie żeś dobry zawodnik w %.
Jebać żuli.
Nie przesadzaj. Po zero siedem obudziłbym się w wieńcu w postaci deski klozetowej na szyi.wolff pisze:Już nie rób z siebie takiego delikatnego, każdy wie żeś dobry zawodnik w %.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
[youtube][/youtube]
pan artysta mysli, ze nie ma polskiego paszportu tylko "paszport unii europejskiej" :D
pan artysta mysli, ze nie ma polskiego paszportu tylko "paszport unii europejskiej" :D
Guilty of being right
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Unia zapewnia mu wolność artystyczną i osobistą.... no tak, Polskie państwo tej wolności mu poskąpiło, musiał prosić o azyl w Azerbejdżanie, bo tu musiał tyrać za miskę ryżu w fabryce azbestu po 12 godzin dziennie... nie mogę już słuchać tego jego pompatycznego pierdolenia