MGŁA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
535

Re: MGŁA

05-05-2019, 18:51

wolff pisze:
535 pisze:Słuchasz metalu , nie słuchając płyt. Wchodzisz na metalowe forum nienawidząc metalowców. Uwielbiasz death metal, tocząc bekę z wszaruchów, dodatkowo brzydząc się koncertami. Bardzo logiczne. No nic. Nie mój interes. Idę w końcu zasiać ten pierdolony trawnik. Pogoda jest idealna.
Wielokkotnie apelowałem byś nie pisał będąc zajebanym.

Wchodzę na to forum bo dostarcza mi rozrywki, toczę bekę, dlaczego? Wspomniałem wyżej. Nie muszę podniecać się spędami dla najebanych brudasów, tego równie nie czaisz? Przecież to proste i logiczne, nie każdy musi funkcjonować jak zwykły "metalofczyk" zapatrzony w swych scenicznych idoli, muzyczkę i najważniejsze, idee podziemia. Wyjdź z tego ciasnego, szarego świata, nikt cię nie ugryzie lub po prostu wydoroślej.
Nie wiem komu poświęciłeś końcówkę swej wypowiedzi ale spokojnie. Zaczynam rozumieć. Czyli gdybym zalogował się teraz przykładowo na forum wędkarskie i zaczął toczyć bekę z debili godzinami siedzących w krzakach nad wodą to byłoby rzeczone wyjście z ciasnego świata i powtórzenie twej misji tutaj. Doprawdy pasjonujące.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

05-05-2019, 19:02

Widzisz Miśku, gdyby ci wędkarze siedząc w sitowiu dyskutowali o ideach podziemia co chwilę wykrzykując "ave satan" to ja osobiście toczyłbym bekę nie mniejszą niż tutaj. A może chcesz mi jednak udowodnić, że ta nieprzejednana postawa rycerzy piekielnych jest prawdziwa i słuszna?
Metal to fajna nuta, gorzej gdy słuchają jej "dorosłe dzieci" dorabiają śmieszną ideologię i jeszcze w nią wierzą.
Nie będę się już wyśmiewał, obiecuję. Niech eM się realizuje w dowolny sposób, miejsca starczy dla każdego prawda Miśku?
Jebać żuli.
535

05-05-2019, 20:14

Świetnie, tylko skąd ci przyszło do głowy, że ja jestem adwokatem Mikołaja?
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-05-2019, 22:16

wolff pisze:
535 pisze:Trochę dużo tej "szydery". Nie masz ciekawszych zajęć? Przy okazji przypomniałeś mi, że był tu jeden taki co szydził ostro z chłopaków, a gdy pojawiała się okazja, by wymienić dietetyczne nowinki, robił się niewidzialny. Zdaje się, że na Islandię wyjechał. Ciekawe co tam u niego?
Cóż w tym dziwnego, przecież nie będę się kreował na ponurego kultowca w przepoconej koszulce i tłustych kłakach.
Widać dla wielu radocha życia to uczucie obce, muszą wszak biczować się ideami podziemia siedząc w piwnicy zasłuchani w limitowane wydawnictwa puszczane na Kasprzakach.
Nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego z metalowców wszyscy się śmieją? Stare muły pierdolące coś o satanizmie i wrogości do kościoła, to takie niepokojące i straszne :) Wystarczy wyjąć dyszel z anusa i wyjść na świeże powietrze do ludzi.

Plastek po prostu dorósł i również ma ubaw z tej całej dziecinady.
Otoz to zarowno pierwszy ustep jak i drugi.
woodpecker from space
byrgh
zahartowany metalizator

05-05-2019, 22:30

Całe to harde towarzystwo, którego działanie tu ogranicza się wyłącznie do plucia, prowokowania i wspominek czasów chujowych, to jeden wielki ustęp.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

05-05-2019, 22:35

I to jeszcze odpłatnie.....
Awatar użytkownika
Medard

05-05-2019, 22:40

Tylko, że teraz ludziki śmieją się ze wszystkich i wszystkiego, takie czasy, że z pomocą internetów można.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

05-05-2019, 22:41

Dodam, ze ok 40-letnie chlopy w "mejkapach" grajacy black metal to widok zalosny. Jednakze bardziej zalosni sa ci, ktorzy bedac w podobnym wieku wierza w to granie dla idei. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
byrgh
zahartowany metalizator

05-05-2019, 22:44

Od lat się tu o tym pisało i nie tylko o tym, to jeszcze pamiętam jak jeden z drugim idiotą pytał, czy nic nam nie zgrzyta w słuchaniu takiej muzyki i obśmiewaniu tej "ideologii".
Awatar użytkownika
Medard

06-05-2019, 00:02

Taka ciekawostka, amerykańscy chrześcijanie są zachwyceni Mgłą.
Być może dlatego Mgła jest prześladowana w ateistycznych lewackich Niemczech.

http://www.eskarock.pl/eska_rock_news/a ... wym/154528
Ostatnio zmieniony 06-05-2019, 00:25 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
uglak

06-05-2019, 00:12

pisanie artykulow o youtuberach ogladajacych jakis filmik... Eska Rock podjela rekawice w byciu najbardziej zjebanym polskim radiem? do tej pory Antyradio dzielnie dzierzylo to miano.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Medard

06-05-2019, 00:27

uglak pisze:pisanie artykulow o youtuberach ogladajacych jakis filmik... Eska Rock podjela rekawice w byciu najbardziej zjebanym polskim radiem? do tej pory Antyradio dzielnie dzierzylo to miano.
To kanał prowadzony przez kobietę i czarnego, w Stanach MUSI być traktowany poważnie, więc i u nas zauważyli.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

06-05-2019, 09:07

Medard pisze:Taka ciekawostka, amerykańscy chrześcijanie są zachwyceni Mgłą.

kiedyś obejrzałem kilka filmów na tym kanale, tylko dlatego, że zaciekawił mnie swoim poziomem absurdu, czarny murzyn i biała miłośniczka kaszanki oceniający Bm z pozycji osoby wierzącej. Okazało się, że jednak ich recenzje są całkiem merytoryczne i nawet nie takie głupie. Niemniej wymazałem to z pamięci bo BM nie powstał dla czarnych murzynów i białych miłośniczek kaszanki.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Lord Gorloj
w mackach Zła

06-05-2019, 09:31

Only_True_Believers pisze:Niemniej wymazałem to z pamięci bo BM nie powstał dla czarnych murzynów i białych miłośniczek kaszanki.
To prawda. Lektura tego forum dowodzi, że to muzyka dla debili i niestabilnych emocjonalnie czterdziestoletnich ciot.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
535

06-05-2019, 10:28

Lord Gorloj pisze:
Only_True_Believers pisze:Niemniej wymazałem to z pamięci bo BM nie powstał dla czarnych murzynów i białych miłośniczek kaszanki.
To prawda. Lektura tego forum dowodzi, że to muzyka dla debili i niestabilnych emocjonalnie czterdziestoletnich ciot.
Zatem możesz poczuć się jak u siebie. Powinieneś być zadowolony. Witamy na pokładzie.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

06-05-2019, 10:39

Only_True_Believers pisze:
Medard pisze:Taka ciekawostka, amerykańscy chrześcijanie są zachwyceni Mgłą.

kiedyś obejrzałem kilka filmów na tym kanale, tylko dlatego, że zaciekawił mnie swoim poziomem absurdu, czarny murzyn i biała miłośniczka kaszanki oceniający Bm z pozycji osoby wierzącej. Okazało się, że jednak ich recenzje są całkiem merytoryczne i nawet nie takie głupie. Niemniej wymazałem to z pamięci bo BM nie powstał dla czarnych murzynów i białych miłośniczek kaszanki.
E, to amatorzy. Jest jeszcze kanał, na którym metalu słuchają pastor i jego syn, który wygląda dokładnie tak, jak można sobie wyobrażać lubiącego metal syna pastora. Tatuś miał dobrą wkrętke, gdy wysłuchali Disiciple i zaczął klarować widzom, że TAK, BÓG NAS NIENAWIDZI, BO NIENAWIDZI GRZECHU.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

06-05-2019, 15:56

wolff pisze:Plastek po prostu dorósł i również ma ubaw z tej całej dziecinady.
to prawda.....
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

06-05-2019, 17:51

ozob pisze:Dodam, ze ok 40-letnie chlopy w "mejkapach" grajacy black metal to widok zalosny. Jednakze bardziej zalosni sa ci, ktorzy bedac w podobnym wieku wierza w to granie dla idei. (:
A rajtuzy? Rajtuzy na twarzy mogą być? Swoją drogą jeśliście panowie nie zauważyli że metal to ogólnie nadęta i patetyczna muzyka której nieodzownym elementem jest pierdzenie o ideach,robienie poważnych i groźnych min oraz poruszanie tematów które raczej nie spędzają snu z powiek przeciętnemu zjadaczowi chleba to gratuluję spostrzegawczości.Nie wiem tylko po co się z tego powodu obrażać i toczyć jałową dyskusję co i komu wypada a komu nie.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

06-05-2019, 18:17

tak to właśnie jest, siedzą jacyś "filozofowie" w swoich biurach parzą swoje śmierdzące kawusie i lamentują ze metal nie jest taki racjonalny jak ich zjebane życie he he
Awatar użytkownika
TheDude

06-05-2019, 19:43

^ Jak ich rozmowy z teściami i żonami :)
ODPOWIEDZ